Had veel last van crosstalk tot ik een USB adapter van een andere headset gebruikte, waarschijnlijk een probleem met mijn case plugs en niet de headset, maar een USB adapter zou er gewoon bij moeten.
De headset is comfortabel en erg compact om mee te nemen, en de afneembare microfoon is handig.
Audiokwaliteit van zowel de microfoon en speakers is prima, net iets beter dan andere opties rond deze prijs (destijds 75€~).
Bouwkwaliteit is prima, microfoonplug en kabel slijtage maak ik me geen zorgen over, maar het steeds moeten terugbuigen van de microfoon na het afnemen kan misschien een probleem worden.
De MH751 is een headset met een non-gamer look, uitstekende microfoonkwaliteit, neutraal geluid en een comfortabel design. Voor een closed-back koptelefoon is de geluidkwaliteit erg goed en zeker voor de prijs. De MH751 is mijn go-to gaming headset geworden als er veel omgevingsgeluid is en als ik goede microfoonkwaliteit wil.
Prima headset, voelt goed aan, verstelbaar en zit heerlijk.
Prima geluid, maar zoals velen aangeven de bas blijft echt achter daarom toch een wat mindere ervaring.
Nadelen.
Kort snoer helaas.
Bouwkwaliteit draadje van scharnier geknapt.
Dit is een nadeel van draaibare oorschelpen maar dit ging wel erg makkelijk kapot.
Mooi product,zit goed,mooi geluid
Maar na 2 maanden oorschelp geknapt
Wat kwam dit als een verrassing. Ik heb vele game headsets en hoofdtelefoons, maar had niet verwacht dat Cooler Master ineens met zo’n goed product zou komen. Ik heb o.a. een Sennheiser GSP300 en HyperX Cloud, maar deze headset doet daar niet voor onder! Beste draagcomfort van allemaal. Aanrader!