Deze processor koop je vooral als budget processor die niet teveel aan hoeft te kunnen. Ideaal voor browsen, Office, Netflix of een simpel spelletje.
De AMD Athlon 200GE is een fijne budget cpu die erg goed te gebruiken is voor gebruik in een normale huis, slaapkamer en zolderpc. Doordat de processor een goed presterende Vega 3 bevat kun je er makkelijk mee overweg met bijvoorbeeld Minecraft. De processor is ook nog eens zeer zuinig.
Prima zuinige processor voor standaard taken als websurfen, office en multimedia. Ook voor een NAS heel geschikt. Voor €150,- totaal heb je een moederbord en geheugen erbij. Het koelertje is AMD oude stijl met een 7 cm ventilator. Niet vergelijkbaar met de koeler van de duurdere modellen.
Deze processor gehaald in combinatie met een ASRock-pro-4 als NAS build. Hier ben ik zeer tevreden mee en raad ik dan ook aan als mensen een goedkope en functionele NAS willen.
Processor gekocht voor ons bedrijf en is prima voor onze doeleinden.
Levert voldoende performance voor surfen, films kijken en wat muziek luisteren. Gebruik deze processor zelf in een htpc. Ben blij verrast door deze budgetprocessor. Werkt uitstekend i.c.m. Kodi.
Gekocht voor een plex & game servers (MC modded, KF2 etc. ).
Met Ubuntu Server gaat hij als een trein, encoding 1080p stream is ook prima te doen.
En hij trekt heel weinig stroom, top voor deze prestaties.
Naar mijn mening is de meegeleverde koeler wel erg slecht, koop anders.
wat een nette apu, neemt minder dan 25w af en blijft dus onder de 35w tdp, deze cpu roept om een mooi passief koelblok, performance is goed genoeg voor de prijs, zou alleen wel willen zien tot hoever de gpu kan, maar deze is locked. icm gtx1050ti: goede balans!