De Samsung Bar Plus is in de 256GB-editie een stuk vlotter dan de 128GB-versie van dezelfde stick. Samsung biedt nog twee andere, iets duurdere varianten met gelijke prestaties aan: de Duo Plus met usb-c en de Fit Plus met een zeer compacte behuizing. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Gekocht bij Dustin consumenten Nederland voor 7 euro en 4 cent. Uitstekende prestaties in een fraai pakket. Het geheel is onverwoestbaar. De prijzen fluctueren helaas veel en de prestaties nemen bij Samsung USB sticks af naarmate de opslag kleiner is.
Degelijke voelende USB stick met een prima snelheid.
Eigenlijk voor zakelijk gebruik gekocht -> Windows 10 Unattended installaties via USB, dus eenmaal op de stick een de readspeed die telt.
Kleine review om eigenlijk het CrystakDiskMark plaatje te dumpen voor medetweakers ;)
Ik heb deze schijf gekocht en getest tegen de Samsung Type-C, voor boot-usb voor mijn unraid servers.
Door de lagere prijs, en iets slechtere prestaties raad ik de Bar boven de Type-C aan.
Bekijk de uitgebreide review voor specifieke prestaties.
Betaalbare USB stick met goede lees prestaties. Deze gekocht om er ISO's op te zetten voor installaties van systemen. Hoewel dit prima ging is de stick na nog geen 10 systemen al defect. Totaal geen herkenning meer mogelijk. Dat kan natuurlijk domme pech zijn, maar helaas zijn er nogal wat mensen met hetzelfde probleem. Ik had veel beter verwacht van Samsung. Ter vergelijking, mijn antieke ADATA S107 (10 jaar oud) is still going strong.
Dit leek me een prima usb stick om mijn broekzak aan mijn sleutelbos te overleven, met een metalen behuizing en geïntegreerde usb connector. Deze stick wordt ook aangeraden als robuste/rugged usb drive. Helaas viel dat toch tegen. De metalen huls van de connector deukt in tijdens het verblijf in mijn broekzak, dus de usb stick past pas weer in een USB poort nadat ik de metalen huls heb terug gebogen. Daar had ik toch wat meer van verwacht.
Al meer dan een jaar in gebruik en nog steeds erg blij mee. Voelt als erg goede kwaliteit in de hand. Deze USB houd een constante overdrachtssnelheid, waar je bij veel USB sticks zie dat de snelheid inzakt na een paar seconden.
Bij deze wijzig ik mijn review, na een paar keer gebruiken is hij overleden, heb er geen gekke dingen mee gedaan, ik wou windows op een pc zetten van mn neefje en hij gaf rare errors, dat dingen misten van de installatie, dat deden we een paar keer en toen hield hij ermee op.. hij wordt ook ontzettend warm/heet bij langdurig schrijven dus ik denk dat dat de doodsoorzaak is.
Vandaag binnengekomen, ben blij met de bouwkwaliteit, voelt zwaar voor het kleine formaat vanwege metalen behuizing. De stick oogt mooi ook. Heb een gamefolder van 30 gb geschreven naar de stick en weer terug naar de PC, lezen en schrijven deed de stick beide super stabiel geen dips in snelheid, tot nu toe tevreden! Als dit veranderd zal ik mijn review aanpassen.
Gekocht voor de opname functionaliteit van mijn LG BX televisie. Hiervoor had ik voldoende snelle USB opslag nodig. Op basis van de review van Tweaker.net deze USB gekozen omdat het een van de snelste is, terwijl het toch betaalbaar blijft in vergelijking met de snelste SanDisk stick.
"Speed up to 400MB/s" staat er op de verpakking. "Send a 3GB 4K UHD video file from your Bar Plus to your PC in just 10 seconds." staat er op de website.
In praktijk haalt deze USB-stick slecht 8% van de geädverteerde snelheid.
Fraai, robuust ogend stickje. Bij normaal gebruik werd-ie erg warm, bijna heet. Prestaties bleven echter goed. Na sporadisch gebruik in macOS-systemen werd de stick opeens onbruikbaar. Kon hem nog één keer readonly mounten en alles eraf halen, daarna einde verhaal. Ook onder Linux of Windows niet opnieuw te formatteren.
Mooi ogende stick, volledig alu uitvoering, en lekker klein.
Schrijft snel.
Helaas na 2x gebruik al kapot, en niet meer herkenbaar (in verschillende systemen,Windows en Linux, non-addressable error).
Helaas maar weer terug naar de minder mooie maar betrouwbare alternatieven van Transcend, Kingston en Sandisk.
Zeer nette retour service van Amazon.
Zeer snelle en robuuste USB stick. Een mooie opvolger voor mijn oude Sandisk USB stick die om een of andere vage reden alleen nog op USB 2 werkt (is een USB 3.0 model)
Dit is een prima product, supersnel in de usb 3.0 poort
Ik heb hem continu in de pc als backup , razend snelle overdracht .
Geen last van warm worden . Gekocht bij Data IO .
Prima USB stick van solide bouwkwaliteit. Door de aluminium constructie wordt de stick na enige tijd wel vrij warm, op het randje van heet. Behaalt een constante leessnelheid van 200MBps en schrijfsnelheid van 25MBps.