De Mate 10 Pro is het meest high-end toestel dat Huawei tot nu toe heeft gemaakt. Grootste pluspunten zijn de prima accuduur en de goede camera. Het scherm is geen groot plus- of minpunt; het 2:1-oledpaneel van 6" heeft niet de hoogste resolutie en de kleurweergave had mooier gemogen. Het is wel altijd afleesbaar. Dat het scherm automatisch dimt bij het gebruik van diverse soorten apps, is raar. Er zijn meer minpunten. Zo heeft de telefoon geen 3,5mm-jack, maar wel infrarood. Het ontwerp voelt stevig aan, maar het gebruik van glas aan de achterkant maakt een hoesje haast een noodzaak. Lees verder »
Mooie snelle telefoon met een heel goede camera. Deze Huawei Mate 10 Pro is een smartphone die snel is en heel mooie foto's maakt. De scherm grootte is 6 inch groot en toch is de telefoon redelijk compact gebleven. Updates in 2018 waren prima verzorgd!
Pluspunten
mooi toestel
groot OLED scherm
grote akku
snel opgeladen met super-charge
IP67
private space en Safe voor gevoelige informatie te beschermen
veel geheugen (6G RAM en 128 GB)
dual sim card (met VolTE ondersteuning op beiden)
Minpunten
geen micro SD slot
geen wireless charging ondanks de glazen achterzijde
dit is de beste smartphone die ik al ooit gehad heb kan heldere en mooie foto's maken kan zware games erop spelen zoals pubg die dan nog eens op de hoogste kwaliteit werken en nog soepel draaien top ding
Na 3 fantastische jaren met de P9, beslist om mzelf een pleziertje te doen.
Deze smartphone is nog beter dan de P9 (zelfde aankoopprijs).
Het scherm is héél leesbaar, de batterij gaat tot nu toe 2 dagen mee, met hetzelfde gebruik als de P9. Kortom, een goede aankoop.
De Mate 10 Pro heb ik sinds december en is de vervanger van een iPhone 6. Ik ben overgestapt omdat de prijzen van de nieuwe iPhones mij te gortig werden. Een bedrag van E 600 vind ik meer dan voldoende voor een high-end telefoon.
De telefoon is erg snel. De batterij gaat makkelijk twee dagen mee onder intensief gebruik. Een 3.5" poort had prettig geweest, maar aangezien je er een adapter bij krijgt is het niet zo'n probleem, Wel zou ik een splitter aanraden zodat je tegelijkertijd kunt laden en muziek kan luisteren.
Vooral erg lange accuduur, het design en Oreo zijn de pluspunten. Ik heb zelf ook een Note en kan hem daarmee vergelijken. Vergeleken daarmee is de accuduur vele malen beter. Het scherm kan totaal niet tippen aan de Note, bij lange na niet, ondanks dat het ook een Oled betreft.
Alles klopt aan dit toestel.
Razendsnel, maakt fantastische foto's, dual sim, mooi en zeer fel amoled scherm.
En voor mij heel belangrijk een erg lange accuduur.
Vergeleken met mijn vorige telefoon Samsung S7 edge die al een prima accuduur had heeft de mate 10 pro een nog veel betere accuduur.