Gemiddelde gebruikersscore
Perfect voor produceren en afmixen van muziek, luisteren naar klassiek, jazz, blues, maar ook elektronische muziek klinkt heerlijk hier in.
Open Dynamisch waardoor het net lijkt alsof je 2 studio monitors (speakers) aan je hoofd hebt hangen.
LET OP: DEZE KOPTELEFOON IS NIET VOOR BASS-VERSLAAFDEN
Gekocht als 'deal' voor €240.
Vergeleken met mijn Fidelio X2, redelijk warm geluid met iets minder bass, mindere soundstage en mindere imaging, wel strakkere details, vooral in de mids/treble.
Hij staat bekend als een strakke reference koptelefoon, daar kan ik me goed in vinden!
Goede aanvulling aan mijn collectie!
Geweldige koptelefoon, punt.
Prima headphone, maar kan niet tippen aan de hd660s.
Verder prima geschikt voor Gaming. Positioneel geluid is redelijk goed en helder. Komt alleen niet in de buurt van headphones als de DT1990, de Arya SE of de HD800s.
De nieuwe HD600 is de 2019 editie die een iets ander ontwerp heeft maar hetzelfde zal klinken als het oorspronkelijke model. Een beetje koptelefoon reviewer geeft dit model hele hoge cijfers. Wil je nog neutraler dan gaat het heel duur worden.
Een jaar geleden gekocht bij de bolle:)... blijft een classic.
Neutraal open geluid doorgaans geschikt voor veel muziek soorten...maar behalve voor
bassheads die graag naar Hardcore House luisteren....Ambient,Goa trance gaat nog.
Een fantastische koptelefoon, maar waarschijnlijk niet voor iedereen. De koptelefoon is open (niet geschikt om je af te sluiten van je omgeving), en het geluid neutraal. Ik gebruik de koptelefoon om muziekopnames te mixen.
Het succes blijkt wel uit het feit dat ie al 10+ jaar op de markt is.
Ik heb deze koptelefoon een jaar of 15/16. Het is een hele fijne, comfortabele koptelefoon. Onderdelen zijn nog steeds te krijgen, als je nieuwe oorschelpen of kabel nodig hebt, kun je die voor een schappelijk bedrag zo bestellen.
Het is een open koptelefoon, voor studio opnames zijn gesloten koptelefoons beter.
Geweldig geluid. Zeer comfortabel. Het geld waard!