Prijs | |
Specificaties | Socket AM4 • Micro-ATX • AMD B450 chipset - Bekijk alle specificaties |
prijs volgen | |
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de ASRock B450M Pro4. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Een uitstekende mid-range moederbord. Goede prijs, veel features zoals een gewone ATX. Is het zeker waard. Meer pluspunten en dergelijke in de details. Ook kan ik echt niet komen met een minpunt.
Prestaties | Score: 4 |
Overklokbaarheid | Score: 4 |
Featureset | Score: 5 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Layout | Score: 5 |
Een van de goedkopere moederborden om een Ryzen systeem klaar te zetten. Probleemloze installatie van hardware en Bios. Let op, geheugen slots klikken alleen aan de bovenkant open. Uitgebreide Bios, veel ventilator profielen en auto-tune voor fan-speed. Alles draait lekker stil. Spellen draaien lekker volt en stabiel.
Prestaties | Score: 4 |
Betrouwbaarheid | Score: 5 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Featureset | Score: 3 |
Layout | Score: 4 |
Gekocht als bordje voor mijn Ryzen 5 3600, goed duo en tot op heden (draait nu 3,5 maand) geen enkele problemen gehad. Het post scherm gedraagt zich wel raar, maar voor de rest niks op aan te merken. Prima budget b450 bordje voor zover ik merk.
Gen toeters, geen fratsen, gewoon een oerdegelijk bordje. Prettige layout van PCIe-slots voor wie meer dan een GPU wil inprikken (in mijn geval WIFI).
Werkt niet met Ryzen 5 3400G, althans niet de versie die ik heb. Alles gecheckt, maar hij blijft maar in een boot-loop van 30 seconden hangen. Zeer waarschijnlijk moet de BIOS nog geüpdate worden, wat natuurlijk niet kan zonder CPU... I/O shield is ook niet de beste kwaliteit.
moederbord met alles erop wat je wilt. veel usb poorten een goede lan ingang stevig en niet te groot. prijs kwaliteit zeer goed.
Stabiel, werkt goed, handig UEFI bios, VRM's blijven lekker koel (met Ryzen 3600). Ryzen 3000 ready. Corsair LPX 3200 C16 op XMP gaf BSOD's vóór Windows 10 installatie. Teruggezet naar 2933 en Windows 10 geïnstalleerd. Nu weer op 3200 en updates + 350gb aan games zonder issues geïnstalleerd.
Prima bordje. Geen problemen mee gehad tot nu toe. Kon XMP ook zonder problemen aanzetten voor mijn Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3200C16.
Gebruikt in combinatie met Crucial Ballistix BL2K8G32C16U4B , Ryzen 5 3600 en Kingston A2000 1TB.
Prima moederbord met alles wat je zou wensen. Met uitzondering dan van de rgb software (hele systeem loopt vast). Ook de audio werkt de ene installatie feilloos en de andere installatie half. Krakende front audio en geen realtek audio console. Met de windows7 driver kan ik wel alles in configuratiescherm.
Prima moederbord, voor een prima prijs.
Werkt meteen met Ryzen 3000. Werkt voor mij met 3000 MHz (na instelling in de overigens uitgebreide bios/uefi).Door de uitgebreide selectie aan poorten en connecties kan praktisch alles hieraan gehangen worden.
Relatief goedkoop moederbord met veel aansluitingen en mogelijkheden. 'Out-of-the-box' geleverd met BIOS 3.90 en direct geschikt Ryzen 3000 serie. Zowel ARGB 5v en RGB 12v aansluitingen. Door ASrock Polychrome RGB software, geen losse RGB controller nodig. Middels dit overzicht heb ik gezocht op moederborden met ARGB: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o
Erg prettig moederbord, mét Ryzen 3000 ondersteuning (gekocht bij Megekko) en veel opties voor de prijs!
Uitstekend budget bordje, al in meerdere builds mogen wegbouwen voor klanten. Zelf ook tijdelijk gebruikt, maar gezien ik toch de ruimte had voor een volledig ATX bord ben ik voor een X470 ATX bordje gegaan.
Perfect bord voor mijn eisen. Wat selectief in welk geheugen het bord accepteerd.
Stabiel. Ondersteund ook Ryzen 3.
Prima bord, doet wat het moet doen en lekker no-nonsense. Voldoet prima aan de verwachtigen
Werkt (met beta bios 3.88) prima samen met Kingston ECC geheugen (KSM26ES8/8ME). Top! In combinatie met Ryzen 3600.
Nu goedkoop en prima voor 2e en 3e generaties Ryzen. Heb er zelf een Ryzen 3 2200G in gezet met 32G RAM en alles draait al een paar weken volledig stabiel. 0 crashes bij 24/7 gebruik.
Prima budget mobo. Gecombineerd met een Ryzen 5 2600 en 3000MHz Crucial Ballistix en een GTX 1070 heb je een prachtig systeem. De Ultra m.2 zorgt ervoor dan mijn Kingston A2000 ssd lekker snel werkt. IO had uitgebreider gekund. Post is niet bijzonder snel +/- 12 secs met MX500 250GB
Heel veel kwaltiteit voor weinig geld. Het is een mooi Micro-ATX moederbord met prima koeling en veel features. Perfect voor price-to-performance builds met de Ryzen 3600 en een setje 3200MHz RAM. Die van mij kwam Ryzen 3000 ready (Bij Megekko gekocht), dus er was niet eens een BIOS update nodig.
Niet het verwachte WOW effect, maar wel een prima veelzijdig bord. Grootste nadeel is de trage post ( en dus traag opstarten systeem ). Ryzen 5 3600 als CPU.
Dit moederbord uitgezocht voor een goede budget gaming pc (€450), en ben er heel blij mee! BIOS is heel uitgebreid.
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,