Deze webshop heeft een goed overzichtelijke website die er ook nog mooi uit ziet.
Alles waarvan ze zeggen dat ze daadwerkelijk op voorraad hebben, is ook op voorraad en komt ook binnen één werkdag binnen.
Ook is betalen via iDeal gratis (dat zie je nog wel eens anders) en ook verzenden is gratis, tenzij voor rembours gekozen wordt.
Op de website staat precies hoe ver je order is en ik kreeg ook een track and trace nummer. Zelf heb ik hier geen gebruik van gemaakt gezien de volgende dag de postbode al op de stoep stond (Post NL)
Games werden in een envelop met bubbeltjes plastic geleverd en dat zat samen met de playstation(doos) in een grotere doos met grote luchtzakken.
Ik wilde DJ Hero 2 bestellen. Deze shop was de goedkoopste. Na alle registraties moest bij het uitchecken plots 10 euro verzendkosten betaald worden.
Op tweakers stond 0 euro verzendkosten vermeld.
50% duurder dan geadverteerd. Dacht het niet.
Goedenavond,
Indien u besteld en betaald onder rembours worden er 10 euro administratieve kosten gerekend gezien deze betaalmethode extra kosten met zich meebrengt. Ik ga ervan uit dat u dit bedoeld, gezien wij niet exact kunnen opmaken welk probleem u exact heeft ondervonden. Overigens vragen wij u als bezoeker eerst met ons contact op te nemen voor verduidelijking, gezien wij sneller kunnen reageren indien u direct contact zoekt. Overigens is het antwoord op bijkomende administratieve kosten bij betaling onder rembours ook vermeld in onze F.A.Q.
Wij hopen dat dit uw probleem afdoende verklaart.
Met vriendelijk groeten,
Castle Gameshop
De webshop vond ik zeer duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Ook kreeg ik direct een mailtje na mijn bestelling als bevestiging.
Track&trace was niet mogelijk bij GLS, of in ieder geval, ik kreeg deze code niet. Verder kwam het pakketje keurig op tijd, de doos waarin het werd geleverd leek wel een beetje nat. Maar dat zal wel met het huidige weer te maken hebben.
Goedendag,
Het klopt dat de TT code via uw account momenteel niet is in te zien. Dit komt door dat de koppeling vanuit de GLS is vernieuwd, waardoor de huidige extensie is verlopen. Wij zijn momenteel achter de schermen bezig deze functie te updaten.
Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling en bedanken u voor het plaatsen van deze positieve feedback.
Met vriendelijk groeten,
Castle Gameshop
Ik heb 2 weken voor de release een bestelling geplaatst van zowel een pre-order van de 3DS als het reeds beschikbare spel Pokemon White. Na 2 dagen kreeg ik tot mijn verbazing White al binnen waar ik verwachte dat deze gezamenlijk verstuurd zouden worden. Een aangename verrassing.
De 3DS zou op de dag van release in huis moeten zijn, echter één dag voor de release kreeg ik een mail met daarin de mededeling dat door leveringsproblemen van Nintendo hij pas later zou aankomen. Daar baalde ik natuurlijk wel van maar dit was niet Castles schuld. Ze gaven ook netjes de mogelijkheid om hem te annuleren. Aangezien ik niet kon wachten heb ik de volgende dag de 3DS bij een andere winkel gehaald echter toen ik 's avonds mijn bestelling wou annuleren bij Castle las ik een ander mailtje dat hij toch al verstuurd was.
Toen de tweede 3DS van Castle was aangekomen heb ik contact gehad met Castle, vervolgens de 3DS terug gestuurd en netjes mijn geld terug gestort gekregen.
Het spel was netjes op tijd. De 3DS helaas dus niet vanwege leveringsproblemen.
Aftersales
Na het ontvangen van de 3DS heb ik deze terug gestuurd, ik kreeg binnen enkele dagen een mailtje dat ze hem ontvangen hadden. Ik heb mijn gegevens gemaild en binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening. Netjes afgehandeld. Verder niets op aan te merken dus.
De website heeft een goede voorraadindicatie. Na het bestellen krijg je voldoende statusmails. Het betalen kan met iDeal zonder extra kosten. Prima dus.
Een nette bubbelenvelop en geen verzendkosten. Ook goed voor elkaar dus.
Website is redelijk overzichtelijk, goede prijzen en geen verzendkosten. Goede en voldoende betaalmogelijkheden.
Bestelling op donderdagavond om zes uur bestelt, zou binnen 48 uur komen. Ik kreeg een berichtje op donderdagavond dat de bestelling met de zending van vrijdag zou worden verzonden en binnen 2 dagen bezorgd zou zijn. Op maandag een berichtje terug dat het vandaag of morgen bezorgd zou zijn. Nu kreeg ik het product woensdag pas. Niet bepaalt binnen 48 uur!
Bestelling binnengekregen kwam ik erachter dat het plastic waarin mijn xboxcontroller verpakt zat stuk was maar het product was heel en maar niets verder ondernomen. Maar wel slordig.
Niet nodig gehad.
Eindelijk een echte gameshop die nog echte verkopers heeft die de telefoon gewoon oppakken zonder dure 0900 nummers en ze weten ook waarover ze praten.
Bestelling geplaatst, van te voren even gebelt om te kijken of hij ook echt op voorraad was en de volgende dag had ik mijn Special Edition Xbox 360 in huis !
Ze hielpen zelfs mee met het doorgeven van het serie nummer van de xbox ivm registratie bij MS ivm de aanvraag van een data transfer kabel.
Super service, bereikbaar, prima prijzen en snelle levering !
Goed, netjes verpakt en snel !
Goed ipv zeer goed omdat ik liever verzending zie met TNT omdat als je 2x niet thuis bent je het gewoon kan afhalen bij het postkantoor.
Bij GLS en andere bezorgdiensten kan je dan naar 1 van hun distributie centra komen en die zijn vaak niet naast de deur en allemaal extra gedoe.
Geen ervaring mee
Bestelde titel was DIVINITY II - EGO DRACONIS. De titel is zowel in de tweakers pricewatch als in deze shop, verkeerd geprefixed met "divine".
De website werkt bestellingen vlot en handig af. De search functie werkt echter niet naar behoren. (vul divinity in en je krijgt enkel de xbox versie als resultaat, los van je huidige categorie)
Bij overschrijving ontving ik geen notificatie van betaling maar een opmerking plaatsen op hun site volstond voor onmiddellijke genoegdoening.
Het duurde 4 werkdagen langer dan een andere game in een andere winkel. Niet al te snel dus maar de titel heeft in weinig winkels een flinke voorraad. Bovendien kan de post dit verschil ook beïnvloeden.
Ik heb op zaterdag 21 november 2009 om 11:26 uur het volgende spel besteld en betaald via Ideal.
Burnout Paradise - The Ultimate Box nieuw 1 19.50 19,50
Om 12:23 kreeg ik de volgende email:
<qoute>
Beste Joop,
Het door u gekozen product is niet langer leverbaar. Het overgemaakte bedrag zal worden geretourneerd op uw rekening, dit voltrekt zich normaal gesproken binnen 5-10 werkdagen. Ons excuses voor het ongemak.
Klik hier om uw ervaringen met onze webshop te delen op Kiyoh.nl! Alvast bedankt voor uw feedback.
Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Indien u nog vragen heeft, dan kunt u deze te allen tijde telefonisch of via de email stellen. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Met vriendelijke groeten,
KvK: 08126149
Tel winkel: 0570-612000
Tel webshop: 0570-714374
</quote>
Het kan altijd gebeuren dat ene product niet leverbaar is. Maar 5-10 dagen om geld terug te boeken IMO te gek voor woorden.
Als ik zelf de bestelling geannuleerd had dan zou het nog te verdedigen zijn.
Vandaag zondag 22 november 2009 keer ik op de site of de game verwijderd is. Deze staat er nog steeds op, dit lijkt me echt iets wat niet kan. Je hebt als leverancier de plicht om te zorgen dat de site up to date is.
Aftersales
Vanwege de lange tijd die nodig is om het geld terug te boeken 5-10 dagen.
Beste Joop,
Ik zal de situatie zoals u deze schets verduidelijken. Wij hebben binnen 1 uur gecontrasteerd dat het door u gekozen product niet op voorraad is en u daar een melding van gegeven.
Wettelijk gezien hebben wij een termijn van 30 dagen om uw betaling na annulering terug te boeken. Wij trachten dit echter eerder te verwerken. Onze crediteringen worden uitbesteed aan onze boekhouding. Dit houdt in dat deze administratieve afdeling eenmaal per week de terug boeking verzorgt. Om wat speling hierin te houden in verband met eventuele ziekte of andere bijzondere omstandigheden hanteren wij een termijn van 5-10 werkdagen en zullen wij altijd indien mogelijk sneller uw betaling terugboeken op uw rekening.
Niet alleen wettelijk gezien is een termijn van 30 dagen vastgesteld maar ook via de Thuiswinkel organisatie waar wij lid van zijn. Dit verdrag is ook opgenomen in onze algemene voorwaarden en wijkt niet af van andere organisaties als Bol.com, Intertoys en Bart Smit. Zoals reeds aangegeven proberen wij het overgemaakte bedrag z.s.m. terug te boeken.
Ik zal ook een kleine toelichting geven omtrent het feit waarom dit product nog altijd zichtbaar is op onze website. Vergelijkinswebsite zoals de Tweakers Pricewatch indexeren spellen op basis van een zogenaamde EAN code. Deze code is gekoppeld aan alle producten op onze website. Op het moment dat wij een product op non-actief zetten wordt deze echter nog opgenomen in de feed van de website die onze producten indexeert. Wij hebben daarom alle actuele voorraad voorzien van de tekst: "Dit product is "op voorraad", levering mogelijk binnen 2 werkdagen!" Al onze andere producten worden binnenkort voorzien van levertijd indicaties, dit systeem wordt momenteel geoptimaliseerd en zal spoedig een duidelijke vermelding bij al onze producten plaatsen.
Omdat onze kassa van onze winkel en webshop verbonden is en wij ook gebruikte producten innemen worden dus ook producten die niet op voorraad zijn wel in ons assortiment behouden. Bij inname van producten wordt dit rechtstreeks gekoppeld aan onze webshop.
Wij hopen dat u hiermee voldoende bent geïnformeerd, voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen met
Castle Gameshop
Door de prijsverlagingen was ik aan het kijken naar een Playstation 3. Door de pricewatch zag ik dat Castle Gameshop een "oude" PS3 voor slechts 245 euro aanbood. Bij verder onderzoek bleek dat er slechts 2 euro verzendkosten bij kwamen, ondanks de pakketvorm.
De shopreview liet wat verschillende verhalen zien, waarvan het gros positief was, dus ik besloot de sprong te wagen.
Ik wilde via Creditcard betalen, maar kon deze betaaloptie helaas niet vinden, anders had ik een Zeer Goed als score meegegeven.
Woensdagavond had ik mijn bestelling doorgegeven, donderdagmiddag kreeg ik een mail dat de bestelling de deur uitging en vrijdagmiddag stond de GSL voor mijn deur met een aangetekend pakket.
Erg netjes!
De verzending verliep prima en wordt afgehandeld via GLS. Verzending was op basis van een aangetekend pakket, zodat het pakket niet zomaar bij je buren worden gedropt.
In mijn pakket zat nog wat reclamemateriaal, een Gran Tourismo 5 poster en een Playstation 3 stressball
PS3 was goed verpakt in een kartonnen doos met de bekende luchtzakjes. Niets op aan te merken.
Aftersales
Geen ervaring mee, dus ook geen oordeel.
na even diep nadenken toch geprobeerd op Castle Games een tweede kans te geven (zie vorige review van mij)
op 19 september Wii Sports Resort besteld, was erg scherp geprijsd en op vooraad. Ik ging dus uit van 2 dagen levertijd en ik had het dinsdagavond nodig op een verjaardag dus dat zou mooi uitkomen.
helaas was er op maandag avond nog steeds niks gedaan met mijn bestelling en werd er zelf pas wat mee gedaan toen ik een bericht heb gestuurd. jammer vind ik dit want ik kreeg het pakje uiteindelijk woensdag. 1 dag na de verjaardag en afgesproken leverdatum dus.
Goed verpakt, miste alleen jammer genoeg wel een tracenummer aangezien het toch wel een aardig pakketje was. Snelle verzending dat wel
nog niet nodig gehad
Beste Izealia,
Bedankt voor uw positieve feedback. Ik zou graag nog een kleine kanttekening willen plaatsen bij uw reactie. U heeft een bestelling geplaatst op zaterdag 19 september. Onze webshop is echter uitsluitend actief op werkdagen, dit betekend dat uw bestelling primair vanaf 13:00 op maandag 21 september in behandeling zal worden genomen. Aangezien wij meerdere bestellingen krijgen van diverse klanten proberen wij alle bestelling uit het weekend in 1 dag te verwerken, dit is helaas niet altijd mogelijk. Wij hebben u dan ook de onderstaande reactie toegezonden.
"Bedankt voor uw bestelling op onze website. Wij zullen vandaag uw bestelling verzenden. Ik las uw opmerking bij uw bestelling. Het is zo dat wij geen orders in behandeling nemen gedurende het weekend. Uw order wordt in het meest gunstige geval primair vanaf 13:00 op maandag in behandeling genomen. Helaas is hier gisteren geen tijd voor geweest, vandaar dat uw order pas vandaag aan de beurt komt. Zoals aangegeven op onze website voltrekt de levering binnen 2 werkdagen (maandag of dinsdag). Ons excuses voor deze kleine vertraging. U kunt uw bestelling na verzending binnen uiterlijk 2 werkdagen thuis verwachten. Alvast veel plezier toegewenst! Als bijlage is uw factuur toegevoegd, deze bevind zich tevens bij uw bestelling."
Op onze website staat aangegeven dat een product (indien op voorraad) binnen 2 werkdagen zal worden geleverd. Aangezien de datum van verzending onmogelijk kan worden meegerekend als levertijd, beschouwen wij dinsdag en woensdag als de dagen waarop uw pakket kan worden geleverd door onze postpakkettendienst. U heeft uw pakket echter gewoon op woensdag binnen gekregen, zoals op onze website wordt aangegeven (binnen 2 werkdagen).
U heeft ons wel geattendeerd op uw order, maar dit was niet van invloed op de levertijd van uw bestelling. Uw order werd hoe dan ook binnen 2 werkdagen behandeld en verzonden aan uw adres. Ik heb nog wel zoals boven te lezen is, een kleine notitie in uw verzend bevestiging geplakt om dit probleem nader te verklaren.
Met vriendelijk groet,
Castle Gameshop
bedankt voor de uitleg. ik hou het toch op voldoende voor algemeen. toch bedankt
Ik heb besloten om bij Castle Games Soul Calibur IV voor de PS3 te bestellen. Ik koos hiervoor voor de lage prijzen en de geode recenties. Mij is het jammer genoeg iets minder goed bevallen. Zie het schema hieronder voor een tijdsverloop.
5-9-2009 20:09 Besteld (op vooraad dus zou binnen 2 dagen geleverd moeten zijn)
7-9-2009 16:14 Reactie toegevoegd met de vraag wat de status van mijn bestelling was
8-9-2009 13:45 Antwoord dat de Import versie op vooraad was en niet de normale, of ik terug wilde mailen met mijn keuze
8-9-2009 14:10 Mail+Reactie verstuurd waarin ik zei dat ik 2 werkdagen wilde wachten op de normale versie.
11-9-2009 15:14 Opnieuw gevraagd waar mijn product was
14-9-2009 16:55 Na lang wachten weer gevraagd hoe het stond met de bestelling.
15-9-2009 12:35 Een reactie dat het product in "backorder" was en dat het de volgende dag zou worden verstuurd.
16-9-2009 13:07 Verzend Bevestiging
17-9-2009 ~10:30 Ontvangen
Goed verpakt, niks op aan te merken. Snelle verzending
Aftersales
N.V.T. hoop ik ook niet nodig te hebben.
Ik heb bij deze shop een spel besteld waarvan op de website stond dat hij op voorraad was en dat hij binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Dit was niet het geval.
5 dagen later krijg ik een mail dat ze hem niet op voorraad hadden en dat ze het aankoopbedrag terugboeken. Zelfs nadat ik deze mail ontvangen heb stond de status van het spel op de website nog steeds op "in voorraad".
Ook hebben ze niet eens getracht een oplossing te zoeken, slechts een te laat mailtje met daarin de mededeling dat ze het geld gingen terugboeken.
Een nul voor de klantenservice dus.
Het product is dus nooit verzonden en zijn deden mij hier pas 5 dagen later melding van, terwijl ze op dag 1 van de bestelling al hadden kunnen weten dat het niet op voorraad was.
Aftersales
Zoals gezegt, ze hebben niet getracht een passende oplossing ze zoeken en ze hebben gewoon zo maar de verkoopovereenkomst ontbonden.
Beste addictive_rhymz,
U heeft een bestelling op onze website geplaatst op zondag 12 september 2009. Aangezien onze winkel of webshop op deze dag niet beschikbaar is, wordt uw bestelling in het meest riante geval primair op maandag vanaf 13:00 in behandeling genomen. Het bleek echter op dinsdag 13 september dat het product na keuze helaas aan ons actuele assortiment ontbrak.
Onze winkel maakt gebruik van diverse leveranciers en distribueren. Om er zeker van te zijn dat een bepaald product wel of niet kan worden verstrekt aan onze onderneming nemen wij contact op met diverse leveranciers om eventuele levertijdindicaties en actuele voorraad op te nemen. Wij zijn echter op woensdag 14 september tot het besluit gekomen de bestelling te annuleren omdat de levertijden van het product dusdanig zouden oplopen dat er geen duidelijke garanties of verbintenissen omtrent de levering van dit product gemaakt konden worden.
Ook u bent van deze ontwikkeling op de hoogte gebracht. De reeds verzonden mail is hieronder geciteerd.
“Bedankt voor uw bestelling. Het product na u keuze is helaas niet uit voorraad leverbaar. Wij zijn na contact met onze diverse leveranciers tot de conclusie gekomen dat het door u bestelde product niet langer leverbaar is. Hierdoor hebben wij uw bestelling moeten laten vervallen. Ons excuses voor het ongemak, wij zullen uw betaling binnen het termijn van 5-10 werkdagen op uw rekening retourneren.”
Alhoewel u ons het verwijt maakt dat onze onderneming geen inspanning heeft verleend om het gekozen product uit te leveren blijkt uit onze reeds verzonden mail dat dit niet het geval is. U bent er namelijk met de bovenstaande mail erop gewezen dat “Wij na contact met onze diverse leveranciers tot de conclusie zijn gekomen dat het gekozen product niet langer leverbaar is”.
Bij elke verzending vragen wij onze klanten gebruik te maken van onze klantenservice en eventuele aftersales te gebruiken. Helaas bent u echter direct dit forum opgegaan om uw mening met anderen te delen.
Wat betreft de voorraad indicatie die op de website heeft gestaan. U valt onder 1 van de 2 mensen die een bestelling heeft geplaatst op zondag 12 september 2009 en die helaas niet uitgeleverd konden worden. In beide gevallen was het voorraad systeem correct! Een product op onze website is op het geval van "actuele voorraad" voorzien van de tekst "Dit product is "op voorraad", levering mogelijk binnen 2 werkdagen!". Producten blijven echter wel zichtbaar op onze website indien dit niet het geval is, in veel gevallen kunnen wij deze games namelijk snel uitleveren, in uw geval zou de levertijd oplopen tot meer dan 4 weken.
Met vriendelijk groet,
Castle Gameshop
Castle heeft mij blij verrast! Echt een erg goede shop: uitstekende communicatie, en direct geleverd. Castle is een echte dienstverlener en ik kom graag nog eens bij ze terug!
Zondag de nieuwe ps3 slim besteld (welke dinsdag uitkwam) en voila, dinsdag direct afgeleverd! Goed verpakt, niets op aan te merken.
Nette site,
Met keuze tussen nieuwe en 2e handsspellen.
Ik had GTA Chinatown wars en Meer Braintraining besteld voor mijn DS lite.
Stond dat ze beiden op voorraad waren, (ik was nog naar een ander spel aan het kijken, waar dat niet bij stond, dus nam ik maar aan dat die dan niet op voorraad was???).
Kreeg gelijk een mailtje waar ik de status kon bij houden.
Later op de dag kreeg ik via mail een update dat het pakketje de deur uit was.
Gister besteld, vandaag in huis. Dat is dus gewoon snelle levering!
Bestelling was netjes verpakt in een met bubblewrap beklede envelop. De hoesjes van de spellen waren in topconditie.
Ik vind de website druk overkomen, maar je vindt je weg er wel. Voor de PS3 was ik op zoek naar een nieuwe game en ik zag dat Oblivion TES slechts 22,50 was, inclusief verzenden. Heb deze game direct besteld, ook omdat er een expansion bij zat. Via de mail kreeg ik een bevestiging van de bestelling en een 'losse mail' met verzendinformatie.
Verzending via GLS. Verzending verliep vlekkeloos waardoor ik het pakketje op de kortst mogelijke tijd in huis had. Stevig verpakt, prima gang van zaken.
De site van Caste Gameshop is duidelijk en overzichtelijk, het ziet er strak en duidelijk uit. Bestellen gaat ook heel makkelijk dus dat is allemaal dik in orde.
Contact: Ik had op donderdag 28 mei om 15 uur smiddags een bevestigings mailtje ontvangen met daarin mijn bestelling van een SF4 TE Fightstick voor de Xbox360 , nog geen 10 min later een reaktie of ik zo vriendelijk wilde zijn om mijn adres gegevens aan te vullen want die had ik in de haastigheid niet volledig ingevuld ,direkt daarna een bevestiging en werd mij veel plezier toegewenst met mijn nieuwe aanwinst en werd mij verteld dat alles al was verpakt en dit binnen 2 dagen thuis kon verwachten.
Castle Gamshop houd je goed op de hoogte van de status van de bestelling dus dat is ook dik in orde.
Kortom, als klant word je (naar mijn mening) goed behandeld, met een goede service en een snelle levering. Ik heb hier dus niets op aan te merken!
Tevens is het vermelden waard dat het produkt tegen een redelijke prijs is aangeboden [ondanks de schaarste per 28/5] en dat zelfs incl verzendkosten.
De bestelling werd verzonden in een grote doos die stevig was dichtgetaped met daarin nog een dikke kartonne doos met daar onder diverse bubble enveloppen,opgevuld met diverse plastik zakken.
De verzending was dus ook dik in orde.
Nog geen ervaring mee.