€ 179,99 bij bol Plaza

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Bzzje
17 november 2023 Rapporteer Product gekocht

WD Ultrastar DC HC310 SATA, 6TB

Prima disk; werkte prima in mijn externe usb harddisk bay, werkte totaal niet in mijn desktop-unraid-server.

Je moet de 3V pin afplakken of een sata-molex verloop gebruiken om die niet te laten werken.
(heeft iets met powermanagement te maken)

zie ook de opmerking van Truebase bij de productinfo:
"NB: Neem contact met ons op voor advies mocht je voornemens zijn deze 6TB drive te gebruiken icm bv een Synology NAS.

NB: Indien je de 6TB Western Digital Ultrastar DC HC310 SATA Enterprise HUS726T6TALE604 voor desktop wilt gebruiken, is het noodzakelijk om een molex naar sata kabel te gebruiken."

Pluspunten

• Prijs/GB

Minpunten

• 3V pin issue

Redborough
14 september 2023 Rapporteer Product gekocht

WD Ultrastar DC HC310 SATA, 6TB

voor een goede prijs 3 van deze schijven gekocht. so far so good. werkend in een RAID5 configuratie in een Netgear Readynas. Ik vond ze helemaal niet luidruchtig, zoals sommige mensen schreven. stiller dan mijn WD Red's in een andere NAS. Voor dit formaat CMR schijven erg goede prijs. 5 jaar garantie

Pluspunten

• Snel
  • Makkelijk te installeren
  • CMR geschikt voor NAS

Minpunten

• nog geen

GWN Rik
25 september 2021 Rapporteer Product gekocht

WD Ultrastar DC HC310 SATA (512e, SE), 6TB

Na aankoop zelf niet storend. Niet geschikt voor de woonkamer of slaapkamer. Werkt goed en snel. Na 4 maanden al veel bad sectors en heb ik hem moeten terugsturen. 5 jaar garantie is dan wel ideaal.

Pluspunten

• 5 jaar garantie
  • snelheid

Minpunten

• geluid
  • stuk na aantal maanden

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een WD Ultrastar DC HC310 SATA (512n, SE), 4TB?