Gemiddelde gebruikersscore
Super scherm!
Ik heb lang getwijfeld over welke ultrawide monitor ik zou kopen, maar ik ben blij dat ik deze heb gekozen.
Gekocht in 2018. Prachtige beeldscherm kwaliteit en bouwkwaliteit, voelt aan alsof ik dit ding nog 10 jaar kan gebruiken. Premium uitstraling zonder een 'gamery in your face' look. Heel klein beetje ips glow, maar valt nauwelijks op. Wel een diep bureau nodig als je de bijkomende stand gebruikt.
Overgestapt naar de Dell Alienware AW3418DW met hoge verwachtingen, dit bleek achteraf niet mis te zijn. De gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit en het heeft ook een fraai design. Het enige waar ik mij aan stoor is de enorme voet die veel bureau real estate in beslag neemt.
Gekocht en binnen 7 dagen teruggebracht. Daarna iets bijbetaald voor de jongere broertje de AW3420DW. De paar tientjes xtra waard! De opgenoemde punten zijn tov de AW3420DW!
Beest van n scherm! De nieuwere variant (3420dw) was circa €150 euro duurder maar de verschillen tussen deze twee monitoren zijn vrijwel nihil (hogere helderheid, 2ms ipv 4ms, iets betere kleurweergave).
Heerlijk breed haarscherp beeld. Games spelen en 21:9 films zijn geweldig. Games runnen goed met mijn 1080 ti! Ik had zelf wel een exemplaar met een "luie" pixel, dit heeft dell netjes opgelost. Ze hebben mij eerst een nieuwe gestuurd en een paar dagen later kwamen ze de "kapotte" ophalen.
Hoge kwaliteit IPS-paneel, grote inkijkhoek, stevige voet, kleuren moesten een klein beetje (bij)gekalibreerd worden. Aanrader!
Design is natuurlijk smaakgevoelig, maar vind het persoonlijk een erg strakke gaming monitor zonder al te veel tierelantijn in het ontwerp. RGB is mooi aangebracht en in veel kleuren te configureren. Monitor is wel erg zwaar door de grote voet. Schermkwaliteit is top.
Ultra Wide 120Hz IPS als opvolger van een 24" TN 144Hz paneel. Heerlijk breed en super rustig haarscherp beeld aan de ogen. Games spelen, meerdere programma schermen open, 21:9 Netflixen is geweldig. Erg goed aan te sturen met een GTX 1080ti of hoger.
Recent dit scherm aangeschaft nadat ik toch lang zat te twijfelen tussen deze en een standaard 1440p 144hz scherm. Erg tevreden mee! Goed afgewerkt en prachtig breed beeld.
Mooie monitor, goed beeld en 120 hz. Monitor is aan de prijs, maar wat een beest van een monitor. Gamen is waanzinning op deze widescreen.
erg mooi scherm, meer dan prima kleuren. Voelt stevig aan op elk vlak en het menu werkt daarnaast ook erg prettig. Gelukkig een monitor ontvangen zonder IPS glow en geen enkele dode pixel. Let wel op dat de voet erg diep is en nog al wat ruimte in neemt.