Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Logitech G633 Artemis Spectrum. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
10
Score: 3
2
Score: 2
3
Score: 1
3
+1
BUSINESSRA 4 april 2018 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Dit product is een twijfel geval. Je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Dit heeft verschillende redenen. De bouwkwaliteit, het geluid, het design en zoveel meer. Daarom moet je even de uitgebreide review lezen.

Pluspunten

  • 7.1 surround sound
  • overear
  • makkelijke knopjes aan de achterkant

Minpunten

  • soms voelt die wat breekbaar
  • plaats van ledverlichting
  • de microfoon

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 4

+1
IceMelon 13 januari 2016

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Ik heb deze headset "gekregen" bij alternate in combinatie met een MSI Gaming-laptop. Lang verhaal kort, ik gebruik nu mijn logitech G35. Heb elke instelling geprobeerd, komt gewoon geen kwalitatief goed geluid uit. Deze headset lijkt op de G35, alleen dan slechter met leuke lichtjes. Snap waarom alternate ze "weggeeft".

Pluspunten

  • Led lichtjes zijn leuk.
  • Hoewel die goedkoop voelt kan hij tegen een stootje
  • De 3.5mm Jack, gewoon een fijne toevoeging.
  • Kan lang gedragen worden zonder last aan je oren

Minpunten

  • Oke geluid, maar zeker niet goed genoeg voor de prijs
  • Voelt goedkoop en duurt lang om aan te wennen
  • Dolby gimmick is leuk, maar nog steeds slecht.
  • Simpelweg te duur, €90,- is iets redelijker, Maar alsnog bijna te duur.
  • De usb kabel is iets te lang, en de 3,5mm audio kabel is te kort en erg flimsy.
  • De G-Keys zitten op een ongemakkelijke plek
  • Microfoon klinkt verschrikkelijk blikkerig en bijna als een oude radio

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 2
Opnamekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 3

0
juststephen 31 oktober 2017 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Slecht product door geluids kwaliteit en bouw, zie uitgebreide toelichting voor meer informatie.

Pluspunten

  • RGB LED
  • Futuristisch uiterlijk

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Te klein voor grote hoofden
  • Valt snel af
  • Hoofdband is opgeplakt en komt na engie tijd los
  • Slechte kwaliteit/prijs verhouding

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Weergavekwaliteit Score: 2
Opnamekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 3

prutser001 22 oktober 2020 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Zocht een vervanger voor mijn eeuwenoude Fatality headset. Deze leek goed, alleen na langere tijd gaat hij irriteren. Zijn volledige over ear wat wel heel fijn is. Enige irritatie is het 'kraken' bij bewegen van het plastic.

Pluspunten

  • Vol geluid
  • Zitten goed voor paar uur.
  • Mic is ok

Minpunten

  • Gekraak van plastic als je beweegt.

Eindoordeel

Score: 4
iNFiNiTY- 6 september 2019 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Goede headset, mooi geluid voor gaming en muziek (heerlijke bass) Heb deze verkozen over de ''draadloze'' versie omdat deze wat lichter op het hoofd aanvoelt.

Pluspunten

  • Goede pasvorm
  • Lange kabels meegeleverd
  • Goed geluid gaming + muziek
  • Comfort bij lange sessies
  • BASS!

Minpunten

  • Alleen led bij usb
  • Kraakt soms (plastic)

Eindoordeel

Score: 4
BasRR 9 augustus 2019 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

De headset heeft een goede geluidskwaliteit en draag comfort. De logitech software heeft erg veel mogelijkheden en instellingen van de headset zijn aan te passen met knoppen op de headset zelf. De plastic constructie is licht, maar kraakt aan alle kanten. Voor mij is dit een grote ergenis.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Draagcomfort
  • Software mogelijkheden
  • Inklapbare Microfoon

Minpunten

  • Bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 3
jari de haas 30 november 2018 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

dit is een GAMING HEADSET, en een goede ook. geen studiokwaliteit audio, geen bass die je hoofd doet trillen. wel exacte nauwkeurige geluidsweergave in surround voor tijdens het gamen, RGB en comfort voor het dragen tijdens lange sittings.

Pluspunten

  • Daadwerkelijke Bouwkwaliteit
  • 7.1 surround
  • Microfoon

Minpunten

  • waargenomen bouwkwaliteit
  • bass
  • software soms wispelturig

Eindoordeel

Score: 5
robin_groot 9 maart 2018 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

goede prijs kwaliteit verhouding veel functies je merkt wel dat deze headset bedoelt is voor gamen daarom is het geluid wat minder ook zit hij strak om het hoofd.

Pluspunten

  • stevig
  • goede prijs
  • licht

Minpunten

  • strak op het hoofd

Eindoordeel

Score: 4
Hansjwz 21 januari 2018 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

zeer mooie headset goeie mooie geluidskwaliteit alleen de software maakt het een beetje slechter Microfoon is echt slecht ik zou deze microfoon niet eens ingame willen gebruiken!

Pluspunten

  • comfortabel
  • geluidskwaliteit

Minpunten

  • slechte microfoon

Eindoordeel

Score: 3
wontcachme 13 augustus 2017 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Redelijke koptelefoon. Goed geluid, mooie vormgeving en veel functies. Grootste probleem is dat hij soms erg weinig volume geeft (bijna geen geluid op 100%) en dan herinstallatie van de software + verwijderen drivers nodig is. Wellicht dat het aan mijn laptop/windows installatie ligt.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Veel functies
  • Geschikt voor groot hoofd
  • Mooie en duidelijke logitech software

Minpunten

  • Plastic kraakt
  • Lage volume soms

Eindoordeel

Score: 4
Keesoe 9 juli 2017 Product gekocht

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Bijna een perfecte gaming headset. Alleen erg jammer en irritant dat het plastic kraakt (bij de oorschelpen) zodra je er aan zit. Klinkt ook nog eens erg goedkoop. Verder is de geluidkwaliteit opmerkelijk goed voor een dolby headset.

Pluspunten

  • Geluid
  • Opties
  • Software
  • Comfort
  • RGB kleuren

Minpunten

  • Plastic kraakt oorschelpen

Eindoordeel

Score: 4
HarleysAsylum 27 november 2016

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Geluid is prachtig, valt mooi over de oren. Helaas wel wat zwaar. Verschillende kabelopties zijn fijn al werkte hij eerst niet mooi samen met m'n Huawei p8. Jammer dat het licht enkel aan achterkant is. G1,2,3 is ook niet echt handig. Draaiknop volume beept als je hem draait. (99eu)

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs
  • Kabelopties
  • Comfortabel voor oren
  • Handige mic (ook clear)

Minpunten

  • Zwaar
  • Beep bij volume aanpassen

Eindoordeel

Score: 4
Beefcakie 25 augustus 2016

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Via Tweakers deze headset een keer overgenomen. Helaas vervalt garantie dan en wilt Logitech geen enkele vorm van ondersteuning bieden. Helaas valt de headset af en toe uit en pakt de pc hem 5 seconden later weer op. Ik dacht zelf een goede opvolger te hebben van de G35.

Pluspunten

  • Leuke bedacht

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Logitech ondersteuning

Eindoordeel

Score: 1
Freeman 19 juni 2016

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Headset voelt zeer fragiel aan, de microfoon is extreem slecht van kwaliteit klinkt blikkerig / autoradio principe. De G-knoppen op de headset zitten op een onhandige plek en om te activeren moeten de knoppen hard worden ingedrukt. Voor 139 euro, mag je meer verwachten van deze headset.

Pluspunten

  • RGB leds (Al zie je hier zelf niks van)
  • Geluid, uitgebreide software met veel instellingen
  • USB / 3.5mm jacks

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Draagcomfort
  • Microfoon is ZEER slecht
  • Prijs, je mag meer eisen van de headset gezien 't bedrag
  • De G-knoppen zitten op een onhandige plek (t.o.v. G35)

Eindoordeel

Score: 1
tjallo 8 mei 2016

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Erg goede geluidskwaliteit, mooi ledjes en de microfoon is gewoon geweldig. Geweldig ding maar was een stukje beter geweest als de prijs rond de 120 euro lag ipv 150 euro. Comfort is goed maar zal hem wel eerst even opproberen bij de mediamarkt, bij sommigenValt hij snel van hun hoofd.

Pluspunten

  • Geweldige drivers
  • Comfort is ++ (valt niet van mn hoofd in tegenstelling tot sommige)
  • RGB LEDJES
  • Microfoon kwaliteit is uitmuntend
  • Software is uitmuntend, werkt flawless met m'n g502 (muis) samen!

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
shuttle 9 april 2016

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

De logitech g633 is een van de nieuwste headsets van logitech. Het heeft een sterke bouw, ook al is de headset gemaakt van plastic, en het heeft comfortabele earpads, die je ook eraf kan halen en kan wassen. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Goede bouw
  • logitech software is erg helpvol
  • RGB licht
  • keuze tussen usb, of 3.5 mm kabel
  • afhaalbare earpads
  • goede microfoon

Minpunten

  • van plastic
  • Valt soms van je hoofd
  • duur

Eindoordeel

Score: 4
Dylaaan 21 januari 2016

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Het is een headset die aan de dure kant is, maar er zit wel erg goed geluid bij en alles er om heen. De extra 3.5mm jacks kabel voor bij je telefoon is ook erg handig.

Pluspunten

  • Geluid Is erg Mooi
  • Design Is Strak
  • De Sterke Kabel

Minpunten

  • De Prijs
  • Software Kan Wel Eens Buggen

Eindoordeel

Score: 4
Nico_ger 29 december 2015

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Mijn probleem ligt bij de micro vooral. wanneer ik met mijn vrienden praat op skype, zeggen ze dat de geluidskwaliteit van mijn micro slecht als ik op mijn pc op skype zit te praten met hun.

Pluspunten

  • de led lichtjes zijn cool

Minpunten

  • prijs
  • micro
  • Locatie van G-knoppen onhandig t.o.v. bijvoorbeeld de G35
  • geluid

Eindoordeel

Score: 2
Brainsnack 1 oktober 2015

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Een leek zal snel tevreden zijn met het geluid, maar een kenner heeft al snel door dat de geluidskwaliteit matig is met een, zoals gebruikelijk, falende 7.1 simulatie gimmick. Slecht draagcomfort, ongeacht type hoofd. Eigenlijk zijn alleen de ledjes leuk, als je wilt betalen om op een kerstboom te lijken.

Pluspunten

  • Dankzij de ledjes kun je besparen op kerstverlichting
  • Goedkoper dan een fatsoenlijke kerstboom met lichtjes

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Draagcomfort
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 2
wwx 26 september 2015

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Prima headset. Jammer van de bouwkwaliteit die toch wel iets beter kan, maar daar is mee te leven. Het mixen van audio tussen USB en 3.5 jack is zeer handig. Zo kan je muziek afspelen via je GSM terwijl je aan het gamen bent. Hij is ook zeer comfortabel.

Pluspunten

  • Geluid is perfect
  • Fancy LED effectjes
  • Goede mic kwaliteit
  • Comfortabel
  • Mixen van geluid tussen USB en 3.5
  • Draaibare oorschelpen
  • Ook bruikbaar met 3.5 jack

Minpunten

  • Kwaliteit en plaatsing G toetsen
  • Voelt wat goedkoop aan
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
thetrueman2 23 september 2015

Logitech G633 Artemis Spectrum Zwart

Uitstekende headset. Het geluid (7.1 over USB / 5.1 over 3.5 mm) is ontzettend helder. De stoffen oordoppen zijn erg comfortabel, en sluiten je goed af van de buitenwereld. Als verbeterpunten had ik liever gezien dat de behuizing geen glanzend plastic bevatte. Ook oogt de (afneembare) USB kabel wat fragiel.

Pluspunten

  • Comfortabel, ook na lange sessies.
  • Draaiende oordoppen, daardoor goede immersie in het geluid.
  • Ontwerp (Subjectief)
  • Logitech Gaming Software en Compatibiliteit met zowel PC als Consoles.
  • Geluidsweergave is uitstekend. Zowel hoge als bastonen worden goed afgespeeld.
  • Pulserende Leds!

Minpunten

  • Prijzig
  • Locatie van G-knoppen onhandig t.o.v. bijvoorbeeld de G35
  • Sommige onderdelen (USB aansluiting, oorschelpen) lijken wat fragiel.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech G633 Artemis Spectrum?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True