Gemiddelde gebruikersscore
Onzer ervaringen met de robot-stofzuiger zijn positief. Hij gaat met gemak onder al onze meubels door. Wij hebben de bijbehorende App geïnstalleerd en dat werkt prima. De app geeft de status van de stofzuiger zoals wanneer hij oplaadt. Verder kun je zogenaamde “stop-lijnen” intekenen. Hij werkt goed op tapijt
Fijne robotstofzuiger die gemakkelijk met de app te bedienen is. Niet de meest geruisloze maar voldoende zuigkracht. In een huis met 2 honden en een kat komt deze stofzuiger goed tot zijn recht.
Mooie brede borstels, zuigt erg goed (ook de deurmat en de kattenharen) en komt bijna overal! Nadeel: hij loopt snel vast en kan niet overweg met glimmende poten, die ramt hij in volle vaart.
De robotstofzuiger is erg prettig, vooral als je thuis komt in een schoon huis maar er zijn ook wat min punten.
Stofzuigen lukt best okee, wifi connectiviteit is abjectie miserie. Neato is geen optie meer voor ons.
Prijzige robotstofzuiger die wel een hoge kwaliteit levert.
op het begin was ik wel tevrede maar nu 1,5 jaar verder is hij versleten
de wielen en tandwielen sluiten niet meer mooi aan en daarom blijft hij slippen en rijdt hij niet meer
dus de levensduur van 1,5 jaar is toch wel zuur voor een stofzuiger van dik €400
Vooraf was ik wat sceptisch of dit een normale stofzuiger zou vervangen, maar onze "Prins Bernard" doet het uitstekend.
Drie kleine kinderen en een kat is geen enkel probleem. Met onze benedenverdieping van 60m2 is hij een uurtje bezig. Hij zuigt prima in alle hoeken en goed rondom tafelpoten.
Je kan hem bedienen met een app en je krijgt bericht. Hij forceert een opgeruimde vloer. Losse dingen op de vloer vindt hij lastig. Daarvan gaan de draaiborstels vast zitten. Het besturingssysteem is goed geprogrammeerd. Hij botst soms voorzichtig ergens aan, maar gooit niets om.
Deze robotstofzuiger heb ik mogen testen.
Mooie vormgeving.
Na installeren van de app is hij gemakkelijk te gebruiken. Handig dat je zones in kan stellen waar de stofzuiger niet kan komen. De robot zuigt goed waardoor hij ook alles goed meeneemt.
Makkelijk in gebruik, zeker een aanrader!
Handige robotstofzuiger die na heel snel inzetbaar is. De app ondersteuning is precies wat je nodig hebt en overzichtelijk. De stofzuiger heeft een lange accu duur, ook in boostmode heeft hij nog 70% na volledig schoonmaken van mijn woning. Resevoir is na mijn bevinding perfect en makkelijk schoon te maken.
Top stofzuiger. Hij heeft een goede zuigkracht, de batterij gaat lang mee, is erg wendbaar, neemt de kruimels vlak langs een tafelpoot met gemak mee. De app is zeer gebruikersvriendelijk en de no-go lijnen zijn ook makkelijk aan te brengen. Klein minpuntje er zit alleen een snelstartgids bij.