Hoofdcategorieën

Verenigd Koninkrijk

Website http://www.simplyelectronics.net
E-mailadres Onbekend
Telefoonnummer +44 115 871 4466
Levert aan particulieren en zakelijke klanten

Reviews en reacties

Score: 1 2 1 2
Totaal 2 1 2

Gepost door Hydrosine, woensdag 11 april 2012 13:46
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales: Score: 1

Ik ben opzoek naar een Mechanisch keyboard, om precies te zijn een Ducky dk9008 Shine.
Moeilijk te vinden, maar op simply electronics bieden ze deze tegen schappelijke prijzen aan.
Na wat reviews gelezen te hebben over de site toch maar de gok gewaagd. Helaas is dit verkeerd uitgepakt.

- 5 April krijg ik een mailtje dat het keyboard beschadigd zou zijn en ik een ander iets tegen met een vergelijkbare prijs kon uitzoeken. Nu had ik het toetsenbord besteld met witte leds, dus ik denk pak ik nu die met blauwe leds.
- Ik terug gemaild, kreeg ik een mailtje terug dat deze 20 euro duurder is. voor een ander led kleurtje?? Zag ik niet zitten dus weer terug gemaild, en meteen erachteraan gebeld.
wachttijd 50 minuten!! gelukkig kon je terugbellen en dan werd je positie in de queue gerestored.
Krijg je een onduidelijke niet duidelijke engels sprekende meneer eraan die helemaal niks kan. Bij fatsoenlijke bedrijven word je in dit soort situatues toch wel doorgezet naar een manager of iets dergelijks..
- Dus maar aangegeven dat ik mijn order wil annuleren, Nu is het wachten tot ik mijn geld terug heb.

- Ook leuk. toetsenbord waarvan ze vertelde dat ze het niet uit konden sturen staat nog steeds op On Stock....

Kortom: Niet aan te raden om hier te bestellen!

edit 24 april.
Geld teruggekregen via een paypal claim.
2 dagen later ontving ik een mailtje van simply electronics dat de retournering voltooid is?

Vreemd. Sumply electronics heeft ook niet gereageerd in deze claim, en paypal kende deze bijna direct aan mij toe. Dus lijkt mij een bekende gast bij paypal.

Gepost door peterls, donderdag 29 maart 2012 00:37
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 1 Aftersales: Score: 1

Bestelling geplaatst op 06/03/2012. Normaal zou de verzending 1 tot 2 werkdagen duren en er is voldoende voorraad. Na een weekje neem ik contact op en wordt het de volgende werkdag verzonden. Enkele dagen later blijft de order nog steeds ongewijzigd en lees ik een aantal slechte reviews. Ik vrees het ergste.

Ik annuleer de bestelling en dit nemen ze eerst niet aan. Ik benadruk nogmaals dat de levering uitblijft en wenst te annuleren. Daarna krijg ik bevestiging maar we zijn nu 14 dagen verder en de refund van de betaling via VISA is nog steeds niet geannullerd ondanks verschillende emails.

Product niet geleverd na annulatie maar nog steeds geen refund.

Aftersales

Op de emails wordt bijna niet gereageerd. Toen ik vroeg om het leveringsadres te veranderen kwam er geen antwoord.

Voor alle duidelijkheid: goederen zijn niet geleverd, refund is beloofd maar niet uitgevoerd dus het wordt klacht neerleggen bij VISA.

Gepost door mr.teaser, vrijdag 15 april 2011 13:25
Algemeen: Score: 1 Verzending: Aftersales:

Fuji toestel hier besteld die in voorraad zou zijn. Betaald met Paypal. Na 2 dagen (Verzending zou 2 tot 5 dagen duren) een soort standaard mailtje dat ze de bestelling nog niet konden opsturen, en dat pas zouden gaan verwerken na het toesturen van creditcard gegevens en copies van facturen gas/licht ed. Dat heb ik uiteraard geweigerd. Er werd niet gereageerd op mijn berichten. Via het klachtencentrum van Paypal uiteindelijk geld teruggestort gekregen.

Gepost door hestiel, maandag 15 februari 2010 20:51
Algemeen: Score: 3 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Heb op 3-2 via deze shop een Tamron 18-270 mm f3.5-6.3 Di II lens besteld. Op de site kan je alles goed volgen. Het verwerken van de order tot het product verpakken en verzenden is in jouw account goed te volgen. Vindt er tussen bepaalde handelingen wel een iets te lange tijd zitten. Maar het prijsverschil van ¤ 113,00 met de plaatselijke dealer is het wachten dubbel en dwars waard geweest. Uiteindelijk krijg je een mailtje met het trackingnummer doorgestuurd. Vervolgens kun je hier het traject van de lens volgen. De totale tijd dat het vanuit Engeland onderweg is geweest is 4 dagen (incl weekeinde) In eerste instantie waren ze vergeten de link van DHL in te voegen maar na 1 mailtje kreeg ik dat binnen 3 uur netjes doorgemaild. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Via DHL Track en Trace goed te volgen en zat in de Originele Tamron doos verpakt. Daaromheen nog een keer bubbeltjes folie en vervolgens dit alles in een goede en stevige plastic verpakking met alle juiste gegevens zoals opgegeven.

Aftersales

Op de site van simplyelectronics.net moet ik mij nu nog aanmelden met een formulier voor de garantie. Hoop dat ik verder geen problemen met de lens zal ondervinden

Gepost door rodeparaplu, zaterdag 2 januari 2010 18:09
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Simply Electronics is volgens bronnen op internet een bedrijf dat gevestigd is in Londen maar levert vanuit HongKong. Ik heb op 26 november een waterdichte digitale fotocamera besteld: een oranje Panasonic DMC FT1 (=TS1).
Deze kostte 225 euro inclusief verzendkosten.
Maar de stekker voor de oplader is natuurlijk buitenlands, (zoals deze http://www.mcscom.co.uk/s...l/Fig8%20power%20lead.jpg) daar helpt een wereldstekker niet tegen. Gelukkig heeft mijn keukenradio dezelfde plug dus kan ik de bijgeleverde accu-oplader alsnog gebruiken.

Voor de bestelling heb ik op internet gekeken en toen ik zeker was dat het bedrijf bestond heb ik de camera besteld. Hij zou er binnen 10 werkdagen zijn. Na een ruime week werd ik ongeduldig en ging ik weer zoeken op internet. Ik zag dramatische reviews en werd angstig. Toen ik mailde kreeg ik binnen een dag bericht terug; een mailtje met een link naar de DHL-trackandtrace-pagina en ik kon zien dat hij verzonden was.
Op de tiende werkdag kreeg ik de camera aangeboden! Netjes verpakt, geen gedoe.

Aftersales

De dame die mij terugmailde, wilde graag dat ik haar een berichtje stuurde zodra het pakketje was aangekomen. Aangezien dit was binnen de 10 dagen, heb ik haar vrolijk teruggemaild en zij mij daarna weer om te melden dat als ik ook maar één vraagje had, dat ik dan contact met haar mocht opnemen. Aardig.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011