Gemiddelde gebruikersscore
Beveiligingssoftware Bitdefender Total Security en Bitdefender VPN is een complete oplossing voor de bescherming van alle apparaten met een internetverbinding. Primair is het antivirussoftware, maar het 'total security' in de naam geeft al aan dat het pakket meer is dan enkel dat.
Ik heb deze mogen testen voor een paar weken en hieronder mijn bevindingen.
- Makkelijke installatie
- Gebruiksvriendelijk
- Safepay integratie ideaal voor veilige betalingen
- Ouderlijk toezicht voor mij voor mijn kinderen
- Overzichtelijk
Het installatieproces gaat zeer eenvoudig. Het programma scant na installatie de computer en geeft evenutele optimalisatie mogelijkheden aan. Daarnaast vraagt het o.a. om toegang om webbrowsers te beveiligen en je computer van overbodige bestanden te ontzien.
Ik heb Bitdefender enkele weken mogen testen en ik ben zeer tevreden. Het is eenvoudig te instaleren met een duidelijke interface en met de online Bitdefender Central heb je zicht op al je apparaten die beveiligd zijn met Bitdefender.
Twee weken mogen testen en vind het een aanrader
Wat opvalt is dat die heel makkelijk installeert en mijn oude verwijderd. Werkt erg makkelijk en komt heel betrouwbaar over. Een Snelle scan, Systeemscan, kwetsbaarheidsscan en de optimaliseringsfunctie. Krijg weinig meldingen. Alleen wat nodig is. Verder zijn er nog vele functies en hulpprogramma`s zoals antidiefstal en data verwijderen. zeer compleet.
Zeer goede detectiegraad (scoort in de top 5 van de bekende antivirus testen). Weinig systeembelasting en voldoende instelmogelijkheden. Wat mij betreft beste prijs / prestatieverhouding.
Ik heb deze Defender nu ruim een maand draaien op een Windows pc en 2 Android devices. Bij één scan op Windows werd er een bestand gevonden dat als risicovol werd gekenmerkt en naar de quarantaine werd verplaatst. Bitdefender laat het je makkelijk snel herstellen waar nodig. Erg fijn.
Prima total security programma voor een redelijke prijs.
Makkelijk te installeren en nog makkelijker te gebruiken.
Doet precies wat het moet doen met zeer weinig systeembelasting , zelf op een wat oudere android tablet.
Kortom waar voor je geld
Getest voor Review.
Programma/ app doet wat het moet doen. Heb gemerkt dat m’n batterij van m’n iPhone wel wat sneller leegloopt. Heb er verder weinig mee gedaan. Draaide op de achtergrond!
Vind de prijs we een beetje aan de hoge kant maar goed.
Super gebruiksvriendelijk zelfs voor iemand die digitaal niet zo goed onderlegd is.
Eenvoudige installatie. Goede hulp van klantenservice. Het programma kan zelfs op een mobiele telefoon worden geïnstalleerd. Totaal programma met zelfs identiteitsbeveiliging. Al met al een goed werkend programma. Ik vind het dan ook zeker een aanrader.
Product getest voor enkele weken, zeer tevreden hierover. Gemakkelijk te installeren. Biedt toch wel een groot aantal functies aan die je makkelijk kan aanpassen of uitzetten indien je het niet nodig hebt. Enkele programma’s zoals VPN, parental control & beveiliging op Android GSM zijn ook inbegrepen.
Op en top installatie gemak, zo gebeurd! Meerdere devices mogelijk. Werkt effectief op de achtergrond, geeft veel zekerheid zonder zich te veel op de voorgrond te dringen. Rustige, duidelijke, stabiele vormgeving die vertrouwen geeft. Veel functies t.b.v. beveiliging én privacy. Nuttige suggesties, in veel gevallen direct daarop te reageren. Top!
Compleet en intuïtief pakket security software. Effectief en op de achtergrond (weinig impact op systeem en geen pop-ups en dergelijke). Gebruiksvriendelijk en inzichtelijke menu's en mogelijkheden. Na paar weken testen erg positief!
Ik heb dit product getest.
De installatie had wat voeten in aarde. Vooral op de Androidtelefoon. Na het eerste apparaat was het appeltje-eitje. De werkbeschrijving voor installatie was even zoeken.
Eenmaal draaiend een mooi product. Het scant bijvoorbeeld ook smsjes. En geeft een melding na scannen op 1en hetzelfde apparaat.
Mooi produkt. Makkelijk de installeren. Ook als je meerdere apparaten wilt beveiligen is het easy, via een link of een mailtje, om Bitdefender te installeren.
Ik merk geen prestatieverbetering aan mijn PC, maar het biedt genoeg bescherming. Wel ben ik blij met de Passwordmanager.
het is een prima product.
maakt echt je pc niet traag en met onderschepping virusen.
en je krijgt er gratis tools van Bitdefender er bij zo als paswoord kluis en je kinderen kunnen veilig op het internet.
Op alle ongevraagde reclame na werkt Bitdefender vrij aardig, maar schakelt een partij in die ongevraagd geld van je rekening schrijft. Een 200 MB VPN voor 10 apparaten is geen VPN, maar het dashboard werkt goed! Zelf als alles werkt, mag men niet zomaar geld afschrijven. Dat heet diefstal.
Voor deze oplossing gekozen, na vele jaren onafgebroken ESET NOD32 internet security gebruikt te hebben.
Zeer goede totale beveiliging. Product is zeer geschikt voor gaming computers met de gaming modus die toegevoegd is aan deze software