Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
25 mei 2019 Rapporteer

Erg tevreden. Lichten zijn mooi, goed weg te werken en duidelijke instructies. Alleen teleurgesteld over de kwaliteit van de plakstrips. Raken vrijwel meteen los.

Pluspunten

• Duidelijke instructies
  • Makkelijk te installeren
  • Lichten erg krachtig
  • Goed weg te werken
  • Goede service van NZXT: heeft gratis een upgrade kit opgestuurd met betere plakstrips

Minpunten

• De plakstrips zijn van erg slechte kwaliteit, raken vrijwel meteen los

17 januari 2019 Rapporteer
Product gekocht

NZXT HUE 2 - Ambient RGB 27"-35"

De controller werkt niet goed op de interne USB-poorten van mijn wat oudere ASUS P8Z68 moederbord. De software hangt dan, zodra je ambient mode inschakelt. Dit is te herstellen door de USB stekker te ontkoppelen. Gelukkig heb ik ook een PCI-kaart met USB 3 poorten waarbij dit probleem niet optreedt.

Pluspunten

• De software ondersetunt vele aardige effecten, maar het gaat natuurlijk vooral om de ambient mode. Die is top.
  • De LEDs kunnen veel licht geven, bij volle sterkte wordt je kamer 's nachts behoorlijk verlicht.
  • Je krijgt voldoende strips; ik hield voor mijn 28 inch monitor 2 strips over.

Minpunten

• Plakstrips houden niet; ik heb mijn lijmpistool gebruikt
  • Werkt niet op iedere USB-poort; software kan daardoor hangen
  • Bij mijn kit ontbraken de lijmstrips voor de controller helemaal
  • Ambient mode kan niet worden bijgeregeld; ik zou wel wat controle willen op de grootte van de zone die wordt gemeten en op de middeling in de tijd
  • Ambient mode werkt niet voor alle applicaties (Netflix browser wel, Netflix app niet)

16 januari 2019 Rapporteer
Product gekocht

NZXT HUE 2 - Ambient RGB 27"-35"

Kleuren zijn accuraat en fel, maar de plakstrips van de ledverlichting en de hub zijn veel te zwak, naa een half uur ligt alles gewoon op de grond. De framerate van de ambient verlichting is veel te laag, er is ook een opvallende delay op de lichteffecten.

Pluspunten

• Mooie verlichting
  • Veel effecten in NZXT Cam software

Minpunten

• Plakstrips te zwak
  • Ambient framerate te laag
  • Delay op effecten

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een NZXT HUE 2 - Ambient RGB 27"-35"?