€ 46,80 bij bol Plaza

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
22 juli 2020 Rapporteer

Ondanks de relatief zachte prijs vergeleken met andere platenspelers heb ik na enkele uren besloten deze te retourneren. De kwaliteit qua uiterlijk en performance waren ontoereikend ((slecht afgewerkt) plastic en slecht functionerende naald) en minder dan verwacht. Behalve het geregeld blijvenhangen van de naald, 'doet net wat ie moet doen'.

Pluspunten

• prijs
  • eenvoud

Minpunten

• lage kwaliteit
  • eenvoud
  • geluidskwaliteit uit ingebouwde speakers (was ik zelf niet van plan te gebruiken, maar toch)

3 van 5 sterren (Voldoende)
25 november 2023 Rapporteer

Leuk dingetje voor een acceptabele prijs om gezellig wat plaatjes mee te draaien. Verwacht er geen wonderen van, maar hij doet wat hij moet doen.
Heel fijn vind ik de eenvoud van het apparaat en dat hij volledig draagbaar is. Met een powerbank zou je hem zelfs mee naar het strand kunnen nemen (raad het niet aan, maar kan wel).
Nadeel vind ik de bediening van de arm. Als je een andere plaat erop wilt leggen moet je de arm terug naar het beginpunt brengen en laten zakken. Om in de houder te komen moet je hem even helpen.

Pluspunten

• Leuke gadget
  • Volledig portable
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

• Geen bluetooth
  • Arm heeft hulp nodig
  • Geen standaard USB voeding

Heb jij ook een Denver VPL-120 Bruin?