Gemiddelde gebruikersscore
Heb deze monitor nu 2 maanden voor gaming/productivity.
Op dit prijspunt is hij fantastisch. Heb hem gekalibreerd, de kleuren zijn uitstekend. Hij heeft Freesync en werkt met G-Sync, een grote plus. Vorige paneel was 1ms TN; de motionblur IS aanwezig, maar zeker niet storend. HDR400 doet HDR geen eer aan.
Uitstekende monitor met een fijn 144hz 1ms IPS paneel, welke G-Sync ondersteund, al is dat niet officieel. Strak zakelijk uiterlijk en een prima bruikbaar OSD.
Zeer goede 1440p 144hz IPS monitor voor de prijs.
Zeker aan te raden!
Uitstekend scherm voor de prijs. Wel opletten dat je de instellingen ook goed zet.
Helaas niet in hoogte verstelbaar. Speakers zijn zoals verwacht niet al te best, maar het is een beeldscherm.
Prima prijs/kwaliteit monitor. Heerlijk om met 144hz en QHD te gamen, een genot voor het oog. Ziet er ook vrij neutraal uit, niet overdreven 'gamy'. Met afstand het grootste hekelpunt is de standaard, misschien heb ik een productiefout, maar wat een hel was het om de monitor erop te krijgen.
Goed scherm, mooie beeldkwaliteit, werkt fijn zowel zakelijk als gaming. 144hz icm sync en IPS kleuren voor een goede prijs. 1440p is toch wel echt beter dan 1080p. Nadeel is de niet hoogte verstelbare schermstandaard en er is een kleine mate (niet storend) van ips-glow (dat_is_dat_lichte_kleuren_de_omliggende_pixels, bv zwart, een_klein_beetje_oplichten)
Twee exemplaren gehad: bij eentje stak er een papiertje uit de behuizing. Ander had enorme glow en dode subpixel. Misschien had ik pech, maar het viel me op hoeveel lijmresten er op de schermen zat bij het uit de doos halen. Voelt onverzorgd aan daardoor. Geen aanrader (of geluk hebben).
Prima monitor, beetje bleeding in de hoeken. Vesa mount echt verschrikkelijk slecht en slap. Geen last van ghosting. Geen dp kabel.
Erg goed scherm voor een redelijke prijs. Let wel op dat je 144hz configureerd in je Windows settings. Ikzelf heb per ongeluk de eerste dag alleen 60hz gebruikt. De monitor was redelijk goed gecalibreerd maar ik heb het toch nog even zelf getweaked.
Groot, helder, goede wergave van alles. Snelle reactietijd, en makkelijk op te bouwen. En heeft meerdere ingangen, dus kan voor 2 apparaten gebruikt worden, zonder kabels om te steken.
Uitstekend 1440p/144Hz/HDR scherm voor de prijs. Alles werkt gelijk na het aanzetten van een paar vinkjes (G-Sync, HDR). Er is lichte oneffenheid in de backlight, maar dat zie je enkel als het beeld helemaal zwart is (zelden tot nooit dus). Helaas niet in hoogte verstelbaar. Heb de speakers niet getest.
prima monitor, geen ghosting oid zolang g sync staat ingeschakelt, de speakers gebruik ik niet die zijn slecht maar ik verwacht ook van iedereen die deze monitor kan betalen dat die een fatsoenlijke surround systeem oid gebruikt. de hoogte is niet verstelbaar en dat vind ik wel een min punt
Heerlijke monitor, goede kleuren, prima responsetijd, geen last van ghosting of andere vreemde effecten. De freesync werkt ook prima met mijn rx480
De speakers zijn hoogstens geschikt voor windows geluidjes, maar who cares:?
Enige echte klacht is dat de poot niet in hoogte verstelbaar is, en imho veel te laag
Op papier perfect qua specificaties. Minder goed in praktijk
Upgrade van 2 144hz 1ms 1080p TN schermen naar dit enkele scherm.
Beste beslissing ooit!
De kleuren en contrast zijn super mooi en gamen op dit scherm is heel aangenaam.
Enisgte minpunt is de voet die redelijk kort is en niet verstelbaar.
Precies wat ik verwacht had.
Kleuren zijn top en geen dode pixels.
Freesync werkt perfect; er is een OSD "Refresh Rate Num" welke de huidige framerate van de monitor laat zien waarmee je altijd kunt testen of je game het goed ondersteunt.
Monitor arm/beugel een aanrader.
Groot scherm zonder grote randen, mooie kleuren en alles helder. De kleine nadelen zijn dat de voet minimaal is en vrij moeilijk in het frame te schuiven was en de speakers slecht zijn.
Als je daarmee kan leven voor deze prijs (ik wel) dan is dit een goede aanrader.
2 Weken in bezit en perfect tevreden. Had een AOC 24" TN scherm en dit is op alle vlakken superieur. Ik kan me ook geheel niet vinden in opmerkingen over ghosting op dit scherm; zelfs in extreem snelle FPS games totaal geen problemen. Een absolute aanrader en zelfs relatief goedkoop.
Prima product met 1 gigantisch probleem.
Kleur / Contrast zijn overigens beiden uitstekend.
De ghosting/motion-blur was voor mij echter dusdanig merkbaar dat ik binnen korte tijd hoofdpijn kreeg en misselijk werd.
De optie om respons-tijd te versnellen schakelt freesync uit.
Heb het product teruggestuurd naar de verkoper.
Mooi product. Ik kom van een 60HZ TN paneel af en dit is echt geweldig.
CSGO , DIV2 en metro Exodus spelen heerlijk. Ik zie geen rare verschijnselen van Ghosting/Input lag en dergelijke.
Jammer van de voet, maar daar is de prijs ook naar.