Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Prijs
Specificaties Max. 1,268GHz • GDDR5 • 3x DP, DVI-D, HDMI - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
boekoeNewbie 13 mei 2021 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Als je niet teveel geld aan een gpu wilt uitgeven is dit een hele goede keuze. Het is niet de stilste graphics card en hij verbruikt ook veel stroom maar zijn performances zijn hoog voor het geld wat je uitgeeft.

Pluspunten

  • Goede performance
  • Goedkoop

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • Verbruikt veel stroom

Eindoordeel

Score: 4
Nederlandseman 25 oktober 2020 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Heb deze Grafische kaart al een paar jaar gebruikt, ben er erg tevreden mee, ziet er een beetje barebones uit maar wordt niet erg heet en geeft goede performance

Pluspunten

  • goede performance
  • 8gb
  • niet te luid

Minpunten

  • lelijk

Eindoordeel

Score: 4
dsibma 7 september 2020 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

In 2020 nog altijd een goede keus voor de sporadische gamer die niet teveel geld uit wil geven. Oudere spellen draaien prima op 1440p, GTA V draait bijvoorbeeld op 60fps met alles op (very) high. Stroomverbruik is wel hoog, en de fan kan aardig wat geluid produceren onder belasting.

Pluspunten

  • Prijs
  • Design

Minpunten

  • Stroomverbruik
  • Koelvermogen

Eindoordeel

Score: 4
NathandeJong 27 juli 2020 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

zelf in 2020 is dit echt nog een goede deal voor wat je betaald. draait stil en is ook makkelijk om te installeren alleen is dit geen kaar voor boven de 1080p.

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteit
  • stil
  • snel
  • AMD Freesync
  • 8GB

Minpunten

  • Geen RGB
  • Slecht overclockbaar
  • een 8 pins voeding vereist

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Drivers en compatibiliteit Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Overklokbaarheid Score: 3
Modbaarheid Score: 5
Poesty 24 mei 2020 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Prima budget kaart. Tot 1080 draait die lekker mee op de nieuwste games. Bij een hogere resolutie haakt de rx 570 af.

Pluspunten

  • Stille ventilatoren
  • Veel fps voor weinig geld (onder de 1080)

Minpunten

  • Geen kaart voor boven de 1080

Eindoordeel

Score: 5
Jamieronde 12 april 2020 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Prima videokaart voor de prijs, zit echt in de midrange en is de prijs voor de volle 200% waard.

Pluspunten

  • Stille koeler
  • Kan goed op gamen
  • Goede midrange gpu voor de prijs

Minpunten

  • Slecht overclockbaar

Eindoordeel

Score: 5
p. de vriesNewbie 24 februari 2020 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Prima videokaart en gemakkelijk te installeren lekker snel en scherp beeld

Pluspunten

  • snel en scherp beeld

Minpunten

  • een 8 pins voeding vereist

Eindoordeel

Score: 5
azerty 31 januari 2020 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Prima product wat voor mijn doeleinden (casual gaming op 1080P) een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding oplevert. Bespaart me ook een hoop electriciteit omdat het 2 HD7950's uit 2012 vervangt.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Nate1972Newbie 24 november 2019 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Een goed oplossing voor een budget gamer. Ik speel meestal simulation spelletjes (Cities Skylines, PC Builing Simulator, Anno series enz) en het werkt heel goed voor. Het werkt ook prima bij GTA V, Fortnite en andere nieuwe computer spelletjes. Ik raad deze videokaart aan!

Pluspunten

  • Erg stil
  • AMD Freesync, geen "tearing"
  • Geen RGB (als je het niet leuk vind)

Minpunten

  • Je hebt een extra stroomkabel nodig
  • Geen RGB (als je het leuk vind)

Eindoordeel

Score: 5
MrBlikNewbie 5 november 2019 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Prachtige grafische kaart na ruim een jaar nog geen signaal van mankementen en werkt nog zoals nieuw. Prachtige prijs voor een grafische kaart met 8GB en overclocked

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • 8GB
  • Overclocked

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Mikki0416 17 januari 2019 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Makkelijk te installeren, Mooie kaart & snel. Stil en goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Stil
  • VR Ready
  • Prijs/Kwaliteit
  • Goede koeling
  • Laag verbruik

Minpunten

  • Geen minpunten.

Eindoordeel

Score: 5
Iannis 14 januari 2019 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

MSI kwaliteit! Mooie dingetje zonder backplate, temps en noise OK

Pluspunten

  • msi kwaliteit
  • temps en noise
  • goedkoop voor RX570-8gb
  • prima FPS op 1080p high in veel games

Minpunten

  • geen backplate

Eindoordeel

Score: 5
PolKa78Newbie 12 november 2018 Product gekocht

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Prijs kwaliteit van het product is zeer goed. Komt reeds overlocked in de doos maar heeft nog een beetje ruimte om de framerate hoger te krijgen. VR ready. Makkelijke installatie, fijne look. Heel stil, temperatuur en verbruik vrij laag.

Pluspunten

  • Stil
  • VR
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • anti aliasing niet zo sterk

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True