Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product gekocht 0

Goedkope printer, die soms doet wat ie moet doen

Pluspunten

• Goede printkwaliteit
  • Past flinke stapel papier in
  • Maakt niet te veel geluid

Minpunten

• Valt in "dode" slaapstand
  • Cartridge niet leeg, maar print stopt wel

1 van 5 sterren (Waardeloos)
24 december 2023 Rapporteer

Brother DCP-L2530DW

Ik heb deze printer al enkele jaren in bezit en ik kan er eigenlijk niks op aanmerken. Dit is de eerste printer die ik zelf gekocht heb omdat ik op mezelf ging wonen, en na jaren gehannes met inkjets ben ik gelijk voor een laserjet gegaan. Dat is echt een verademing geweest: dit apparaat heeft me nog nooit in de steek gelaten (nou ja, een keer was het papier op maar dat ligt niet aan de printer). Ik print juist helemaal niet veel, maar omdat een inkjet door dat onregelmatige gebruik veel inkt zou gebruiken om te spoelen ben ik nu een stuk goedkoper uit.

Featureset is vrij basic, maar als je op zoek bent naar een printer die altijd gewoon *werkt* kan ik deze zeker aanraden. Ook na enkele jaren trouwe dienst werkt hij nog prima. Sowieso kan ik iedereen een laserjet wel aanraden :)

Pluspunten

• Werkt altijd
  • Goedkoop op lange termijn
  • Klaagt niet over 3rd party toner cartridges

Minpunten

• Wat groter dan vergelijkbare inkjet

6 oktober 2023 Rapporteer

Brother DCP-L2530DW

Heel tevreden mee. Na de zoveelste inktjet met inkt 'scams' voor deze laserprinter gegaan, en geen gezeur met inkt dat overdatum is, of inkt dat naar mijn idee veel te snel op gaat. Cartridge is nu pas leeg, na 2 jaar printen. Je moet hem wel vervangen voor je de printer weer kan gebruiken. Zou liever zien dat die blijft printen tot ik zelf zie dat er alleen maar witte pagina's uit komen.

*Edit*: als de printer aangeeft 'replace cartridge', open je de cover, dan ga je naar menu -> replace cartridge -> selecteer 'Continue'. Je kan nu doorgaan tot die echt helemaal leeg is. Heel fijn!

Pluspunten

• Cartridge gaat lang mee
  • Papier nog geen een keer vast komen zitten
  • Makkelijk geinstalleerd
  • Vrij stil

Minpunten

• Print niet vanuit standbye

22 augustus 2020 Rapporteer

Brother DCP-L2530DW

Fijne printer met veel configuratie mogelijkheden, ook is het fijn dat Brother vrijwel alle relevante besturingsystemen (Windows, macOS, Linux) ondersteunt met hun software/drivers.

Pluspunten

• Drivers voor Windows, macOS, Debian
  • Driverless printing d.m.v. IPP (2.0)
  • Veel configuratie mogelijkheden
  • Wi-Fi wachtwoord is initieel te configureren over USB (handig voor lange wachtwoorden)
  • Print kwaliteit is goed
  • Dubbelzijdig printen
  • OCR
  • Papierlade

Minpunten

• Driverless scanning d.m.v IPP niet ondersteund (ipp/scan)
  • Een OCR scan is alleen te starten vanaf de printer zelf
  • Relatief groot in vergelijking met een (basic/budget) all-in-one inkjet

22 oktober 2018 Rapporteer

Brother DCP-L2530DW

Fijne printer, eenvoudig aan te sluiten en makkelijk op wifi te koppelen. Print snel en de papierlade is erg fijn. Er steekt hierdoor weinig uit. De printer zelf is wel vrij fors van formaat.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Print snel
  • papierlade
  • Zakelijk design
  • Volledig stil in slaapstand
  • Print niet luidruchtig

Minpunten

• Een beetje groot

Heb jij ook een Brother DCP-L2530DW?