Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
SyllBill
15 september 2020 Product gekocht

Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub

Ik durf bijna te zeggen de beste 3 monitor bureausteun die er is.

Ik was opzoek naar de monitormount der monitormounts voor mijn overkill 3 x 27 inch MSI curved monitor setup. Ik denk dat ik die gevonden heb.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Robuust
  • Mooie USB hub
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Makkelijk af te stellen

Minpunten

• VESA schroefjes een beetje zwakjes

Suicyder
4 maart 2025 Product gekocht

Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub

Doel was 3x 27" schermen op te hangen.
Heb lang zitten klieren en door gewerkt met deze beugel (een jaar dingen geprobeerd), maar heb altijd de schermen links & rechts moeten ondersteunen om ze op dezelfde hoogte te krijgen als de middelste. Hierdoor vervalt de toevoeging van de beugel.

Geen aanrader, ik ben voor nu terug naar de 3 originele monitor voeten. Deze zijn makkelijker af te stellen en ga met de tijd wel kijken voor een andere beugel.

Pluspunten

• Makkelijk te plaatsen
  • USB hub

Minpunten

• VESA schroefjes aan de korte kant
  • Zijmounts zakken door
  • Middelste scherm moeilijk horizontaal te houden, stelschroef bovenop gebruiken werkt steeds 'even'

Fenna
19 juli 2023 Product gekocht

Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub

Hoofddoel was 3x 27 inch monitoren op te hangen voor racing games. Ik heb ondertussen dit product weer gedemonteerd en zelf iets van hout gemaakt. Dat werkt daadwerkelijk beter dan dit product.

feauture set van product lijkt goed, maar zijn hoofdfunctie faalt hij compleet in.

Pluspunten

• usb hub
  • bevestiging door tafel goed

Minpunten

• 3x27 inch schermen zakt de hoofdklem naar beneden
  • Buitenste schermen zakken door

1 van 5 sterren (Waardeloos)
TristanDM Newbie
25 maart 2022 Product gekocht

Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub

Niet aan te raden. Ik heb 3 dezelfde schermen waarvan er 2 normaal af te stellen zijn. Het meest linker scherm hangt daarentegen 2,5 cm onder het middelste scherm. Hierbij hangt het middelste scherm al op de laagst mogelijke stand.

Pluspunten

• mogelijkheid tot draaien monitor werkt goed

Minpunten

• Linkerkant hangt 2,5 cm lager dan de rest

Neverminds Newbie
14 september 2021 Product gekocht

Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub

mooi stevig maar 3x32" past gewoon niet.. overlap van de bezels.. en juist gekocht omdat ie 32" ondersteunde

edit: contact gezocht met Arctic - die sturen gewoon 2x2 verlengstukken kort/lang +++++
ik ga ervan uit dat dat werkt .. maar de service verdient in ieder geval een pluimpje

Pluspunten

• robuust
  • voelt degelijk aan
  • wiebelt niet met 3x32"

Minpunten

• armpjes een centimeter te kort voor 32"

Vaelken
16 maart 2021 Product gekocht

Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub

Deze steun gekocht voor mijn 3 27" curved schermen. Helaas zakken de zij schermen steeds verder naar beneden. Ze zijn niet in een rechte lijn te krijgen met het middelste scherm.

Pluspunten

• Er kunnen drie schermen aan

Minpunten

• Armen zakken door

1 van 5 sterren (Waardeloos)
robert98983
30 december 2020 Product gekocht

Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub

Op de zaak 4 stuks gekocht. Opgesteld in combinatie met Dell U2415H (scherm zonder voet 4,25kg). Ding kan officieel 15kg per arm hebben.
Na een week 3 exemplaren defect, paalbevestiging doorgeknapt. Ook vanaf begin scheef hangende armen. Of slechte batch, of slecht product... Ik zou het persoonlijk niet meer kopen.

Pluspunten

• USB hub
  • Cable management clips

Minpunten

• Constructie glijdt van de paal af
  • Zwakke paalbevestiging

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Arctic Z 3 Pro Gen 3 - Desk Mount Triple Monitor Arm with USB 3.0 Hub?