Ultimate Ears is met de Boom-reeks een grote speler op de markt van bluetoothspeakers. Toch zijn we niet geheel te spreken over de nieuwe Megaboom 3. Het is een lekker compact apparaat, dat je gemakkelijk meeneemt naar buiten. Ook omdat het volledig waterdicht is en dus tegen wat regen kan. De Megaboom 3 heeft ook een uitstekende accu aan boord, die het bijna 30 uur volhoudt. Jammer dat het apparaat geen uitgang heeft om een telefoon mee op te laden. We missen bovendien een audio-ingang. Gelukkig is er wel een prettige app voor de speaker. Het geluid is wat middelmatig, met iets te veel 'midden' en een vrij harde, maar flodderige bas. De speaker heeft daarmee niet het beste geluid in deze prijsklasse en ook niet de beste voorzieningen, maar met z'n uitstekende accu, waterdichtheid en compacte bouw is het een goede keuze voor gebruik buitenshuis. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Ik ga het kort houden want de andere reviews geven al een goed beeld.
Dit is een speaker die je koopt en na 7 jaar zegt: goh leeft dat ding nou nog?
Ja, hij is niet kapot te krijgen. Ik ben een heel onhandig outdoors type en mij overleeft hij so far.
Voor de size komt er meer dan prima geluid uit.
!!Het beste in mijn ervaring!!
The wakeup via Bluetooth.
Niet langer ben je opzoek waar dat ding nou ligt.
Niet langer zul je moeten opstaan om een knopje te drukken!
1x verbinden en via de app zet je hem aan en uit.
Dit mis ik al feature op de jbl speakers die ik nu aangeschaft heb.
Conclusie:
Geniale speaker, geniale features, niet kapot te krijgen, batterij duur kon wat langer maar een goedkope powerbank lost dat op.
Top spul!
Niet wat ik verwachte na de eerste ue serie, slechtere api, geen aux, geen verbeteringen alleen verslechteringen
Ten opzichte van de UE Megaboom 2 die we al hadden, is met name het 360o geluidseffect echt een toevoeging. Verder hetzelfde topproduct als de voorganger: sterk, zeer goed geluid voor een kleine box en super praktisch.
Degelijke speaker met goede geluidskwaliteit. Ziet er ook mooi uit (zeker in het rood). Jammer dat er geen aux-ingang is. Het verschil met de Megaboom 1 is duidelijk hoorbaar.