Prijs |
Specificaties | Socket AM4 • ATX • AMD X470 chipset - Bekijk alle specificaties |
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Met de prijsstelling van dit moederbord zet Gigabyte een erg interessant product in de markt voor mensen die voor een X470 moederbord in de markt zijn. Door de goede prijs/kwaliteit verhouding kan dit een nuttige upgrade zijn als je voor specifieke B450 moederborden in de markt bent.
Moeilijke tijd voor een review, maar een 3900x wil je hier niet in hebben. Mijn ervaring is dus met Zen 2.
Gigabyte heeft een degelijk moederbord hiermee op de markt gezet naar mijn mening. Zeker voor de prijs die ze ervoor vragen. Het heeft een X470 chipset, veel connectiviteit aansluitingen, RGB verlichting (persoonlijk) en veel fan aansluitingen. Jammer genoeg geen WiFi of Bluetooth aansluiting.
Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming gekocht voor gebruik met mijn AMD Ryzen 7 2700. Werkt perfect na installatie. Bijgeleverde software (app center) laat nog wat te wensen over.
Edit Ram vervangen door Corsair stickies heeft mijn problemen verholpen. (CMW16GX4M2C3000C15)
Op het eerste gezicht een prima moederbord. Echter vlak na het installeren begonnen de blauwe schermen. En die zijn niet meer verdwenen. Moederbord vervangen lijkt de enige oplossing.
Gigabyte X470 moerderbord gekocht op Megekko.nl
Mijn ervaringen deel ik graag hieronder met u mee!
Nu reeds het 2e Aorus Utra gaming moederbord gekocht en ik moet zeggen wederom waardeloos
Eerste keer dat ik een Gigabyte moederbord gekocht heb en het is een mooi, stevig gebouws bord. Heb dit moederbord gebruikt in combinatie met een AMD Ryzen 5 2600 en G.Skill Ripjaws V F4-3600C19D-16GVRB.
Alles werkt vlekkeloos alleen het werkgeheugen wilt niet graag op 3600Mhz draaien, dan maar op 3400Mhz.
Prima product voor een goede prijs!
Gigabyte heeft mijn voorkeur, ik heb al ervaring met een andere versie en de vele features maken het een uitstekend bord. De mooie audio kwaliteit, en de vele aansluiting voor alle mogelijke toekomstige uitbreidingen. Leuke subtiele rgb leds. mooi afgewerkt . Alleen jammer dat de software niet helemaal goed draait.
Overgenomen van een mede-Tweaker. Tevreden over het moederbord. De plaatsing van headers en aansluitingen en het aantal hiervan is prima. De software en ook UEFI voelen echter lomp, de software lijkt ook niet echt lekker te werken. Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2D3600C18 werkt prima met het XMP profiel.
Gebruik dit bord i.c.m. een Ryzen 5 3600, werkt (na bios update) perfect! Enige nadeel is de software van Gigabyte, welke kortgezegd rampzalig is.
Het moederbord is mooi, er is goed nagedacht om hem aantrekkelijk te maken voor het oog. Heb jammer genoeg alleen niet kunnen vinden dat de volts niet instelbaar zijn, waardoor ik mijn processor via ryzen master moet overclocken. Voor de prijs had ik wat meer verwacht.
Ik kocht dit moederbord omdat ik een redelijk geprijst moederbord nodig had om mijn Ryzen processor te kunnen overclocken. Dit moederbord is goed in het overclocken van RAM maar de offset voor de voltages van de processor is niet optimaal, ik gebruik hier dan ook de software Ryzen master voor.
Ik heb dit moederbord bij mijn nieuwe build aangeschaft. Hij beschikt over een x470 chipset wat fijn was in verband met mijn AMD Ryzen 7 2700x. De rgb verlichting die erop zit is makkelijk in te stellen met RGB fusion. Alles voor een goede prijs, gehaald bij Azerty voor 133euro.
het is een erg goed moederboord en werkt goed makkelijk te instaleren en werkt gelijk zonder enkele problemen ik zal hem echt aanraden omdat hij goed werkt en relatief goedkoop is maar ook makkelijk te instaleren en mooie rgb zeker aan te raden!
Compleet, goed verzorgde inhoud met SATA kabels en temperatuurkabeltje, keurige flinke M2 heatsink. Duidelijke handleiding, Ryzen 7, G.Skill 3200 EVO 970 worden probleemloos herkend. De RGB ondersteuning door het moederboard stuurt alle RGB’s van CPU, geheugen en moederboard onhankelijk. Zeer tevreden met de prestaties en geluid, een dikke aanrader dus.
Ik kocht dit product aan op 29/01/'19 en ben nu al zeer tevreden over de qualiteit van het moederbord. Het product beschikt ook over 2 M.2 aansluiting voor snelle M.2 opslag. Ook de 2 16x PCI Lanes zijn een mooie toevoeging, een echte aanrader!
Hele dag besteed aan een computer bij elkaar zoeken, en dit moederbord is daar een onderdeel van geweest. Gigabyte onderdelen zijn super qua specificaties maar niet al te duur. Zitten lekker veel, en goede aansluitingen bij. Jammer dat de wifi-optie nog 60 euro extra kost.
Voor het eerst zelf een computer samengesteld. Bewust gekozen voor een wat duurder moederbord en op basis van de reviews gekozen voor dit moederbord. En ik kan zeggen dat het me niet heeft teleurgesteld. Met name het betere audio on board heeft me overtuigd. Mijn kinderen gamen zonder te klagen.
De Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming is in mijn beperkte ervaring een prima moederbordje qua hardware. Alles wat ik nodig zou kunnen hebben (en meer) zit erop. De software is prima, maar de BIOS is niet heel duidelijk, noch uitgebreid. Tevens helpt het instructieboekje niet heel veel, wat jammer is.
ik vind dit product top! vooral de kwaliteit die je krijgt voor de prijs is zeer mooi. je krijgt voor een prijs van slechts 130 euro een product van top kwaliteit. het bord heeft ook een mooie rgb logo. al met al een goed product voor een hele goede prijs.
Het moederbord werkt perfect en heeft een hele erge goede prijskwaliteit verhouding. Helemaal voor de X470. Er zijn veel aansluitingen die je niet perse nodig hebt maar toch fijn zijn om te hebben. Het enige min punt is de appcentre maar daar heb je tijdens het gamen geen last van.
Na veel geanalyseerd en afgewogen te hebben qua opties en types, uiteindelijk voor de Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming gegaan. Ik heb er absoluut geen spijt van. Voor de prijs is dit een van de beste moederborden in het segment. Tevreden. Ik gebruik 'm in combinatie met mijn Ryzen 2600x.
Ik vind het best wel een goed moederboord. best wel veel features voor de prijs. makkelijk te instaleren, I/O shield staat niet eve recht met I/O maar dat kan ook door mijn kast komen (define R6). Ik had ook verwacht dat de RGB feller had branden.