![]() |
Preview - Olympus OM-D E-M1 Mark II: zestig foto's in een seconde De Olympus OM-D E-M1 II is nog niet te koop, maar wij konden er alvast even mee aan de slag gaan. In deze preview lees je onze bevindingen. |
Gemiddelde gebruikersscore
Wat stelt die Olympus Om-D E-M1 mark 2 icm de 12-100 PRO zoomlens fantastisch en snel scherp, onder onder matige lichtomstandigheden.
Gekocht bij Fotodevakman, goede prijs, goede service en uitermate snelle levering
Opnieuw de keuze op Olympus laten vallen. Dit merk heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Goed product derhalve
Camera gekocht bij Kamera Express. Heel goed en vakkundig geholpen. Camera net een week in bezit. Komende van een Canon D400 is het een flinke merkbare verbetering.
Compacter, sneller en met de 12-40 2.8 pro lens een super combinatie.
Gekocht bij Kamera Expres: goed service!
Geweldige camera. Ongeëvenaard qua snelheid en beeldstabilisatie. Ik had de E-M10II maar dit is echt een andere klasse. Vooral de diepere grip bevalt mij zeer. Verder blijft het MFT systeem ideaal voor reizen aangezien body maar vooral ook de lenzen flink wat lichter en compacter zijn dan bij FF.
Vandaag de E-M1 Mark II opgehaald. Gelijk bij thuiskomst de eerste shots thuis gemaakt met de 12-40 m PRO de Mark II stelt super snel scherp verder zijn de ergonomie en de interface super dit is een waardige opvolger voor mijn E-M1