Tweakers
Tweakers
Samsung heeft met de derde versie van zijn Pro-drives een van de snelste m2-drives van dit moment uitgebracht. Je betaalt echter een flinke meerprijs voor die prestaties en in het dagelijks gebruik zul je daar niet zo gek veel van merken. Wil je voor zeer zware toepassingen echt het snelste, dan zijn er andere opties met een pci-e-insteekkaart te koop, die weliswaar duurder zijn, maar ook sneller. Desalniettemin is de 970 Pro een uitstekende ssd als je het geld ervoor overhebt. Lees verder »
Deze SSD gekocht om in mijn 2019 iMac in te bouwen, omdat de performance van de originele fusion drive te wensen over liet. Specifiek voor dit model gegaan omdat compatibiliteit hiervan goed aangeschreven stond op het internet. De SSD werkt zoals verwacht en geeft geen problemen met stabiliteit of sleep.
Vorige week voor €187 gekocht bij Amazon voor de 1TB model, aangezien ik een MLC nvme SSD zocht gaf die prijs de doorslag.
Performance is goed, alleen zonde dat de temperaturen ook met een heatsink aan de hoge kant zijn.
Alsnog vind ik de SSD het geld waard.
fijne en snelle nvme ssd, en stabiel. ik heb er een goed gevoel bij.