Gemiddelde gebruikersscore
Schattig om te zien, maar van binnen gewoon één van de snelste routers op dit moment; wolf in schaapskleren. Althans op 5GHz, 2,4GHz is 'ok'. Huiskamervriendelijk, maar de firmware is toch echt gericht op prosumers met daarbij horende functionaliteit. Adviesprijs is wat fors, maar straatprijzen zijn veelal zo gek niet.
De Blue Cave van Asus is een uniek exemplaar als het om routers gaat. Een gat in je router, oké? Toch zijn de prestaties van deze router erg goed, met name de prestaties van de 5.0 GHz band. Een uitgebreide app en de software/Web UI maakt beheren een plezierige ervaring.
Snel en volledig dekking van mijn appartement van 65 vierkante meter.
Echter heb ik er 3 versleten in 5 maanden tijd omdat telkens de zelfde problemen naar voren kwamen.
Router liep wekelijks volledig vast en na de 3e unit het vertrouwen verloren en niet weer een nieuwe geaccepteerd.
Mooie router, kan zo in de woonkamer en hoeft niet uit het zicht. Op een paar minpunten na een prachtige router die zijn werk goed doet. (afmetingen zijn 16x16x8)
De eerste 2 dagen leek de Blue Cave een prima aanvulling op mijn AC-86U als AI-mesh node. Na 3 dagen begon de router te resetten, cliënts te droppen of helemaal niet over te pakken. Wellicht gerelateerd aan het warme weer (+/-30C.) Want de unit wordt al erg warm standaard.
Leuke en zeker op 5GHZ erg snelle router. Vooral ook stabieler qua verbinding tov mijn oude Nighthawk R7000, welke echter wel op 2,4GHz een ietsjes beter bereik had.
Qua looks is vooral mijn vrouw blij dat er niet meer zo’n lelijk ding in de woonkamer staat, maar een leuk kastje.
Dit is een prima snelle router van Asus , ziet er niet als een gewone router maar staat zeker goed in de kamer. De prijs was ook nog mooi via iBood gekocht.
Uitstekende router als aanvulling op mijn modem/router die ik van mijn ISP heb ontvangen. In eerste instantie voor een mesh systeem gekozen maar wilde niet werken met de Chromecast omdat 2,4 en 5 Ghz niet te kiezen waren. Deze wel, ben erg tevreden over de doorgeefsnelheid, kwaliteit en uitgebreide app.
Deze router gekocht omdat ik er met spoed een nodig had.
Verwachtte niet al te veel maar is een redelijke router.
Bereik valt een beetje tegen in vergelijking met mijn vorige router (Archer c7), maar de verbinding is wel een stuk stabieler.
Gekocht via Bood als uitbreiding op mijn Asus GT-AC5300 zodat ik gebruik kan maken van AiMesh. Gemakkelijk te installeren en te beheren middels de Asus Router-app.In tegenstelling tot de meeste routers is deze prima geschikt om neer te zetten in de woonkamer. Qua snelheid en WIFI dekking absoluut een aanrader.
Zocht al een tijd een router, met in mijn ogen, een mooie look (staat in het zicht). Bij toeval op de Asus Blue Cave gestuit. Degelijk gebouwd met een eigen style. Is tevens uitgebreid configureerbaar en zeer snel op 5 GHz.
Prima, betaalbare en mooie ASUS router.
Deze router ziet er niet alleen gelikt uit maar levert ook prima prestaties. Mijn oude router liep tegen zijn grenzen aan en ik vond het te vroeg om nu een WiFi6 router te kopen. Deze router is snel en heeft een prima bereik.
Mooi model, kan in de woonkamer geplaatst worden. Wel eerder grote router (afmetingen: 160 x 160 x 80 ~ mm (BxDxH). Voldoende om met het hele gezin in het hele huis voldoende bereik te hebben. Heel veel instelmogelijkheden, voor elk wat wils.