Hoofdcategorieën

Website http://www.yourgamezone.nl
E-mailadres
Telefoonnummer n.n.b.
KVK 09195079
Levert aan particulieren en zakelijke klanten

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 2 2 1

Gepost door Neo1771991, donderdag 17 mei 2012 16:36
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Op 6 mei de Killzone 3 Helgast Edition besteld voor maar 35 euro. Levertijd was 4 tot 8 dagen. Op 12 mei werd de doos in goede staat geleverd.

Ruim binnen de afgesproken termijn en goed verpakt.

Gepost door houthakker1985, woensdag 16 mei 2012 10:14
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Omdat ik Diablo 3 op de release dag wou spelen, had ik hem in de eerste instantie ergens anders ge pre-ordered.
Door slechte inkoop van die zaak kreeg ik de avond voor de release een mail dat hij niet uitgeleverd zou worden.
Toen ben ik gaan zoeken en ben ik bij toeval bij Yourgamezone uit gekomen, contact opgenomen en die hadden wel voldoende voorraad. Zo stond het ook op de website aangegeven.

Op de dag van de release besteld, ik had de hoop al een beetje opgegeven dat ik die dag nog kon spelen. Dankzij de goede service van die zaak is dat toch nog gelukt! normaal worden games per post verstuurd wat voor mij minimaal 1 a 2 dagen levertijd betekend. Yourgamezone heeft echter voor mij de key uit de verpakking gehaald, ingescand en op de mail gezet. 5 minuten nadat ik betaald had kon ik al spelen!
De doos met de key en dvd worden nagestuurd met de post zodat ik toch een compleet spel in huis heb.

Aftersales

Ca. een half uur nadat ik de key had gekregen kreeg ik een mailtje om te vragen of alles gelukt was, en of dat ik de key in bezit had. Verder geen problemen gehad met activatie/registratie, key werkte meteen. Maar toch fijn dat men even contact op neemt om te vragen of het is gelukt.

Gepost door ride277, vrijdag 11 februari 2011 15:42
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 1 Aftersales:

Site opzich prima. Handig dat je via paypal kan betalen, is niet zo omslachtig als Ideal waarvoor je weer bankhardware nodig heb.

Als ik een Pre-order doe voor een game verwacht ik dat ik die game ook mag ontvangen op de releasedatum. Duurt nu een dag langer. Okee, op zich is dat slecht, maar niet onoverkomelijk. Ga ik voor de gein even op zoek naar andere reviews van deze zaak, schetst mijn verbazing dat diverse mensen deze zaak een goede beoordeling geven omdat ze hun bestelling (zelfde game, TDU2) al de hele week binnen hebben. Kortom, ze hebben de game later besteld, maar eerder ontvangen. Tijd om te stoppen met LIFO en overgaan tot FIFO m.b.t orders.

Gepost door MAX3400, maandag 22 november 2010 11:24
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Yourgamezone heeft een website boordevol games en aanverwanten; hierdoor is het overzicht niet snel duidelijk en ook bij een wildcard-search, zie ik wel eens dat de resultaten random worden weergegeven afhankelijk van titel of platform.

De site is verder wel duidelijk, voor een online shop hebben ze erg goede prijzen, ook voor nieuwe games en is het order-proces, in ieder geval voor mijn account, altijd erg prettig verlopen.

Release-data zijn niet altijd op orde maar het is nog niet voorgekomen dat ik een game te vroeg in huis had hierdoor.

Ik vermoed dat de shop een "bijverdienste" is, de contact-tijden met de eigenaars is ook redelijk random, de ene keer netjes tijdens kantoortijden, de andere keer 5 minuten voordat ze sluiten 's avonds. Hierdoor kunnen soms beide partijen niet altijd even snel communiceren maar dat is een kleinigheid.

Tja, gooi een game in een bubbeltjesenvelop, postzegels erop en verzenden maar. Niets mis mee, maar hierdoor geen track&trace en moet je vertrouwen op de goede wil van zowel de shop als TPG dat een order daadwerkelijk verzonden is.

N.V.t

Gepost door RikkieDee, maandag 27 september 2010 15:45
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Na het spelen van een paar toppers van de afgelopen tijd zocht ik een spelletje dat me voorlopig nog wel even zou bezig houden, me niet te veel geld zou gaan kosten en eentje waar ik eigenlijk geen tijd voor heb gehad, maar die wel nog op mijn verlanglijstje stond. Half-Life 2 met zijn uitbreidingen was de keuze(de Orange Box). Na lang zoeken op de digitale snelweg en in winkels heb ik hem het goedkoopst weten te vinden bij Your Game Zone. Ik kende de shop eigenlijk niet, maar besloot toch om hem eens uit te proberen. De levertijd zou tussen de 4 - 8 dagen bedragen, redelijk lang, maar dat maakte me eigenlijk niet zo veel uit als ik keek naar de prijs. Ervan uitgaande dat de Orange Box 10 euro goedkoper is bij deze winkel (20 euro) dan bijvoorbeeld op Steam(30 euro), zeker in vergelijking met bol.com waar de prijs voor de pc nog boven de 40 euro ligt. Zaterdagavond besteld en betaald via iDeal. Na 5 dagen (donderdag) lag het spel netjes in de bus en kon ik gelijk spelen, mooi volgens indicatie dus. Status van bestelling werd netjes via de mail bijgehouden, kortom tevreden over deze winkel.

Netjes in een stevige bubbeltjes enveloppe met factuur erbij goed ingepakt.

Aftersales

Geen ervaring mee, omdat ik tevreden ben met mijn aankoop en deze in goede staat heb ontvangen.

Gepost door Dwazer, dinsdag 9 maart 2010 09:49
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 2

Tijdens mijn zoektocht naar een goedkoope versie van Star Ocean: The Last Hope kwam ik uit bij deze shop die em aanbood voor een prijs van ¤37.99.

Dit leek mij een goede prijs en heb deze meteen besteld.

Tijdens het maken van de bestelling ging er al meteen iets mis: Het was mogelijk de bestelling te plaatsen zonder een gebruikersnaam in te vullen/te registreren. Omdat de bestelling er verder goed uitzag, heb ik betaald en kreeg netjes een ontvangsbevestiging van de bestelling. Kort nadat ik betaald had via iDeal, was er ook een betalingsbevestiging verstuurd naar mijn mailadres.

Om de bestelling te kunnen volgen, was er een gebruikersnaam nodig. Deze heb ik achteraf alsnog aangemaakt met de credentials zoals opgegeven bij de bestelling. Meteen daarna de webshop owner een mail gestuurd met de status van mijn bestelling.

De dicussie die daarna volgde bestond uit een misvatting over de accounts (er bleek namelijk wél een account aangemaakt te zijn tijdens de bestelling, is de bevestigingsmail daarvan nooit verstuurd en was het account ook niet geactiveerd). Ook kon de bestelling niet aan het aangemaakte account gekoppeld worden.

De in eerste instantie niet ontvangen gegevens heb ik uiteindelijk toegestuurd gekregen van de webshop waarna ik kon inloggen. Hiermee zou ik de bestelstatus op kunnen vragen. Onder de bestelstatus was vervolgens niets te vinden, er waren namelijk geen bestellingen gedaan.

Dennis (Webshop owner) bevestigde me via de e-mail op 17-02-2010 @ 18.45 dat het spel asap verstuurd zou worden als deze bij hun binnen was.
Met dat gezegd te hebben heb ik het weekend overheen laten gaan zodat hij eventueel via de post binnen zou kunnen komen.

Zaterdag 20-02-2010 niets ontvangen.

Maandag 22-02-2010 @ 12.05 opnieuw een mail gestuurd naar Dennis voor de status van mijn bestelling -> Geen response.

Dinsdag 23-02-2010 @ 17.26 een nieuwe mail gestuurd -> Geen response.

Woensdag 24-02-2010 @ 22.35 een mail van Dennis: De mailcomputer had een crash gehad waardoor er weinig communicatie mogelijk was. De bestelling zou rond het weekend binnenkomen en asap naar mij verstuurd worden.

In een goede hoop de bestelling alsnog binnen te krijgen, heb ik het nog even afgewacht.

Vrijdag 26-02-2010 @ 08.34 een nieuwe mail: Excuses voor het ongemak en de game wordt asap verstuurd.

Dinsdag 02-03-2010 @ 14:27 een mail verstuurd met de vraag voor een status update van mijn bestelling.

Dinsdag 02-03-2010 @ 20:52: Collega van YourGameZone gaat de asap verzorgen en daarna opsturen.

Woensdag 03-03-2010 @ 19:10 een mail verstuurd voor een update van de status van mijn bestelling.

Woensdag 03-03-2010@ 22:13: Reply gehad dat de game niet geleverd kan worden en de gegevens gewenst zijn om het geld terug te storten.

Maandag 08-03-2010 het geld gestort gekregen.

Aftersales

Het geld is maandag 08-03-2010 terug op mijn rekening gestort.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011