Gemiddelde gebruikersscore
De Asus ROG Strix B450-F Gaming lijkt alle 'chipset mogelijkheden' van B450 optimaal te willen benutten, voor een prijs van circa 132 euro doet Asus dit best netjes. Let wel op dat er chipset beperkingen kunnen zijn, afhankelijk van welke processor je plaatst. De uitvoering van RGB is wat karig.
Redelijk compleet (2x M.2, 6x SATA, 6x FAN, 2x RGB, ALC1220 audio, 8x USB achterop) en fysiek echt prachtig. Bios/software/ervaring van Asus ook top. Een meerprijsje vinden we ok, maar wel jammer van die paar net-niet dingen: so-so vrm, geen aRGB header, slechts één RGB zone op het bord zelf.
Geeft het zelf een pc bouwen een premium gevoel. Meer aansluitmogelijkheden dan ik ooit zal gebruiken.
Twee RGB headers top dus naast de cpu dan bovenaan 4 pinnetjes ff kijken heren .die zitten wel degelijk op je bord dus.tip bord goede ondersteuning.van Asus.
Ziet er mooi uit voor 109 euro, goede kwaliteit als gewend van ASUS, fijne installatie en leuke assessoires in de doos, jammer dat er niet veel USB header opzitten, maar voor de rest is het een fijn moederbord.
Een mooi moederbord met voldoende aansluitingen en duidelijke bios. Kwalitatief blijkt het niet zo'n goede aankoop want het bord heeft het na slecht een maand of 9 al begeven.
Goed moederbord voor een redelijke prijs. Ziet er goed uit en heeft goede uitbreidingsopties. Overklokken kan, maar tot een R5 3600. Zelf draai ik een 2600x en krijg er niks extra's uit. VRM's draaien niet echt warm met deze processor. Moederbord bios en POST-tijden zijn traag, zoals bekend bij ASUS.
Goede prijs / kwaliteit. Asus RGB software is n hassle. Had misschien een fan connector meer mogen hebben en meer rgb als je er van houdt.
zeer goed voor de prijs goede vrm voor een b450 geweldig audio mooie astetics 2 m.2 slots
Prima moederbord. Werkt perfect in combinatie met mijn Ryzen 5 3600 en GTX 1660 Super.
Het MoBo is kwalitatief zeker in orde en de prijs is uitstekend voor wat je ervoor krijgt.
Mooi afgewerkt met veel reflecterende zwarte tekst op de printplaat.
ten eerste wou ik graag beginnen bij het feit dat ik hou van ROG gamefirst, wat natuurlijk op dit mobo zit, ook super tevreden met de 2 m.2 headers, precies genoeg in bijna iedereens case. daarnast must love de thermal sensor header voor eigen gear die ik gebruik voor overclocken.
Hij komt in een nette stevige doos, en wanneer je hem hieruit haalt voel je dat hij stevig en sterk is. Buildquality is top. De handleiding is erg duidelijk en daarmee zelf voor een beginner als ik goed te begrijpen. Ik zou dit moederbord aan iedereen aanraden.
Een leuk moederbord voor een goede prijs. Het design sprak me erg aan en staat mooi in mijn pc. Na een Bios update werkte de Ryzen 3600 prima. Ook leuke extra's bij gekregen (deurhanger en stickers).
This motherboard is working great out of box, together with amd Ryzen 3600 processor in this motherboard, power on immediately once all the components are installed.
Na mijn oude AM4 moederbord gebricked te hebben door een BIOS update deze gekocht. Erg mooi bord voor deze prijs en zeer gebruiksvriendelijke BIOS interface om mijn systeem te overclocken met de juiste instellingen voor een watergekoelde kast.
Super nice en super clean, ook de verpakking heel netjes en strak, alle kabels mooi bijgeleverd en mooie stickers ook bij. Je kan ook de hoge kwaliteit erin zien.
En goeie prijs ook
Zeer goeie kwaliteit moederbord. Pre installed IO-shield zeer handig en tijd besparend en laat minder ruimte voor menselijke fouten. Het RGB, ROG logo geeft het moederbord ook een meer premium feel. Zeer goeie prijs/kwaliteit verhouding. Je krijgt er ook nog gratis ROG stickers en wat andere kleine dingetjes bij.
Uiteindelijk voor dit moederbord gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het moederbord scoort goed t.a.v. maximale VRM-temperatuur en energieverbruik. Dit is een premium moederbord met een geïntegreerd I/O panel. Ik gebruik het moederbord in combinatie met een AMD Ryzen 5 2600 processor en GeForce GTX 1660 Super grafische kaart.
Gezien de prijs en functionaliteit van het bord is het misschien wel het meest complete en daarmee in de basis beste mobo in zijn prijs. De Bios is netjes em overzichtelijke met eenvoudig OC mogelijkheden. Misschien niet het juiste bord als je echt zware OC wil toepassen.