Tile Pro is een tracker met een goed bluetoothbereik, die in de praktijk prima werkt. Helaas is het vindnetwerk wat klein in Nederland, waardoor het op langere afstand moeilijker is om de tracker terug te vinden. Lees verder »
Ik heb er meerdere ruim één jaar in brommers, fietsen steps. Ik heb ook de apple Airtag. Beide tags zitten in de frames. Regelmatig controleer ik de lokalisatie. Vanaf de eerste dag zijn de Tiles niet altijd vindbaar en enorme vertraging waardoor positie niet klopt. De Airtags werken wel goed. De Tile moet een actief programma hebben op de gsm, maar de GSM´s schakelen dit programma automatisch uit of diepe slaap. Op elke gsm moet je Tile programma installeren, registreren en actief houden. Er bestaat geen versie dat op de achtergrond draait zonder je te registreren. Tile is eigenlijk waardeloos, want je moet erop rekenen dat ettelijke gebruikers een TILE hebben waarbij hun programma ook actief blijft. Tile is luid en detecteerbaar op grote afstand. Combinatie Airtag-Tile is perfect. Abonnement Tile is nutteloos. Met Tile alleen zal je uw (brom)fiets niet terugvinden. Bijna niemand heeft Tile actief op zijn GSM.