De prijsstelling van Gamesshoppen.nl is buitengewoon concurrerend te noemen; het is niet voor niets dat ze voor veel games bovenaan de lijst staan bij Tweakers!
Inlog- en bestelgemak is gemiddeld; het zijn de procedures zoals we die bij veel internetwinkels zien. Het werkt gewoon goed.
Middels de statusupdates via email word ik precies op de hoogte gehouden over wanneer ik de game kan verwachten.
Verpakkingswijze is dusdanig, dat de envelop door de brievenbus kan. Levering was op tijd.
Ik had hier een game besteld voor de verjaardag van een vriend.
Kon de door mij gezochte game snel vinden en het bestelproces verliep verder ook vlot.
De game werd zoals aangeven op de site inderdaad binnen 24 uur verstuurd en zat goed verpakt in een bubbelenveloppe.
Aftersales
Bleek ik achteraf de verkeerde game te hebben besteld (voor Xbox i.p.v PS3. ) Daarop heb ik een email verstuurd en gevraagd of ik de game nog kon ruilen en dat was geen enkel probleem!
Ondanks de door mij gemaakte fout is het toch nog binnen een paar dagen helemaal goed gekomen, dankzij Gamesshoppen.nl
Overzichtelijke website, na bestelling (Battlefield 3) en betaling keurig een betaalbevestiging gekregen en de volgende dag (binnen 24 uur zoals beloofd) keurig de verzendbevestiging.
Verzending is voor zover mij bekend zonder problemen verlopen, enige puntje waar iemand over zou kunnen vallen is dat het product per reguliere post verzonden wordt en er dus geen track&trace beschikbaar is.
25 Oktober Bf3 besteld, pre-release, niet op voorraad maar volgens mailtje de dag erop 26 Oktober verzonden. Niet eens vanwege de prijs, want die was niet eens zoveel lager, eerder vanwege een enkele eerdere ervaring.
Wacht er nu dus nog steeds op. Gemailt na een week, meer dan eens overigens, heel vervelend volgens gamesshoppen. Er wordt een onderzoek gestart bij postnl waar het pakje verstuurd is. Duur 5 tot 10 werkdagen. Dag 11 zelf gemailt (meerdere keren). Antwoord: onderzoek is nog niet afgerond. Weer een week later geen reacties meer op geen enkele mail. Formulier ingevuld om order te annuleren, geen reaktie. Aftersales bestaat hier niet, of enkel met de filosofie van doodzwijgen van problemen en klachten. Aan de hand van de resultaten van het postnl onderzoek zouden ze een passende oplossing zoeken stond nog in het eerste mailtje. Tuurlijk doet postnl geen onderzoek naar briefpost waar een spel onder valt. Dus is een zoethoudertje van de sterfconstructie waarmee klachten en problemen afgewimpelt worden.
Aftersales
De webshop is dus ook verrassenderwijs ook nergens bij aangesloten. MENSEN KOOP AUB NIET BIJ ZULKE WINKELS EN GA NAAR DE WINKEL VOOR DIE PAAR EURO'S MEER. Voorkomt een hoop ergernis. Das pech geld is weg. De prijs van de games is lager omdat er voor zulke problemen geen geld gereserveerd wordt. Met track en trace worden de games net zo duur als in de winkel.
Bij gamesshoppen.nl heb ik call of duty black ops voor de pc besteld, deze was maar 23 euro. De website is misschien een beetje ouderwets maar de zoekfunctie kan niet beter. ik kreeg een bevestiging van mijn bestelling en ook toen de bestelling verzonden was kreeg ik een orderupdate.
Ik heb de game afgelopen woensdag rond vier uur besteld. Een half uur later kon ik bij het inloggen van mijn account zien dat hij 'gereed was om te verzenden'. Donderdagochtend lag het pakketje in de brievenbus (in een bubbelenvelop) Topsnelheid + service! Op de site staat dat de verzending binnen 24 uur is, dat maken ze meer dan waar! Ik kreeg alleen geen mailtje met track en trace code, ik had daar even over gemaild en die krijg je dus niet bij brievenbuspost. Al met al, een vlot verlopen bestelling en ik kom hier volgende keer denk ik weer!
Ik heb op 12 oktober bij deze winkel Forza Motorsport 4 Limited edtion besteld, vooraf had ik naar de beschikbaarheid geinformeerd omdat al meerdere winkels waren uitverkocht. Hier kreeg ik snel respons op en zij vertelde mij dat ze er genoeg binnen verwachten voor de release.
12e besteld
13e is mijn order verstuurd
14e kwam Postnl aan de deur met mijn forza 4 Limted
Slechte service en communicatie.
25/6: New Super Mario Bros voor Nintendo DS besteld en via iDeal betaald; bevestigingsmail van Gamesshoppen.nl ontvangen.
29/6: Nog geen bericht ontvangen over de status van mijn bestelling, dus die avond heb ik een mailtje gestuurd om daar naar te informeren. In een (automatisch gegenereerd) antwoord wordt toegezegd dat mijn vraag binnen 8 uur zal worden beantwoord.
30/6: Opnieuw geen bericht van Gamesshoppen.nl. Op de website blijkt plotseling dat de winkel 5 dagen lang gesloten is en dat er geen mails en bestellingen verwerkt zullen worden.
Verzending heeft niet plaatsgevonden omdat ik de bestelling wegens de lange levertijd heb geannuleerd.
Aftersales
Nadat ik over de gang van zaken een klacht had ingediend krijg ik op 5/7, 10 dagen na mijn bestelling, voor het eerst een reactie op mijn mails. Men stelt dat ik had kunnen weten dat de levertijd zo lang zou zijn omdat op de website vermeld stond dat de webwinkel 5 dagen dicht zou zijn. Dit stond ten tijde van mijn bestelling echter nog niet op de site en werd ook in geen van de automatische mailtjes van Gamesshoppen.nl vermeld.
Omdat ik het vertrouwen in deze winkel kwijt was, heb ik op 5 juli mijn bestelling geannuleerd. Uiteindelijk is het geld pas op 14 juli op mijn rekening teruggestort, bijna 3 weken na mijn bestelling.
Gamesshoppen.nl gaf geen blijk begrip te hebben voor mijn klacht. Terugstorten van mijn geld op mijn rekening duurde erg lang.
Ik had 1 game en 2 controllers besteld. De game was op voorraad, de controllers zouden 4-6 resp 6-8 werkdagen nodig hebben. De game kwam na enkele dagen al los binnen, zodat ik niet hoefde te wachten op de controllers. En wachten dat mocht ik. Na 2-3 weken heb ik ze gemaild en ze de keuze gegeven: binnen 2 weken leveren of annuleren. Hierop kreeg ik bericht dat de controller met 4-6 werkdagen levertijd niet geleverd kon worden, de ander wel. Ik ging hier mee akkoord, omdat ik die ander toch liever wou dan de eerste.
Weer een paar dagen later was er weer een pakje, met de tweede controller. Het was alleen niet helemaal de correcte. Ik had een wired Xbox360 controller voor Windows besteld, en kreeg een wireless. Omdat ik de meerprijs van 8 euro niet heb hoeven te betalen heb ik het daar maar bij laten zitten. Het geld van die eerste controller is overigens een paar dagen geleden ook al teruggestort.
Overigens staat de eerste controller, die niet geleverd kon worden, nog steeds op de website, met nog steeds 4-6 werkdagen levertijd. De wired Xbox360 controller is wel verwijderd van de site.
De game die op voorraad was werd netjes op tijd geleverd. De verpakking was ook prima.
Geen van beide controllers werd geleverd binnen de aangegeven tijd. Ik moest zelf mailen voordat ze er iets aan gingen doen. Waarschijnlijk zou ik anders nog minstens een maand moeten wachten voordat ik iets zou horen. De geleverde controller is verstuurd in een soort grote envelop, en niet in een doos zoals ik had verwacht. Omdat de controller zelf nog in een doos zat en deze in orde is heb ik me er verder niet zoveel zorgen om gemaakt.
Aftersales
Nadat ik gemaild had kreeg ik vrij snel een antwoord. De controller was daarna ook vrij snel binnen (maar wel de verkeerde versie, wireless ipv wired). Omdat ik de meerprijs niet heb hoeven te betalen heb ik het daarbij laten zitten. Het geld voor de niet geleverde controller is ook vrij snel teruggestort.
Ik wilde mass effect 2 voor de xbox. Deze was hier ruim het goedkoopst. Op zondagavond laat besteld en kreeg rond 23.00 zelfs al een mail dat hij verstuurd was. Dit was natuurlijk te laat om hem maandag te laten bezorgen maar dinsdag viel die keurig op de mat. Verpakt in een dikke envelop en van dat bubbeltjes spul.
Ik probeer deze review zo objectief mogelijk te houden terwijl me dat wel moeilijk over het hart gaat vanwege de manier waarop er is gehandeld. Ik vond dat Gamesshoppen hier tekort deed en de klant op een onbeschofte manier de order heeft laten annuleren.
Ik had een order geplaatst voor een kabel en twee spellen. De website was allemaal goed en aardig en had geen problemen met het bestellen van de producten. Deze waren allemaal volgens de website op voorraad. Ik had het spel Dynasty Warrior 7, Portal 2 en een component kabel voor de PS3 bestelt. De kabel had ik echt nodig en Gamesshoppen was de enigste winkel die een redelijke prijs had tegenover de kabel die ik wou bestellen, ik koos echter voor een alternatief wat wel wat duurder was, maar deze was op voorraad en leek me na nader inzien een betere keuze.
Ik kreeg na een paar dagen de eerste game al binnen, Portal 2. Geweldig! Ik was benieuwd of de rest eraan kwam dus ging op de PC zitten om erachter te komen. Ik was er achter gekomen dat de kabel die ik had bestelt niet meer aanwezig was en deze bestelt moest worden. Ik had contact opgenomen dat ik het vreemd vond dat er geen contact met mij was opgenomen, of in ieder geval een update per mail zeggend wat er gaande was. Hierop werd kort gereageerd dat de levertijden onbekend waren en dat ik op de hoogte werd gehouden van veranderingen. Nu 27 Mei na een hele maand te hebben gewacht is er nooit meer iets gestuurd. 1 hele maand is een lange tijd voor een order vind ik...
Ik had een klacht geschreven dat de service die mij was geleverd ondermaats was en dat ik me als klant niet goed voelde bij het product wat ik heb gekocht. Ik was ook niet te spreken dat ze niet eens hebben geprobeerd een alternatief aan te leveren. Hierom heb ik bijna, en ik zeg bijna voorzichtig; zelf moeten vragen.
Wederom een mail die zo kort was dat ik er eigenlijk boos om werd en vond dat ik niet meer serieus gevonden werd. Ik had weer een klacht gestuurd, nu kreeg ik een mailtje terug dat ik ten alle tijden mijn order kon opzeggen!
Door deze service kom ik nooit meer terug op deze website. Ik werk zelf in de detailhandel en heb zelf nog nooit iemand zo slecht behandeld. Een klacht dient serieus genomen te worden en Gamesshoppen deed dit niet. Mijn klachten en mailtjes waren genoeg signalen en initiatief voor het bedrijf om op in te spelen, maar dit werd niet gedaan.
Het ironische van het verhaal is ook nog eens dat ik van de website waar ik normaal bestel voor een keer achterwegen had gelaten om een andere shop te proberen ivm met prijsverschil. Dit was trouwens ook nihil, maar dat is weer een ander verhaal.
Er was geen compensatie en geen goed excuses naar mijn mening omdat er heel slecht gecommuniceerd was via de mails. Service staat bij mij hoog in het vaandel en dit was voor mij de reden om deze website achter me te laten en er niks meer te bestellen. Mijn vertrouwen in deze webshop is gewoon weg.
p.s. De tweede game kwam een goede twee week na de eerste, wat opzich ook wel een lange levertijd is voor een spel wat op voorraad was?
Verzending was per envelop en is niks over te zeggen, de producten kwamen onbeschadigd binnen, dat is natuurlijk waar we op uit zijn. De lange levertijden zorgden er wel voor dat ik deze winkel minder acht omdat ze op de website aangaven dat het product gewoon leverbaar was.
Als een product goed leverbaar is, is dit een reden voor een klant om te bestellen. Vervolgens kunnen ze zich niet aan hun levertijden houden. Dit was een slechte ervaring. Dit heeft mij er van overtuigd dat ik niks meer kan bestellen in deze winkel.
Ik heb op dinsdagmiddag rond 14.00u Call of Duty Black Ops voor de PC besteld in de aanbieding voor de fantastische prijs van 25 euro. Vandaag een dag later valt de game al in de bus, geweldig! En dat voor deze prijs! Mij zullen ze hier zeker vaker terug zien....
En status updates via de email, waardoor je weet wanneer je bestelling verzonden is, erg fijn.
Heel erg snel! Netjes en stevig verpakt in bubbeltjesenvelop.
Heb 2 games in pre-order besteld bij deze shop. Op 1/04 kreeg ik de melding dat de games verstuurd waren. Tot op vandaag nog steeds niets ontvangen.
zie ook forum:
Heb de mensen daar paar keer gecontacteerd en kreeg de melding dat het normaal was dat verzendingen naar Belgïe "vrij" lang onderweg waren (nu al 19 dagen, wat ik al niet normaal vindt). Heb hen dan nogmaals gecontacteerd en vermeld dat ik met mijn eigen bedrijf ook geregeld zaken verzend en het absoluut niet normaal vindt dat dergelijke dingen zolang onderweg konden zijn. Sindsdien heb ik geen enkele reactie meer ontvangen.
Black ops gister besteld, vanmiddag binnengekregen. Het doosje was frans en er zat behalve de factuur nog een brief bij:
Dat ze door een fout franse doosjes hadden en als dat een probleem was je hem wel weer terug mocht sturen, echt? Dat is klantvriendelijk van u:)
Dit vind ik een smerig trucje, er is niemand die het spel terugstuurt om een frans doosje. En dat weten ze heel goed, daarom zetten ze het niet even in de beschrijving (kleine moeite toch?).
Begrijp me niet verkeerd, de bestelling is heel soepel verlopen en alles doet het, maar naar mijn mening kan je dit niet maken.
De verzending was snel, gister rond 17 uur besteld, vandaag met de post binnengekregen.
Ik was op zoek naar een winkel die CoD Black Ops goedkoop aanbood en kwam bij deze winkel terecht.
Normaal koop ik via Steam maar ik vind ¤60,- veelste duur en de DVD versie werd toch met Steam gekoppeld dus waarom niet ¤15,- besparen.
Zat goed verpakt in een envelop met daar in van die lucht dingetjes ff de naam kwijt.
Gisteren besteld rond 17:00 en vandaag kreeg ik hem binnen om 14:30 dus binnen 24 uur bezorgt.
Bestellen was simpel, site was redelijk overzichtelijk, al oogt het wel wat simpel.
Bevestigingen van bestelling en verzending waren duidelijk en werden vrij snel verstuurd.
Vernzending was erg simpel ingepakt (envelop met plastic), maar het is allemaal heel aangekomen, dus heb ik geen klachten.
Een optie voor iets betere verzending/verpakking zou echter niet misstaan.
Aftersales
Heb geen gebruik hoeven maken van aftersales
Webwinkel ziet er misschien niet super deluxe uit, maar dat is geen probleem. Indeling gewoon in catgeroieen en daardoor mijn spel (Battlefield: Bad Company 2 voor de PC) besteld. Eerst wat reviews hier gelezen, die waren alleen maar positief, en toen maar besteld. Lage prijzen in deze winkel, super. Spel is de volgende dag zonder enig probleem binnengekomen. Prima winkel, ik kom hier zéker nog eens terug!
Bubbeltjesenvelop, onbeschadigd binnen gekomen. Prima in orde dus.
De website ziet er niet heel erg professioneel uit daarom heb ik voordat ik ging bestellen bij deze webshop eerst even wat reviews gelezen hier op de website.
De website mag er dan misschien wel niet zo professioneel uit zien maar hij doet prima zijn werk. De website is overzichtelijk en je kom direct te weten wat je wilt weten.
Je krijgt heel klantvriendelijk een bevestiging van je order en je order status.
De leverancier is heel goed bereikbaar! Ze zeggen dat ze emails binnen 4 uur beantwoorden en dat is ook zo. Ik heb vandaag om 14:39 uur een email gestuurd en ik had om 15:17 uur al antwoord. Zeer snelle reactie.
Daarnaast wil ik nog even kwijt over de goede service en snelle levering van de producten. Ik heb om op zondag, ja een zondag ja, om 19:14 uur een bestelling gedaan van Red Dead Redemption voor de Xbox 360 en meteen betaalt via iDeal. Wat blijkt nu op maandag. Ik heb de game gewoon al in huis. Zelfs als je op zondag bestelt om behoorlijk laat vind ik zelf heb je het alsnog op maandag in huis. Dat vind ik echt super!
Het product is onbeschadigd aangekomen gekomen in een mooie bubbeltjes envelop.
Aftersales
Niet nodig gehad dus kan hier ook niet over oordelen.
In eerste instantie een beetje huiverig om hier te bestellen aangezien de website geen echt super professionele uitstraling had maar toch overstag gegaan onder het motto laten we eens even testen ( had de shop nog niet opgezocht via tweakers.net
Op 29 Maart de Game God of War Collection bestelt voor de PS3 er stond op de website dat deze momenteel niet op voorraad was maar ik had geen haast, dus toch bestelt en prompt de volgende ochtend in huis.
Goede verpakt in een stevige envelop.
Top snelheid ondanks dat de webshop wat anders aan gaf
Niet nodig gehad nog.
Dit is het slechtste website waar ik ooit wat heb besteld, ik had sims 3 besteld (http://www.gamesshoppen.n...7d632bd344113da6e4f227a70) ik ga ervan uit dat het een EU versie is, is het een gekopieerde versie en zeker geen EU versie, heb de man gecontacteerd en hij beweerde hoog bij laag dat het een EU versie is etc. Dus ik zit er zwaar aan te denken om Stichting Brein op dat bedrijfje af te sturen, ze zitten de boel gewoon een beetje op te lichten daar. Ik raad het niemand aan om daar iets te kopen. Alleen ellende (heb er overigens allemaal fotos van genomen @ dvds, dus als je ze wilt zien stuur dan ff een berichtje naar me)
Ik zag dat Gamesshoppen.nl het spel MAG als goedkoopste aanbood. Ik heb de bestelling op zaterdagavond geplaatst, met iDeal betaald en maandagmiddag had ik em in huis. Bij de bestelling had ik per ongeluk "ophalen" geselecteerd. Omdat dit ook in de bevestigingsmail stond dacht ik aanvankelijk dat de shop een fout had gemaakt. Ik dus even mailen dat ik em verzonden moest hebben. Binnen 4 uur reactie dat ik toch "afhalen" had geselecteerd. Dit was ook zo. De order werd direct voor mij aangepast (moest nog wel even 2 euro verzendkosten overmaken), maar dit kwam allemaal goed. Kreeg tevens keurig een mailtje dat het pakketje verzonden was.
Het spel zat degelijk verpakt in een bubbeltjes envelop met de factuur er om heen. Keurig en onbeschadigd overgekomen.