Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
17 oktober 2007 Rapporteer

ik heb net deze laptop gekregen als vervanging van mijn ferrari 3200 (die was 5 keer achter elkaar met het zelfde -warmte- probleem terug gegaan) en ik moet zeggen dat de 4000 een heel stuk beter is, voelt steviger aan, ziet er beter uit, hij produceerd naar mijn idee niet minder warmte, maar de warmte word wel een stuk effectiever afgevoerd, en hij is aardig vlot (voor een laptop) update: ruim anderhalf jaar later (waarvan de laptop minimaal 50% van de tijd heeft aangestaan, en de halve wereld heeft gezien) werkt de laptop nog steeds perfect op 1 ding na: het geheugenkaartlezertje werkt niet meer. de accu gaat nog steeds vrij lang mee voor een laptop van dit type, maar het is ondertussen wel ongeveer een half uur korter geworden dan in...

Pluspunten

• goede prestaties voor een laptop, ook bij zwaardere spellen/programma's. de accu gaat goed lang mee en het beeldscherm is prettig.

Minpunten

• bij zware toepassingen kan de laptop redelijk warm worden, je kan em dan maar beter niet op je schoot zetten. en de ventilator is altijd duidelijk hoorbaar.

Heb jij ook een Acer Ferrari 4005WLMI (AMD Turion 64; 100GB; 1GB; 15.4"; DVD-DL; XP Pro)?