Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Marcello_87 8 februari 2014

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

De Sennheiser HD 439 is een awesome koptelefoon voor de muziekliefhebber. De combinatie van goede audio kwaliteit en comfort leider ertoe dat de koptelefoon weinig concurrentie heeft van andere modellen rond deze prijsrange.

Pluspunten

  • Comfort!
  • Audio kwaliteit!
  • Muziek luisteren

Minpunten

  • Design
  • Gaming -> geen microfoon

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
gameguy12 23 november 2014

Sennheiser HD 439 (Zwart)

Koptelefoon zit erg lekker, het geluid is gewoon erg goed. Hij piept en kraakt niet en ziet er (naar mijn mening) strak uit.

Pluspunten

  • mooi geluid
  • zit lekker
  • vind ikzelf erg mooi ding

Minpunten

  • geen losse geluidsregelaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

InnocentMaxNewbie 23 augustus 2016

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Mooi helder geluid en vooral de earcups en de headband zijn geweldig. Na de koptelefoon lang op hebben gehad worden je oren niet warm wat heel fijn is. Hij drukt ook niet hard op de bovenkant van je hoofd. De bas had van mij wat duidelijker aanwezig mogen zijn.

Pluspunten

  • COMFORT!
  • Helder geluid
  • Lange en iets kortere kabels meegeleverd
  • Na bijna 4 jaar in gebruik nog helemaal perfect

Minpunten

  • Geen ''sterke'' bas
  • Uiterlijk niet geweldig, moet je van houden

Eindoordeel

Score: 5
Zeror 6 januari 2016

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Ben zeer tevreden met deze koptelefoon op een paar puntjes na. Zo heeft de koptelefoon geen volumeregelaar, maar dat hoeft niet perse een probleem te zijn. Wat ik wel problematisch vind, is dat het volume niet max is op telefoon (max volume=niet max koptelefoon). Probleem ligt in Android/spotify. Toch jammer.

Pluspunten

  • Erg mooi geluid
  • Zit lekker op het hoofd
  • Een kort en een lang snoer meegeleverd

Minpunten

  • Op m'n Sony telefoon i.c.m. Spotify kan het volume niet erg hard.
  • Geen aparte volumeregelaar

Eindoordeel

Score: 4
keeperson 8 juli 2015

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

In vergelijking met mijn Razer Electra klinkt deze koptelefoon meer open. Heeft wat minder bas en klinkt niet zo vol als ik het graag gewild had. Als de oordoppen wat meer geklemd hadden (als je de oordoppen op je oren drukt merk je het) was er beter geluid.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Heel erg licht

Minpunten

  • Niet robuust genoeg
  • Niet genoeg duk op de oren

Eindoordeel

Score: 4
tenhagen12500 14 januari 2015

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Na het uitproberen van alle koptelefoons bij de Mediamarkt in dit prijssegment, was dit toch wel echt de beste bang for the buck. Aanrader!

Pluspunten

  • Zeer goede balans tussen hoog, midden en lage tonen
  • Prima draagcomfort, zonder problemen een uur of 2-3 op te houden
  • Stoffen kussentjes die ervoor zorgen dat de oren niet te warm worden
  • Verwisselbare kabel van 1,4 en 3,0 meter.

Minpunten

  • Voelt goedkoop aan doordat alleen plastic is gebruikt
  • Design. Is niet iets wat ik in het openbaar zou dragen, is natuurlijk subjectief.

Eindoordeel

Score: 4
Vincent Dw 11 oktober 2014

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Goede hoofdtelefoon voor de prijs.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • twee snoeren bijgeleverd. een van 1.4 m en een van 3 m.
  • bijgeleverde stereo plug

Minpunten

  • schroefje uit de behuizing liet los
  • bass klinkt iets beter als je de kappen tegen je oren aanduwt.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
chaoscontrol 24 augustus 2014

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Goede headset, mooi egaal geluid. Geen overstemmige brommende bass waardoor het middenlaag mooi blijft. Moet hem wel een tijdje gebruiken voor hij écht goed tot zijn recht komt (denk aan een maandje met een uurtje per dag gebruik). Tot die tijd zal hij echter ook al goed klinken!

Pluspunten

  • Goed geluid / Goede drivers(speakers) / Modbaar / Kabel afneembaar

Minpunten

  • Plastic / Mist volume button/slider

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
potjandrie 20 maart 2014

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Steff3D 23 september 2013

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 368013Newbie 9 augustus 2013

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
cadetmahoney 7 juli 2013

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
AldoGMB 10 september 2012

Sennheiser HD 439 (Grijs, Zwart)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sennheiser HD 439?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee