Dit toestel moet je dus niet kopen.
Betrouwbaarheid laat zeer te wensen over,.
Na 9 maanden reeds trekt het toestel de AA-batterijen leeg na slechts 5 foto's.
het ligt niet aan de batterijen maar aan het toetsel.
Support van Sony is ver onder de maat.
Ik waarschuw iedereen die Sony koopt: Sony repareert zijn toestel niet zelf !, maar laat het over aan een ander bedrijf dat niet de moeite neemt het toestel goed te testen.
Ze nemen geen verantwoordelijkheid en Sony dus ook niet, ondanks een (aangetekend) schrijven.
Dus dit is weggegooid geld geweest, want ook op de reparatie wordt in dit geval onvoldoende garantie gegeven, ondanks de wettelijke verplichting dat het toestel aan de verwachtingen moet voldoen.
Dit is niet mijn eerste slechte ervaring met Sony.
De leverancier (Prijstopper) laat het ook afweten. Willen het toestel pas innemen voor reparatie tegen betaling van 80 Euro.
Betekent dus dat ik moet betalen om een onbetrouwbaar toestel te laten repareren dat binnen de garantieperiode kapot is gegaan.
Met groeten.
Ik ben tot aanschaf van deze camera gekomen na het uitvoerig bestuderen van de verschillende mogelijkheden (oa Canon Ixus, Casio Exilim, Pentax Optio). Door de goede reviews en recenties van de voorloper van de W5, de W1, viel mijn oog al gauw op de Sony. Erg belangrijk vond ik ook de energie verschaffing. Na vele negatieve ervaringen van mensen (in mijn omgeving) met accu's van camera's, had ik de voorkeur voor gewone penlites. Hiermee vielen de meesten al af. Dan nog de keuze maken wordt het de W5 of voor iets meer de W7. De camera's zijn volledig identiek op de beeldsensor na (5 rep. 7 mpixels). Na overleg met een bevriend (professioneel) fotograaf tot de conclusie gekomen dat voor mijn gebruik (huis, tuin en keuken) 5mpixel meer dan...