Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Prijs
Niet beschikbaar
Specificaties Gemalen koffie, Koffiebonen-machine - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
1
+2
DustMan4u 24 november 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

We hebben de Siemens EQ.6 Plus S700 nu ongeveer anderhalve maand in ons bezit en zijn erg tevreden met het gebruiksgemak, de eenvoud van het schoonmaken maar bovenal de heerlijke koffie die deze machine produceert.

Pluspunten

  • Erg eenvoudig in gebruik
  • Zeer goed en eenvoudig schoon te maken
  • Zeer stil voor een espressomachine

Minpunten

  • Water op het rooster na spoelen
  • Ontkalken nodig ondanks waterontharder

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Ondersteuning Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

+1
RoosW 23 januari 2018 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Prima koffie, apparaat fijn in gebruik, bouwkwaliteit is gewoon slecht.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Veel instellingen

Minpunten

  • Bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 2
Ondersteuning Score: 2
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

+1
zjeeraar84 20 mei 2018 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Vandaag gekocht, dus geen ervaring met betrouwbaarheid. Koffie is erg lekker en goed in te stellen, met als klapper de Coffeeshot+ stand. Melkproducten warm en schuim is erg goed met gewoon verse volle melk. Apparaat prima verpakt en eenvoudig aan te sluiten. Snoer weg te werken in het apparaat. Top!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Voelt als kwaliteit
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Aanschafprijs, hoewel die gezien de concurrentie ook niet gek is
  • RVS krast snel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Geluidsproductie Score: 4

0
KarinM 27 oktober 2021 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Zeer slechte ervaringen met de service van Siemens. Twee noodzakelijke reparaties van 249,- per keer bij een aanschafwaarde van 787,-

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Hoge reparatiekosten (249,- per reparatie)
  • Geen service van Siemens
  • Twee keer reparatie nodig in 5 jaar

Eindoordeel

Score: 1

Toine3 15 maart 2021 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Heb het apparaat nu 2 jaar en 4 maanden in bezit. Nu plots een probleem. Software fout bij het afwerken van het programma cal'c enclean. Siemens geeft als antwoord. " 4 maanden buiten garantie kost €149. Terug zetten naar fabrieksinstellingen via servicemenu heeft geholpen. Service van Siemens erg slecht

Pluspunten

  • Bedien gemak
  • Keuze mogelijkheid
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Slechte Siemens service
  • Softwarefout

Eindoordeel

Score: 2
Coen19 3 augustus 2020 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Goede en lekkere koffie. De melkopschuimer was na 2 jaar al wel intern stuk

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel gebruiksklaar

Minpunten

  • Lage kwaliteit
  • Slechte garantieregeling
  • Veel en vaak werk om schoon te maken

Eindoordeel

Score: 2
Broekkie70 17 februari 2020 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Geweldige machine, voldoet compleet aan mijn verwachtingen. Echter ik kan maar geen advies vinden welke koffiebonen nu allemaal geschikt zijn. Iemand tips? Gebruik nu Segafredo

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Veel keus in koffies

Minpunten

  • Lekbak snel vol.

Eindoordeel

Score: 4
Quadradial 18 december 2019 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Koffie apparaat nu ongeveer 9 maanden en ben zeer tevreden. Goede koffie automaat met veel opties. Instellingen makkelijk aan te passen en koffiebonen uiteraard naar eigen smaak.

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Machine verteld wat je moet doen met schoonmaken
  • 2 melkproducten tegelijk

Minpunten

  • Prijzig qua aanschaf

Eindoordeel

Score: 4
Tommzz 26 september 2018 Product gekocht

Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS

Mooie koffiemachine die veel verschillende soorten heerlijke koffie kan zetten.

Pluspunten

  • Design
  • Makkelijk in gebruik
  • 2 Melkproducten tegelijk klaar te maken
  • Maakt weinig lawaai
  • Touchscreen/bediening is vlot

Minpunten

  • 1,7L waterreservoir is aan de kleine kant

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Siemens EQ.6 Plus S700 TE657313RW RVS?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee