Gebruikers

Score: 4
5 reviews

Prijs
€ 409,-
Specificaties 31,5" • 3840x2160 (4K) • 60Hz • VA • 4ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

Round-up - 4k voor weinig - Veertien betaalbare 4k-monitoren getest

Nieuwe videokaart of console gekocht en portemonnee nagenoeg leeg? Gelukkig hoeft een nieuwe 4k-monitor geen kapitalen te kosten. We hebben er veertien getest.

163 21 apr '21

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Neman 27 juli 2020 Product gekocht

LG 32UK550 Zwart

Deze monitor is de opvolger van de 32UD59 en een goede keuze als je iets zoekt met min. 32 inch beelddiagonaal en 4K-resolutie. Voor minder dan 350 euro is dit een prachtig scherm.

Pluspunten

• Groot (32 inch bij 4K) en goed scherm voor deze prijsklasse
  • Degelijk gebouwd
  • Veel aansluitmogelijkheden

Minpunten

• Matige kwaliteit ingebouwde speakers

Bas71 27 maart 2020 Product gekocht

LG 32UK550 Zwart

Scherp, kleurrijk, beter contrast dan een IPS-scherm. Ook de HDR werkt, in games en bij streaming video. Het is een VA paneel en door de omvang is er *altijd* kleurvertekening. Voor grafisch werk geen aanrader. Mijn exemplaar had één dode pixel. Gezien de prijs voor office en gaming een topscherm.

Pluspunten

• Groot, scherp scherm
  • HDR (én het werkt)
  • In hoogte verstelbaar
  • Scherpe prijs

Minpunten

• Geen USB hub
  • Matige kijkhoeken, randen hebben lichtroze waas
  • Eén dode pixel

Jochem108 Newbie 14 oktober 2019 Product gekocht

LG 32UK550 Zwart

Enorm goed beeld, lage prijs, aanrader.

Pluspunten

• In hoogte verstelbaar, kantelbaar.
  • Redelijk dunne bezel.
  • Lage prijs
  • Al gecalibreerd in fabriek
  • Helder beeld, mooie kleuren
  • Het verschil met BenQ IPS vond ik het geld niet waard (kantoor gebruik).
  • HDR10
  • Bouwkwaliteit beter dan goedkoopste 4k 32 inch Samsung J590 monitor

Minpunten

• Typische vorm van de voet.
  • Aansluitingen steken naar achter, even controleren hoe je dat wilt doen als je hem wilt ophangen.

Soppyscroll 21 maart 2019 Product gekocht

LG 32UK550 Zwart

Prima scherm, ziet er strak uit. Bezels had wel wat kleiner gemogen maar is niet erg storend. Heb naast de scherm een 4k scherm van Samsung (27inch) Je ziet gewoon het verschil van de LG

Pluspunten

• Bediening
  • hoogte verstelbaar
  • 32 inch

Minpunten

• geen hdcp 2.2

TweakerVincent 13 februari 2019 Product gekocht

LG 32UK550 Zwart

Ik zocht een 4k 32 inch monitor en kwam van een 27 inch IPS. Uitvoering heel het weekend getest maar ben zeer teleurgesteld.

Voor mij geen VA panel meer ooit. Vooral zwart stabilazor is bedroevend. Eigenlijk continu een grijze waas over het scherm. Het diverse settings geprobeerd :( Dus retour.

Pluspunten

• 32 inch is perfect voor 4k

Minpunten

• Zeer lelijk panel
  • Grijze waas over scherm, niet weg te krijgen. Zonder is contrast slecht
  • Absoluut GEEN aanrader

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 32UK550 Zwart?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren