Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
7 november 2019 Rapporteer
Product gekocht 0

Vandaag binnen gekregen, paar uurtjes zitten klooien doordat hij niet makkelijk 'perfect' staat zodat alle monitoren mooi strak tegen elkaar zitten.

Uiteindelijk nu die staat ziet het er prachtig uit. Had het al jaren eerder moeten doen. Zeker de prijs waard

Pluspunten

• Hoge kwaliteit voor de prijs
  • Robuust en stevig
  • Goedkoop vergeleken met concurrenten
  • Instelmogelijkheden (hoogte/draaien/kantelen)
  • Ingebouwde cable managment

Minpunten

• Niet een super duidelijke handleiding
  • Lastig om de schermen netjes te krijgen, maar als het lukt, gewoon niet meer aanzitten

Product gekocht 0

Prima kwaliteit/prijs verhouding, niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste triple monitor stand. Uiterst tevreden!

Pluspunten

• Stevige kwaliteit voor een goede prijs
  • Integrated cable managment
  • Alles erbij wat je maar nodig zou kunnen hebben van schroefjes tot imbussleutels

Minpunten

• Iets wat onduidelijke handleiding maar met een beetje gezond verstand kom je ver
  • Afstellen zodat alle monitors op gelijke hoogte naast elkaar hangen blijft een dingetje

Ewent EW1513 Desk Mount for 3 monitors up to 27 inch with VESA

Persoonlijk geen fan van dat mijn monitor stand guillotine modus gaat met 3 dure monitors. Had eerder de schroef gesloopt om de hoogte vast te stellen dan dat ik hem liet stoppen met guillotine spelen. Gelukkig zit er perfecte tape om de verpakking die mijn monitoren wél kan dragen.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Cable management
  • Prima basis voor een zelfgemaakte werkzame monitor stand

Minpunten

• Kan geen draaipunten fatsoenlijk vastzetten
  • Zakt in

23 oktober 2020 Rapporteer

Ewent EW1513 Desk Mount for 3 monitors up to 27 inch with VESA

Gebruik hem met 3 identieke schermen van 27 inch.

3 dezelfde schermen zijn niet op gelijke hoogte te krijgen (1cm verschil). Middelste scherm zit op laagste stand, buitenste op hoogste stand. Kunnen beide niet verder om dit verschil op te lossen.

Met 27" ben je wat beperkt in de bewegingsruimte.

Pluspunten

• Stevige kwaliteit
  • Kabelclipjes

Minpunten

• Schermen niet op gelijke hoogte te krijgen
  • Niet genoeg bewegingsruimte met 27 inch schermen

3 van 5 sterren (Voldoende)
20 augustus 2020 Rapporteer

Ewent EW1513 Desk Mount for 3 monitors up to 27 inch with VESA

Lijkt goed op het eerste gezicht, is het niet. de twee buitenste schermen naar voren zakken door hun eigen gewicht. De armen draaien naar voren vanaf hun draaipunt bij de standaard.

Pluspunten

• robuust
  • Meerdere manieren om aan bureau te bevestigen
  • Cable management clips

Minpunten

• kan gewicht schermen niet aan.

3 augustus 2020 Rapporteer

Ewent EW1513 Desk Mount for 3 monitors up to 27 inch with VESA

Het is een van de goedkoopste beugels in zijn klasse. Daarmee waren de verwachtingen al wat getemperd. Toch valt te verwachten dat de monitoren op dezelfde hoogte gehangen kunnen worden. Er zijn stelschroeven, maar zelfs daarmee lukt het niet. De linker bevestiging hangt minstens 1.5 cm lager dan de middelste.

Pluspunten

• Prijs
  • Looks
  • Installatiegemak

Minpunten

• Vrijwel onmogelijk om schermen op gelijke hoogte te hangen

27 juni 2020 Rapporteer

Ewent EW1513 Desk Mount for 3 monitors up to 27 inch with VESA

Veel te slap. er staat vermeld dat de vesa mount 3x7 kilo kan hebben, dat is niet het geval. Ik gebruik 27, 24, 27 inch. De 27 inch monitoren blijven zakken/verschuiven. Kan elke dag opnieuw de mount proberen goed te zetten. Gaat retour.

Pluspunten

• Prijs (leuk voor kleine monitoren van max 3 kilo)

Minpunten

• Slechte kwaliteit

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Ewent EW1513 Desk Mount for 3 monitors up to 27 inch with VESA

Mooi ding. Houd mijn schermen mooi stevig vast. Ik miste alleen een handleiding voor waar al die onderdelen en schroefjes voor waren, maar met wat gezond verstand ben ik er ook gekomen. Hou dan ook, na installatie van alles ben ik er zeer tevreden mee.

Pluspunten

• Instelmogelijkheden
  • Kabelhulp
  • Stevig

Minpunten

• Geen instalatiehandleiding
  • De hoogte vastzetten lijkt wat naar beneden te kunnen schuiven

Heb jij ook een Ewent EW1513 Desk Mount for 3 monitors up to 27 inch with VESA?