Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
13 reviews

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Prijs
Specificaties 55" • Ultra HD • LCD • HDR • 2 tuners - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
11
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
0
Goldduke 1 mei 2019 Product gekocht

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Van deze tv krijg je géén spijt

Pluspunten

  • Perfect game toestel
  • Top beeldkwaliteit
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Pixeldefecten Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

0
shareneNewbie 28 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Tv met prachtige vormgeving en extreem mooi beeld!

Pluspunten

  • prachtig beeld

Minpunten

  • soms nog beetje zoeken naar allerlei snufjes

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Inbrandgevoeligheid Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Featureset Score: 4

Renate80Newbie 13 mei 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Prima tv mooi beeld en makkelijk in gebruik! Helder beeld geluid is goed.

Pluspunten

  • Dun
  • Goed beeld
  • App

Minpunten

  • Soms iets traag

Eindoordeel

Score: 5
AbskeNewbie 4 mei 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Mooi beeld & geluid. Een genot om films en sportwedstrijden op te kijken. Doordat beeld op dynamisch ingesteld kan worden, past deze zich continu aan aan de content. Dit vergroot het gebruiksgemak. Afstandsbediening vrij éénvoudig maar toch simpel om te schakelen.

Pluspunten

  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Karen8Newbie 1 mei 2019 Product gekocht

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Echt een aanrader. Handig in gebruik, super mooi beeld. Geluid beter dan verwacht. Jammer dat niet alle mediaboxen aangesloten kunnen worden op de afstandsbediening.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Strak design
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Aansluiten mediabox op afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5
Boent 1 mei 2019 Product gekocht

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Op je afstandsbediening, die er solide uitziet en voelt, zijn er maar een aantal knoppen te vinden.Tijdens het film kijken kan je je beeldscherm instellingen aanpassen zodat het wat rustiger is voor je ogen, maar als je een natuurfilm bekijkt, wil je misschien wel alle kleuren fel en scherp hebben.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • robuste afstandsbediening

Minpunten

  • geen idee

Eindoordeel

Score: 5
Taco1pNewbie 30 april 2019 Product gekocht

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Een top model van Samsung de tv ziet er als hij uit staat super uit.het beeld is echt super scherp. Het geluid is prima er is geen extra box nodig. De bediening makkelijk door de snel toetsen die op de minimale afstandbediening zit. Wij zijn helemaal blij met deze Tv

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Visueel mooi

Minpunten

  • Bixby

Eindoordeel

Score: 5
Chant89Newbie 29 april 2019 Product gekocht

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Blij met onze nieuwe televisie! Mooi dat de rand om het scherm smal is en zilver van kleur. Super helder met kijken en heel makkelijk te bedienen. Zelfs onze Dochter van het 5 jaar weet snel haar programma's te kiezen op de verschillende apps die ik als standaard het ingesteld.

Pluspunten

  • Super mooi en helder beeld.
  • Mooie dunne rand

Minpunten

  • Bixby werkt niet zoals het moet

Eindoordeel

Score: 5
EdgarBNewbie 29 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Het grote 55 inch scherm heeft een dunne rand waardoor je vooral veel beeld ziet en weinig televisie er omheen. De kleuren zijn diep en dat maakt het beeld erg mooi en realistisch. De tv zal aan de muur mooi ogen verwacht ik.De afstandsbediening is compact. Het geluid is goed.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prestatie
  • Design

Minpunten

  • Geluid kan beter

Eindoordeel

Score: 5
Rwmulder11Newbie 26 april 2019 Product geleend

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Mooi strak beeld, scherpte en diepte zijn ook prima in orde. Sport kijken op dit scherm zorgt voor een extra fijne beleving. We hebben deze tv nu iets meer dan een maand om te testen, ik wil hem helemaal niet meer terug sturen!

Pluspunten

  • Strak ontwerp
  • Scherp en helder beeld
  • Prima geluid
  • Bedieningsgemak
  • Werkt uitstekend met de iphone
  • Installatie eenvoudig

Minpunten

  • Oudere films en series hebben last van onnatuurlijke bewegingen

Eindoordeel

Score: 4
SammiertjeNewbie 19 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Inmiddels een paar weken deze TV in huis. Eerste bevindingen zijn erg positief. Mooi groot scherm met een intense kleursensatie. Met de optie om beeld automatisch aan te laten passen aan content, ook altijd meest optimale beeld. Met de mogelijkheid om apps te downloaden, is dit een echt multimedia TV.

Pluspunten

  • Haarscherp beeld
  • Diep geluid
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak
  • Apps

Minpunten

  • Iphone aanlsuiten werkt niet

Eindoordeel

Score: 4
Mariette1991Newbie 17 april 2019 Product geleend

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

handige afstandsbediening, knoppen waar je snel op Netflix zit. game af en toe op de Xbox one S, scherp beeld en goed geluid. Wij hebben hem aangesloten op onze soundbar en kunnen wij bedienen met dezelfde afstandsbediening voor de tv. Film 4K gekeken (our planet) beeld heel scherp, mooie beleving.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Handige alles in 1 afstandsbediening

Minpunten

  • Aan het begin aantal keer moeten resetten

Eindoordeel

Score: 5
KortjuhNewbie 1 april 2019 Product gekocht

Samsung QLED QE55Q67R Zilver

Super tv. Strak beeld zowel tv kijken als gebruik van Netflix. Ook super om op te gamen dankzij de snelle beeld verversing. Makkelijk te installeren en alles wijst voorzich.

Pluspunten

  • Design
  • Installatie gemak
  • Beeld

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung QLED QE55Q67R Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



OnePlus 7 Pro (8GB intern) Microsoft Xbox One S All-Digital Edition LG OLED C9 Google Pixel 3a XL FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Internettoegang

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True