![]() |
Round-up - Vijftien Turing-kaarten - Custom kaarten van fabrikanten getest Bij de introductie van Nvidia's Turing-kaarten hebben we enkel de 2080-Founders Editions van Nvidia zelf getest. Intussen hebben we ook van fabrikanten kaarten ontvangen en getest. |
Snel, extreem dik uitgevoerd met een berg RGB, stil, efficient. Gewoon een RGBeest. Let er wel op dat je 2x8-pin en 1x 6-pin nodig hebt; veel (prima geschikte) PSU's hebben dat niet.
Geweldige kaart met brute looks & geweldige performance, ook voor een 2080Ti. De 2080Ti Gaming X Trio blijft erg stil en redelijk koel wanneer er gegamed word. Kaart blijft stock onder de 80 graden en de fans blijven lekker stil!
Koop nu geen 2080 ti! De RTX 3000 series zijn bijna uitgekomen en die zijn sneller en goedkoper dan de 2080 ti.
Uitstekende kaart! Coilwhine alleen op hoge fps. Overclock gaat ook super goed!
Nadeel, software is vreselijk, je kunt beter openrgb gebruiken dan de vreselijke msi dragon software.
Power kabels is wel een klein gedoe.
Qua prijs erg duur.
fijne grafische kaart, ziet er mooi uit. hij is alleen erg duur en enorm groot, maar als hij past in je case en je het geld hebt is het zeker een erg goede kaart.
het is een mooie grote graphics card een hij werkt goed het is alleen niet goed koop maar het is de prijs wel waard. de RGB is de finishing touch.
Persoonlijk vind ik 4K een gimic, ik gebruik zelf 1440p. En wat ik kan zeggen is dat deze kaart frames vreet. Ik haal makkelijk boven de 100 fps op Ultra settings in de meeste games. Hij is ook erg stil wat een groot pluspunt is voor mij persoonlijk.
Fantastische kaart. Erg stil en draait onwijs goed. Games hebben totaal geen moeite en alles draait ruim boven de 60 fps. De kaart is mooi afgewerkt en ik vind de verlichting van de kaart wel gaaf.
Je moet wel een ruime kast hebben om deze kaart te kunnen gebruiken!
Een prachtige kaart met perfect prestaties. Uitmuntende koel prestaties bij weinig geluidsproductie. Was wel een moeilijke klus om deze een beetje te krijgen, ook als is hij al een tijdje uit.
Geweldig groot beest die aggressief geclocked is. Temperatuur is hoog, maar dat mag allemaal. De prestaties zijn ook groot. Er zijn maar weinig games die dit beest op zijn knieen krijgen, maar ze zijn er helaas wel nog steeds. Al met al een dure koning.