Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Deze monitor (twee stuks) gekocht als vervanging voor mijn vijf jaar oude Philips 272P7VPTKEB/01. Ik gebruik hem als zakelijke monitor. Het kostte me wel enige moeite om een en ander goed geïnstalleerd te krijgen, maar nu alles het eenmaal doet ben ik bijzonder tevreden. Ik kan deze monitor absoluut aanbevelen, zeker als je hem inzet voor zakelijke toepassing.

Pluspunten

• Fantastisch beeld: Razendscherp, mooi helder met prima contrast en mooie kleuren
  • Webcam met (goed werkende) Windows Hello
  • Mogelijkheid om als laptop docking station te werken (nog niet zelf getest)
  • USB-hub met (instelbaar via het menu) USB 3.0 of USB2.0
  • Mooi strak uiterlijk: Zwart met zilvergrijs (dus niet met wit zoals het op de foto lijkt)
  • Uitstekende fysieke instelmogelijkheden (draaibaar op voet, hoogte instelbaar, pivot mogelijkheid en meer)
  • Uitstekende overige instelmogelijkheden zoals kleurtemperatuur, powersensor, lichtsensor en meer

Minpunten

• Zeer matig geluid (maar ik heb externe boxjes dus is niet zo erg)
  • Matige beeldkwaliteit van de webcam (echt wel jammer)
  • Meegeleverde USBc kabel is te kort (100 cm voldoet niet)
  • In de C13 aansluiting voor de netspanningsaansluiting zit een nokje, waardoor een "generieke" kabel niet past
  • Installeren van drivers voor webcam, netwerkaansluiting, USB-hub kost meer moeite dan gehoopt
  • Het menu van het scherm werkt wel, maar is niet prettig om te bedienen

20 december 2020 Rapporteer
Product gekocht

Philips P-line 329P9H Wit, Zwart

In mijn bezit gekomen als vervangend exemplaar voor 328P6VUBREB, super service van Philips NL!

Ik ben veel met fotobewerking bezig (Capture One) en mijn foto's waren, komend van een Dell P2715Q (27"), ineens ragscherp, een heel ander beeld. heel ander beeld, waarschijnlijk door de scaling.

Pluspunten

• kleuren (10bit)
  • 4K op 100% scaling bruikbaar
  • Strak design
  • Windows Hello compatible webcam
  • Smart Control software voor configuratie

Minpunten

• Geluidskwaliteit matig (who cares?)
  • Beeldkwaliteit webcam matig
  • Webcam werkend krijgen was niet eenvoudig

Heb jij ook een Philips P-line 329P9H Wit, Zwart?