Hoofdcategorieën

UPS: ¤20
FEDEX: ¤60
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1820 prijzen, 2449 unsortedprijzen
Prijsindex 105,6 (5,6% boven gemiddeld)
105,6 (5,6% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Geheugens.com is een onafhanelijke webshop voor de verkoop van geheugens van de merken Transcend, Kingston en SanDisk. Een moderne look & feel, op meerdere manieren het juiste artikel kunnen zoeken, duidelijke informatie en een prima prijsstelling.

Alles op geheugen voor bijna alle merken, maar ook standaard DDR3, DDR2, DDR en SDRAM geheugen modules.

U vind ook alle mogelijke Flash Memory, waaronder Solid State Disks, Compact Flash, SDHC, Secure Digital, microSD (Transflash), Memory Sticks (M2), USB geheugen Sticks.

Breng snel een bezoek aan Geheugens.com en overtuig u zelf!

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
7 Algemeen 3.5 4 4
7 Verzending 3.5 4 4
1 Aftersales 5 5

Gepost door Keypunchie, woensdag 4 november 2009 16:51
Algemeen: 3 Verzending: 3 Aftersales:

De website is vergelijkbaar met de concurrenten. Je kunt betalen op de geijkte manieren, zoals iDeal en ik ontving netjes een ontvangstbevestiging.

De kosten voor betalen met iDeal (0,75) en de verzendkosten waren niet direct duidelijk, maar vallen binnen het redelijke.

Ik ontving per direct een e-mail met alle relevante informatie ter ontvangstbevestiging. Helaas reageerde het bedrijf later niet op een mailtje met verzoek tot informatie over verzendstatus. Gelukkig was enkele dagen later het produkt binnen.

De levertijd was in principe binnen het gestelde (als je in werkdagen rekent), maar wel aan de bovenrand van de geschatte levertijd. Het lijkt gezien de overige reacties op dat dit wel eens vaker is bij Geheugens.com, dus ik had er rekening mee gehouden. Het blijft een minpunt.

De verpakking van de verzending (sd-kaartje) was heel degelijk, een goede verzegelde envelop met bubbelplastic. Zeker een pluspunt.

Niet nodig gehad.

Gepost door Rednasius, zaterdag 22 augustus 2009 14:54
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Redelijk overzichtelijke website. Goede productinformatie.

1 SD en een µSD kaartje besteld en met ideal betaald. Verpakt in een goed afgesloten bubbelenveloppe. Verzendkosten 3,50 voor onverzekerde brievenbuspost. 's Ochtends besteld. Volgende dag in huis.

Gepost door vincent84, vrijdag 26 juni 2009 12:23
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Compact flash kaart besteld. Bestelproces is gemakkelijk en overzichtelijk. Alles wordt duidelijk aangegeven.
Wat ik wel jammer vond is dat je tijdens het bestel proces pas ziet dat er ideal kosten of overmaak kosten (1 euro) betaald moeten worden. (Bij een bedrag boven de 30 euro vervallen de Ideal kosten).

Op de site werd aangegeven dat de geheugenkaart binnen 1 tot 5 werkdagen verstuurd zou worden. Ik had hem maandag besteld en vrijdag in huis. Dit viel dus binnen de aangegeven tijd.
Ik had gekozen voor onverzekerd verzenden. De geheugenkaart werd in een stevige plastic bubbel envelop verstuurd.

Gepost door dirkjesdirk, woensdag 17 juni 2009 23:37
Algemeen: 3 Verzending: 2 Aftersales:

Zie uitleg bestelproces

Wilde een flashkaartje bestellen. Doe dat altijd via de gewone post. om kosten te besparen en zodat het pakje gewoon in de brievenbus wordt gestopt als ik niet thuis ben. Anders moet je weer naar het postkantoor.

Gelukkig biedt geheugens.com deze gelegenheid. Slecht vind ik echter dat dit nog steeds ¤ 3,50 extra voor verzending moet worden betaald. De reden om af te halen is dat je aan het einde van het bestelproces nog eens extra kosten krijgt van 0,75 voor betaling via iDeal. Dat is niet eerder aangegeven en vind ik slecht.

Gepost door eyefly, donderdag 21 mei 2009 14:23
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Site is helder, er wordt goed gereageerd op mails, prijzen zijn concurrerend en de statusupdates zijn netjes verzorgd. De aflevering was 2 dagen na de bestelling, ook prima dus.

snelle aflevering en goed verpakt. Er wordt gebruik gemaakt van Track&Trace

Aftersales

Bij mijn bestelling zat ook een Sodimm voor een laptop. Deze had ik twee weken ervoor bij concurrent geheugen.com (dus zonder de s) besteld maar die maakten er een rotzooitje van. De dag nadat ik besteld had bij geheugens.com, kwam het eerder bij de concurrent bestelde geheugen alsnog aan en zat ik dus met een overcompleet reepje.
Ik heb daarvoor dus een RMA ingediend, ook al was er op zich niks mis met het product. Dat was geen probleem, het is netjes afgehandeld en binnen twee weken was het geld teruggestort. Zo kan het dus ook, en dat zal ik zeker onthouden als ik weer eens geheugen nodig heb.

Gepost door monnick, zaterdag 11 april 2009 15:19
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales:

Duidelijke en professioneel ogende website. Ik vond het product via de Pricewatch. Geheugens.com was de goedkoopste keuze voor het aanschaffen van een 8 Gb Micro SDHC kaart voor in mijn telefoon. Wel jammer dat bij het plaatsen van m'n bestelling er nog wat kleine extra kosten bijkwamen voor het betalen via iDeal (0,63 euro cent).

Ik had gekozen voor de onverzekerde verzending via de TNT post. Drie dagen na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een mailtje dat het product was verzonden. De volgende dag lag de envelop op de deurmat.

De SD-kaart zat keurig, goed beschermt in een kleine enveloppe. In de enveloppe zat uiteraard het geheugenkaartje en een factuur. Allemaal erg netjes dus, met uitzondering van de iet wat lange verzendtijd.

Gepost door Folke, vrijdag 30 januari 2009 22:22
Algemeen: 3 Verzending: 4 Aftersales:

Website ziet er gelikt uit. Bestellen is een makkie. Wat opviel, ze bieden de service PakJeGemak aan van TNT, proberen dus. Na de bestelling. Na 2 dagen betaling ontvangen (1 dag te veel), 5 dagen later (5 te veel) backorder (volgens hun website op voorraad bij bestellen en nu nog steeds), Mail heen, terug, heen en terug, bestelling aangepast in 1 dag (heel goed). 5 dagen later maar eens mailen, direct antwoord: Vandaag wordt het verstuurd (weer 4 dagen). 3 dagen later is het pas op het postagentschap (2 dagen teveel). Ik kom op en totaal van 12 dagen wachten op niets?
De mensen achter het info mail adres reageren snel maar het systeem is zoooo traag.
Ondanks de lange levertijd nog net een voldoende.

Goed verpakt. PakJeGemak van TNT is niet echt super. In de rij bij het postagentschap en dan ook nog even het TNT-systeem in voor een handtekening. Duurt dus langer dan dat het plezierig is, de buurman doet het sneller.

Aftersales

Een voldoende voor de goede en snelle respons op de mailtjes.

VNU Media logo Powered by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: