Ik ben nooit een fan van het schrijven van negatieve reviews, maar aangezien het hier om een product gaat wat een aardig zakcentje kost vind ik het belangrijk dat mensen mijn gebruikservaring zien.
Ondanks wat negatieve reviews hier op Tweakers m.b.t. de bouwkaliteit kan ik mezelf totaal niet hierin vinden. via een tussenpersoon die hem via een veiling heeft gewonnen overgenomen. Zelf uitgepakt om te luisteren , wat met EQ gespeeld en WOW. Wat een geluid! (Kom van een HD650 af)
Nette koptelefoon die vrij weinig fout qua geluid doet echter heeft het een mechanisch defect waarbij de drivers ratelen, en klinken niet helemaal natuurlijk. De bouwkwaliteit is ondanks de ultra luxe uitstraling en materialen vrij belabberd, de peperdure alcantara oorkussentjes worden binnen een paar maanden ook al bruin en slap.
Sublieme koptelefoon. Zeer gedetailleerd en helder geluid. Uitstekende balans tussen hoog, midden en laag.
Uiterst comfortabel. Deze is 115gram zwaarder dan mijn SonyMDR-Z7 maar als je ze op hebt lijken ze qua gewicht hetzelfde. Opletten bij weglopen, niet vergeten af te zetten, je vergeet namelijk dat je hem op hebt.