Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
tokko1 28 december 2015

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V1

Het is een investering, bijna veertig dollar/euro voor deze powerbank. Maar ga je regelmatig op reis, weekendjes weg etc. en heb je meerdere gadgets? Dan is deze powerbank zeker geen miskoop! Want ondanks het grote aantal mAh dat hij aan boord heeft is het formaat en gewicht redelijk beperkt gebleven.

Pluspunten

  • Veel mAh
  • Twee power outlets
  • Relatief compacht/licht

Minpunten

  • Duurt lang voordat hij volledig opgeladen is

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
robcoenen 27 augustus 2016

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V1

Prima prijs/kwaliteits-verhouding. Xiaomi levert hier wederom een sterk product af wat degelijk in elkaar steekt en durft een acceptabele prijs te vragen.

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • Robuust gebouwd
  • Mi Product Authentication
  • Prettig gewicht

Minpunten

  • Lange oplaadtijd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

0
Matthijz98 23 december 2015

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V1

Het is jammer dat er voor platic is gekozen in plaats van aluminium maar ondaks dat voelt het wel goed aan. Maar het feit dat je een 20000mha powerbank krijgt voor weinig.

Pluspunten

  • 20000mAh
  • 2 USB porten
  • Qualcomm Quick charge 2.0
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Glansent plastic
  • Maar een USB kabel meegelevert
  • Het duurt heel lang voor hij vol is

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

nielsalmelo 8 maart 2020 Product gekocht

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V2

Ik heb deze powerbank inmiddels 2 jaar in mijn bezit. Ik gebruik hem vooral voor festival weekends. ik raad aan om je telefoon pas op te laden zodra je wakker wordt. Dit omdat de powerbank anders 's nachts onnodig leeg loopt.

Pluspunten

  • Prijs / prestatie

Minpunten

  • beetje groot

Eindoordeel

Score: 5
Septimamus 1 oktober 2019 Product gekocht

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V2

Prima powerbank met een degelijke bouwkwaliteit en meer dan voldoende capaciteit.

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • Goede kwaliteit
  • 2 USB poorten
  • Toch nog redelijk compact

Minpunten

  • Volledig opladen duurt lang
  • Erg korte kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4
lalalahohodidi 24 juli 2019 Product gekocht

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V2

het is een prima powerbank, een klein beetje zwaar. maar dat is niet erg. hij kan een iphone 7, 7x geheel opladen.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • snel je telefoon opgeladen

Minpunten

  • beetje zwaar

Eindoordeel

Score: 4
CaptainArwin 11 januari 2019 Product gekocht

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V2

Goede powerbank met een grote capaciteit voor een erg redelijke prijs. Deze powerbank laat je nooit in de steek, hij laadt je telefoon snel op, maar de powerbank zelf duurt een eeuwigheid om op te laden.

Pluspunten

  • Degelijke bouwkwaliteit
  • Prijs
  • Laad apparaten snel op
  • Cappaciteit

Minpunten

  • Laad zelf langzaam op
  • Onhandig knopje
  • Ietwat zwaarder

Eindoordeel

Score: 4
Menjo911 20 juni 2017 Product gekocht

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V1

Goede, stevige powerbank van Xiaomi. Geen gesjoemel met capaciteit en dergelijke, Laadt aardig snel op met QC2.0. Ik zou wel aanraden om de nieuwere versie te kopen (ook 20.000mAh maar met QC3.0 output) en hem uit China te bestellen. Dan ben je op zn meest zo'n 30 euro kwijt.

Pluspunten

  • Goede capaciteit
  • Relatief klein voor de capaciteit
  • Laadt ook low-power apparaten
  • Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Stevige behuizing

Minpunten

  • Wat lange laadtijd
  • Duur in NL webshops

Eindoordeel

Score: 5
clintvl 9 januari 2017

Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB - Wit V1

Flinke powerbank die nog wel in één hand met telefoon vast te houden is. Heb me nooit druk hoeven te maken om het batterijpercentage van mijn telefoon omdat deze powerbank me wel door twee dagen non stop pokemon go zou kunnen slepen.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • ...maar 8uur laden is genoeg om een dag mee door te komen
  • Duidelijke leds
  • Kan wel tegen een stootje
  • Prima gewicht
  • Quickcharge 2.0

Minpunten

  • Een nacht opladen kan te weinig zijn om hem volledig op te laden..
  • Plastic build voelt minder luxe
  • Knipperende led's zijn vervelend wanneer je wil slapen
  • Laadsnelheid neemt af wanneer er 2 poorten gebruikt worden (dus ook tijdens het opladen van de powerbank!)
  • Past net wel/niet in broekzak, maar is toch te lomp om comfortabel in broekzak te dragen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi 20000mAh Fast Charging Powerbank - Dual USB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True