Gemiddelde gebruikersscore
Logitech diNovo Media Desktop
Het betreft in mijn geval de voorloper de Logitech diNovo Media Desktop,
deze heeft tov de 2.0 versie geen losse Bluetooth ontvanger maar deze
zit geintegreerd in de lader/houder. Ik heb de review hier maar bij geplaatst omdat qua bediening en uiterlijk etc niet veel verschil is.
Ik heb deze set overgenomen van een gebruiker die naar een ander continent vertrok, dus de aanschaf was met 60 euro goed te doen.
Anders zou geen haar op mijn hoofd erover denken om 180 euro hiervoor
uit te geven, hoe goed deze ook bevalt qua ergonomie en uiterlijk.
De combinatie
De combinatie ziet er netjes uit en is goed vormgegeven en is zoals alle DiNovo sets, in tweeën gespleten: het toetsenbord en het numerieke...
Ik was enige tijd geleden op zoek naar een set om mijn bureau vrij te maken van alle kabels en was op zoek naar een stijlvol toetsenbord welke ook geen herrie maakt tijdens het typen. Toen kwam ik uit op deze set. De set werkt zeer stil, en ziet er stijlvol uit.
De accuduur van de muis is erg lang, ik kan zo'n twee weken regelmatig gebruik maken van de muis. Daarnaast is deze, zodra hij leeg is zeer snel terug opgeladen.
Het enige nadeel aan deze set vond ik de prijs, maar deze heb ik voor lief genomen, aangezien de set mij heel erg bevalt!
Recentelijk een nwe pc aangeschaft en we wilen zo min mogelijk kabels over de tafel daar de pc in de huiskamer staat. Dus op pad voor een wireless keyboard en muis. In het verleden al een muis gehad van Logitech dus dat merk stond ons bij ons op no.1, in de winkel zagen we wat keyboards wat ons niet aanstond om in de huiskamer te hebben, toen kwam de verkoper met de de exclusieve laser uitvoering en we waren meteen verkocht, precies wat we zochten, ergonomie, kwaliteit en design in 1. Daarbij nog een seperaat mediapad in dezelfde stijl!
En natuurlijk de bluetooth functie, weg met al die kabels.