Geweldig product. Erg uitgebreid, verzorgd en veelzeidig!
De EW1525 muurstandaard heb ik gebruikt om een 20.1 KG zware 44 inch LG TV op te hangen in een slaapkamer. Deze standaard wordt compleet geleverd en is eenvoudig te monteren. De standaard is stevig en kan in diverse hoeken versteld worden.
Voor deze arm gekozen vanwege de degelijke uitvoering en mogelijkheid om grotere/zwaardere monitoren er later aan te hangen. Voor eigenlijk alle mogelijke monitoren zitten de schroeven erbij, maar de kleinste (75x75VESA) niet. Gelukkig had ik deze zelf liggen en verder vlekkeloze installatie. Zelf gebruik ik hem met een 24 inch.
Een geweldige VESA mount voor veel TVs en veel typen muren. Alle benodigdheden zitten in de verpakking, je moet alleen vier grote (10mm) diepe (~5cm) gaten in de muur boren.
Door de tilt schroeven niet helemaal vast te draaien, kan ik de TV tilten zonder tools.
Goed product voor een mooie prijs. Had dit product eind van de middag besteld en was de volgende dag in huis. Zat snel in elkaar en alle onderdelen waren compleet.
Compleet pakket voor allerlei soorten televisies. Allerlei soorten schroeven, pluggen, en bevestigingsmateriaal zitten inbegrepen. Daarnaast hangt de tv zeer stevig aan de zwenkarm en eenmaal hangend loopt het soepel.
Top product al helemaal voor de prijs! Robuust, veelzijdig en van goede kwaliteit.
Lijkt op de plaatjes veel kleiner dan in werkelijkheid. Kan in werkelijkheid makkelijk 2x zoveel gewicht aan als staat aangegeven. De mount beweegt ook lekker soepel.