Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
16
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
1
0
HeyJIJdaar 21 mei 2019 Product gekocht

AKG Y500 (Blauw, Zwart)

Redelijk slecht draagcomfort drukt hard. Plastic behuizing na 15x dragen defect.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bass

Minpunten

  • Snel kapot
  • Drukt hard op oren
  • Volume

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

0
SBrahamNewbie 19 april 2019 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Een heel fijne koptelefoon van een prettig formaat!

Pluspunten

  • Ambient Aware
  • Helder geluid
  • Pauzeren bij afzetten

Minpunten

  • ontkoppeling of uitzetten voor normaal gebruik telefoon

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
HeyJIJdaar 28 februari 2019 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Fijn ding, AKG maakt het de concurentie van bluetooth koptelefoons niet gemakkelijk.

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • accuduur! ! !
  • ook te gebruiken met kabel !

Minpunten

  • verstaanbaarheid bij bluetooth gesprekken onvoldoende
  • geluid had dynamischer kunnen zijn

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

FlyEragon 5 januari 2021 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Scoort net aan een voldoende, erg hol en soms zelfs bijna schel geluid. Ook met Quad Dac poespas van mij flagship LG komt er geen fatsoenlijk geluid uit. Bas is ver te zoeken, en voor de rest niks bijzonders.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Batterijduur
  • Compact en licht

Minpunten

  • Geluid hol
  • Weinig power in de lagere frequenties
  • BT codecs

Eindoordeel

Score: 3
Lcanrinus 9 mei 2020 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Ben jij diegene die muziek ziet als wat het is? en de klank waardeert in plaats van de Bass? Koop deze koptelefoon en je muziek is weer genieten! Hij is on-ear dat maakt de koptelefoon helaas wat lastig voor onderweg. Maar super geluid voor de echte genieter!

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Goed geluid!
  • Bass wordt toevoeging in plaats van vereiste!
  • Pauzeert automatisch
  • Erg goede accu

Minpunten

  • On-ear
  • Valt gemakkelijk

Eindoordeel

Score: 4
RemyMM 6 januari 2020 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Een heerlijke, makkelijke mee te nemen koptelefoon met prima geluid en een lange accuduur. De koptelefoon is zeer comfortabel, maar na uren gebruik achter elkaar begint deze toch te drukken op de oorschelpen.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Prima geluid
  • Snelladen
  • Automatisch pauzeren
  • Portable
  • Handig opbergtasje
  • Knopbediening op koptelefoon

Minpunten

  • Na lange tijd, druk op oorschelpen oncomfortabel

Eindoordeel

Score: 4
MbeunNewbie 29 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

AKG Y500 (Zwart)

Hele fijne koptelefoon. Zit heerlijk op je hoofd.. Kwaliteit van het geluid is heel goed. Ambient award is ideaal met 2 kids in huis. Dat hij automatisch op pauze gaat als je hem afdoet Op de koptelefoon zelf kan je ook makkelijk naar het volgende nummer. Iets te groot.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Goede draagcomfort
  • Ambient aware
  • Automatisch op pauze
  • Lange afspeelduur

Minpunten

  • Tikkeltje te groot

Eindoordeel

Score: 5
selena.Newbie 23 april 2019 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

AKG Y500 (Zwart)

Prima koptelefoon

Pluspunten

  • zowel bluetooth als kabel
  • lange accu

Minpunten

  • automatisch pauzeren werkt niet altijd lekker
  • lang dragen doet pijn

Eindoordeel

Score: 4
kevinthegamerNLNewbie 22 april 2019 Product gekregen

AKG Y500 (Zwart)

Goede koptelefoon, geluid is goed al mis ik soms de bass een beetje. Na langer gebruik krijg ik een beetje last van de oren. Ook is het niet mogelijk om de stereo output tegelijk te gebruiken met de microfoon wanneer verbonden met Bluetooth

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Lange accuduur
  • Bekabeld en met bluetooth te gebruiken
  • Pauzeren van muziek met afzetten

Minpunten

  • Microfoon alleen bekabeld te gebruiken of tijdens bellen
  • Wanneer je de koptelefoon opzet, begint er altijd muziek te spelen

Eindoordeel

Score: 4
Serendipity88Newbie 20 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

AKG Y500 (Zwart)

Hele fijne koptelefoon, accu gaat lang mee en verbinden via Bluetooth verloopt vlekkeloos. Zelfs na uren dragen krijg je geen last van vermoeide oren. Erg fijn dat de muziek stopt als je m even afzet en daarna weer doorspeelt zodra je m weer op zet.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Comfort
  • Automatisch pauzeren

Minpunten

  • Geen adapter meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4
mearlyhNewbie 20 april 2019 Product gekregen

AKG Y500 (Zwart)

Zeer te spreken over de koptelefoon. Geeft geen knellend gevoel op de oren maar zit erg zacht. Het geluid en de bass zijn goed. Met de knoppen op de koptelefoon is deze goed te bedienen. Het is fijn dat als je de koptelefoon afzet, de muziek automatisch wordt gepauzeerd.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Geluid
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Past niet optimaal

Eindoordeel

Score: 4
NuriskaLNewbie 20 april 2019 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Ik vind de koptelefoon heel handig om te gebruiken. De verschillende functies op de koptelefoon zijn handig om te gebruiken. Je kant het opbergen in de tasje en zo overal vervoeren zonder dat het kapot gaat.

Pluspunten

  • functies
  • Tasje

Minpunten

  • Duurt ff voordat het lampje aan gaat tijdens het opladen

Eindoordeel

Score: 4
8ianca 20 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

AKG Y500 (Zwart)

Opladen duurde wel even maar daarna kan je er ook lange tijd gebruik van maken. Hij is makkelijk in te stellen met Bluetooth op mijn telefoon. De muziek klinkt goed en ik hoor weinig omgevingsgeluiden. Bij lange tijd gebruik achter elkaar werd het warm aan mijn oren wat licht irriteert.

Pluspunten

  • Goede accu

Minpunten

  • Bij lang gebruik lichte irritatie

Eindoordeel

Score: 4
Bloem005Newbie 20 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

AKG Y500 (Zwart)

Deze hoofdtelefoon is makkelijk in gebruik. Het formaat is voor een draadloze hoofdtelefoon compact en je draagt hem comfortabel. De batterijduur is opmerkelijk lang na betrekkelijk kort opladen. Het geluid is prima voor een hoofdtelefoon in dit soort. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Formaat/design
  • Batterijduur
  • Geluid

Minpunten

  • Valt af bij hardlopen

Eindoordeel

Score: 4
r_boertjuhNewbie 19 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

AKG Y500 (Zwart)

Ik ben erg blij mee deze koptelefoon. Je kunt hem makkelijk inklappen en opbergen. Hij gaat lang mee, dus je hoeft hem ook niet telkens op te laten. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat hetgeen je aan het luisteren bent op pauze gaat zodra je de koptelefoon afzet.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Batterijduur
  • Compact

Minpunten

  • Design

Eindoordeel

Score: 4
RnieuwenhuijsenNewbie 18 april 2019 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Ik ben in het algemeen tevreden over deze koptelefoon! zit goed op mn hoofd en is gemakkelijk te bedienen via de knoppen. Koppeling gaat makkelijk,Het enige minpunt vind ik voor AKG is dat het bass niveau laag is, ik persoonlijk had graag iets meer bass gehad

Pluspunten

  • makkelijke koppeling
  • stevige materialen
  • goede accu duur

Minpunten

  • bass niveau

Eindoordeel

Score: 4
Riggie1Newbie 18 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

AKG Y500 (Zwart)

Mooie koptelefoon, met mooi geluid. Ook mooie pasvorm.voor kinderen.

Pluspunten

  • Mooie pasvorm
  • Mooi geluid
  • Ook goed voor kinderen
  • Lange levensduur van de batterij

Minpunten

  • Zeer slechte gebruikshandleiding

Eindoordeel

Score: 4
robincapiteinNewbie 11 april 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

AKG Y500 (Zwart)

AKG heeft altijd mooi geluid. Dat is ook zo bij deze koptelefoon. Mijn keuze viel ook snel op AKG vanwege de geluidskwaliteit. Deze koptelefoon zit erg lekker, is makkelijk in gebruik en daarnaast heeft het ook een topkwaliteit in geluid.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Simpel in gebruik
  • Mooi product

Minpunten

  • Geen vliegtuigstekker

Eindoordeel

Score: 4
VillsterT-M 8 april 2019 Product gekocht

AKG Y500 (Zwart)

Goede bluetooth koptelefoon. Kan ook gewoon met een draadje gebruikt worden, LET OP: Het draadje is 2,5 - 3,5 mm. Batterijduur (33 uur) met een snelle oplaadtijd (5 min=1 uur). Kwaliteit van het geluid is zo goed dat je bijna niet merkt dat het bluetooth is.

Pluspunten

  • batterijduur
  • oplaadtijd
  • geluids kwaliteit
  • kan ook met draadje
  • Auto pauze zeer fijn
  • design
  • zakje voor de koptelefoon

Minpunten

  • Kleine Delay wanneer Bluetooth

Eindoordeel

Score: 5
onzem 3 maart 2019 Product gekregen

AKG Y500 (Blauw, Zwart)

Geluid is prima, maar de koptelefoon is te zwaar, waardoor íe snel van je hoofd valt.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prima accu
  • Werkt ook bedraad

Minpunten

  • Gewicht
  • Ergonimie

Eindoordeel

Score: 3
Slicey 3 januari 2019 Product gekregen

AKG Y500 (Zwart)

Erg goede draadloze headset. eerste ervaring met draadloos maar deze is zeer positief, batterij die maar niet leeg wil en goed geluid. grootste nadeel vind ik persoonlijk de auto-pause/play feature wanneer je hem af/op doet (pauzeert al vaak met verstellen van de headset).

Pluspunten

  • Klein en opvouwbaar, kan overal mee
  • Accuduur

Minpunten

  • Kleine haperingen
  • auto-pause te sensitief

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een AKG Y500?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee