Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
city17
13 mei 2021 Product gekocht

Brother HL-L3230CDW

Als hij het doet is het een prima printer. Geen problemen met drivers, print snel als je een opdracht geeft. Dubbelzijdig, verschillende afmetingen papier, ruime papierlade. Maar helaas door een kleine softwarebug werkt de printer niet meer. Geen support van Brother.

Pluspunten

• Prima zwartweergave
  • Print erg snel en dubbelzijdig
  • Werkt soepel met alle devices die ik heb getest
  • Airprint

Minpunten

• Kleur niet fantastich
  • Softwareprobleem kon niet opgelost worden door Brother, daardoor hele printer moeten weggooien

2 van 5 sterren (Slecht)
mkmi
4 februari 2025 Product gekocht

Brother HL-L3230CDW

Deze printer gebruik ik inmiddels al meer dan vier jaar. In het begin had ik wat wifi-verbindingsproblemen, maar de vorige draadloze Brother printer had minder verbindingsissues. Gelukkig biedt deze printer de optie om via LAN verbonden te worden, en sindsdien werkt alles prima. Inmiddels heb ik meer dan 5000 afdrukken gemaakt en de printer doet het nog steeds goed. Bovendien zijn er voldoende compatibele en namaakcartridges beschikbaar voor een redelijke prijs.

Pluspunten

• Print snel
  • Prima zwarte afderukken
  • Airprint
  • Kleurafdrukken voor een goede prijs

Minpunten

• Wifi verbinding kan beter

SeanCattery
10 mei 2024 Product gekocht

Brother HL-L3230CDW

Top printer voor de prijs, ik de printer begin 2022 gekocht voor 230 euro. Ben bewust voor een led printer gegaan aangezien ik toen dacht niet mega veel te printen. Moet zeggen dat ik nu na ruim 2 jaar toch veel meer heb geprint dan verwacht en de brother werkt gewoon altijd. Of je nu vanaf windows print, vanaf een android apparaat of vanaf een iphone, geen enkel probleem. Daarnaast gebruikt hij nog steeds de orgineel meegleverde cartridges.

Qua foto's afdrukken kan ik hem niet aanraden want dat ziet er vrij waardeloos uit, maar daar is de printer ook niet voor gemaakt dus ik zie dat niet als een minpunt. Documenten zien er zowel in kleur als in zwart gewoon top uit!

Pluspunten

• Prijs, 230 euro (2022)
  • Draadloos printen vanaf elk OS
  • Werkpaard; doet het altijd!
  • Zuinig qua energie en inkt
  • Snel in het printen

Minpunten

• Nu aan de dure kant, 377 euro? (2024)

bergtop
20 september 2022 Product gekocht

Brother HL-L3230CDW

Deze printer is prima voor licht kantoorgebruik. Prima kwaliteit voor tekst, goede kwaliteit voor grafisch werk, matig voor foto's en of afbeeldingen. De software om alles aan te sluiten werkte soepel. Ik heb de printer aangesloten via een netwerkkabel en werd meteen gevonden door alle apparaten in mijn netwerk.

Pluspunten

• Makkelijk aan te sluiten
  • Goede kwaliteit tekst print

Minpunten

• Matige kwaliteit foto's

Heb jij ook een Brother HL-L3230CDW?