Gemiddelde gebruikersscore
Goede prijspretverhouding, goed geluid, slank design, gemakkelijk aan te sluiten.
Wel aan de prijs maar hij komt zeker mee met de (nog) duurdere soorten.
heb hem gestest in winkel, beter als sommige duurdere merken!
Al behoorlijke tijd in gebruik en nog nooit geen seconde spijt gehad.
zou zo weer dezelfde kopen.
Op zich prima soundbar, maar de subwoofer maakt soms random geluiden & en zitten niet veel details in het geluid. De harman kardon SB20 vond ik zelf beter klinken, maar heb hem met 50% sale gekocht en vind het geluid acceptabel, maar zeker niet impressive.
Dit is een fijne Soundbar met een goed geluid. De surround functie is een leuk extra'tje en werkt redelijk (niet al te grote kamer). De bass die eruit komt laat je letterlijk trillen op de bank. Toch zitten er helaas ook een aantal nadelige puntjes bij.
Hele goeie soundbar ! Nu 3 dagen in bezit en heel tevreden. Plug and play, alles is goed in te stellen en de bass is fantastisch.
25-4-20 Na loskoppelen en weer opnieuw aansluiten van de set lijkt het of de afstandsbediening beter werkt, dus prima 👍
Voor mij was de prijs tegen de hoge kant. Echter ben ik enorm tevreden over de geluidskwaliteit. Zeker een goede aankoop!
De indeling van de afstandbediening is echter wel vreemd. Valt aan te wennen.
Dit is precies wat ik zocht ik wou graag een speaker die mijn woning doet trillen en dat doet hij al met de bass op volume 15 van 30 dit is echt precies wat je nodig hebt en alle features zijn top