« 1 2 3 »Resultaten 1 t/m 20 van 43
De website is erg overzichtelijk en duidelijk. Alle gegevens die ik wilde weten waren te vinden en duidelijke voorwaarden. Na het bestellen is er goed contact onderhouden over de vorderingen van mijn bestellingen, elke vordering leverde een e-mail op. Onder de e-mail werd ook de mogelijkheid gegeven om bij meer vragen contact op te nemen per e-mail.
Ik kreeg mijn Blackberry Bold binnen de gestelde termijn. Ik had 'm namelijk op zaterdagavond besteld en ontving 'm dinsdag. De bestelling was goed te volgen via track & tracé. Het toestel was goed verpakt.
Aftersales
Op dit moment moet ik helaas de aftersales nog als slecht beoordelen. Toen ik gister mijn telefoon in gebruik wilde nemen bleek er geen batterij bij te zitten, natuurlijk ontzettend balen want het eerste wat je wil is je nieuwe telefoon uit testen. Ik heb gisteravond hier meteen over gemaild en vanmorgen gebeld, voicemail ingesproken en na een paar uur nogmaals gebeld. Ik hoop dat er vandaag nog een reactie komt omdat ik graag mijn telefoon in gebruik wil nemen.
Update 1: Net terug gebeld en meteen een uitstekende service gehad. Ik krijg een nieuwe batterij opgestuurd en krijg ook nog wat korting voor op mijn aankoop door dit ongemak! Fantastisch! Hopelijk is de batterij er over 2 dagen!
Zaterdag besteld, maandag een melding gekregen dat het verstuurd was. Verwachte eigenlijk dat dinsdag het zou binnenkomen, dat werd een dag later. Geen probleem, ben er blij mee!
Website is informatief en goed opgezet. Alles goed te vinden en geen poespas. Ik was in de markt voor 2 Android phones voor de kinderen. Is Galaxy Ace geworden, simlockvrij, want al abo bij BEN.
Prijs was goed, alle keurmerken aanwezig dus hier bestellen.
Alle communicatie via email en precies wanneer je dit verwacht. Alle betalingsmogelijkheden aanwezig, gekozen voor ideal. Zodra verzendklaar een trackingnummer en via POST.nl de afhandeling. Niets op aan te merken.
Gezien de reputatie bij tweakers en het prijsnivo de logische keuze.
Hoewel er 2 identieke telefoons waren besteld bleek dit bij levering toch anders. De eerste was een griekse uitvoering, de ander een poolse. Ook de doosjes waren anders. Op zich geen probleem. Helaas bleek de poolse versie voorzien van wat extra apps die je kennelijk niet kan verwijderen.
Allemaal niet zo'n groot probleem, echter de leveringsomvang van de telefoons bleek ook te verschillen. Bij de poolse ontbrak de microSD kaart en de hoofdtelefoon.
Aftersales
De ontbrekende zaken direct gemeld in een e-mail met een foto van de inhoud van de hele zending.
Geen reactie gehad, dus de volgende dag gelijk nog een e-mail verzonden, deze keer zonder attachment. Wellicht komt deze wel door het spamfilter? Telefonisch niet bereikbaar toen we het probeerden dus zeer merkwaardig. Niet in lijn met de reviews die ik hier las, dus enig wantrouwen heb ik wel.
Op dit moment nog steeds geen reactie en ga morgen maar eens proberen vanaf andere nummers te bellen. Wie weet helpt het om dan wel contact te krijgen. Voorlopig geen beste ervaring.
UPDATE: direct na het plaatsen van deze review bleek Telecomlink toch te hebben gereageerd via e-mail (letterlijk 3 minuten voordat ik send drukte!). Youssef gaat het in orde maken en gezien zijn verklaring vertrouw ik daar op. Waardering alvast iets opgehoogd, gaat vast goed komen.
UPDATE2: Het is inderdaad uitstekend in orde gekomen. Daags na de melding van Youssef kwam het bericht dat de onderdelen verstuurd zouden worden en deze zijn (weer uitstekend verpakt) vandaag aangekomen.
Al met al een zeer goede ervaring en Telecomlink maakt wat mij betreft haar tweakers reputatie helemaal waar. Beoordeling van aftersales daarom ook aangepast.
Feedback via Email is uitstekend! Voor verwerking van mijn bestelling ontving ik:
- mailtje om me te verwerlkomen bij Telecomlink
- mailtje verwerking bestelling
- mailtje met betalingsbevestiging
- mailtje met status verzonden
Goed om zo op de hoogte gehouden te worden!
- Bestelling goed en zorgvuldig verpakt
- Serienummer van het artikel staat ook op de verzendbon die tevens als garantiebewijs dient.
- Serienummer is handmatig gecontroleerd en afgevinkt
Bestelprocedure werkt zoals het hoort. Snelle updates via mail hoe het ermee staat. Verzendbevestiging enTrack & Trace op besteldag gekregen. Als postnl er niet zo'n rommeltje van had gemaakt zou de bestelling de volgende dag zijn bezorgd.
Youssef heeft z'n zaakjes op orde. Neutraal pakketje gevuld met kreukelpapier als bescherming van het fabrikantendoosje met inhoud. Van alle kanten goed in de bruine tape en en duidelijk geprinte verzendgegevens.
Kan niet misgaan zou je denken. Nou, postnl maakte er een zooitje van. De gegevens in de T&T kwamen niet verder dan gelijke verzend- en afleveradressen....(die van de shop). Dan weer afzender onbekend en ontvanger de shop. Dan weer onbekend en onbekend. Was geen peil op te trekken.
Verzending toch zeer goed gegeven want de nieuwe zending was helemaal in orde en aan die heisa met postnl kan de shop niets doen.
Aftersales
Snelle reactie op mijn geuite bedenkingen (volgende dag) over die op hol geslagen T&T. Plezierig en persoonlijk mailcontact met Youssef. Dat is wel even anders dan de standaardmails van klantenservices.
Nou heb ik toch een beetje (teveel?) vertrouwen in postnl dus ik wilde even afwachten. Paar dagen daarna heb ik Youssef gevraagd een nieuw pakje te sturen en dat was er prompt de dag erna.
Verdomd vervelend voor een kleine ondernemer. Betreft verzekerde verzending, dus de schade valt mee. Maar die regelheisa en "klantbeleving", daar zit niemand op te wachten. Zéker niet als je het allemaal zelf moet doen.
Zeer goede ervaring !! Ik had een kapotte lader van mn iphone 4s, contact opgenomen via email en gelijk een snelle reactie ontvangen + een nieuwe lader opgestuurd gekregen.
Betrouwbaar en een snelle service !!
Op tijd mijn product ontvangen.
Website Telecomlink is goed werkbaar. Wat meer detailinfo over de producten zou welkom zijn. Prijs van het product (Galaxy Note Black) was ronduit prima.
Na bestelling en betaling via iDeal goede informatie ontvangen.
Door het tijdstip van bestelling zou het product nog dezelfde dag op de post gaan.
Op de dag van bestelling rond 23.00 uur een mailtje gekregen waarin stond dat het product pas de volgende dag zou worden verstuurd. Hiervoor werd excuus aangeboden. Wel jammer maar kan een keer gebeuren.
De 29e goed verpakt door PostNL bij mij aangeboden. Toestel stond op de Duitse taal ingesteld en had een Engelstalige gebruiksaanwijzing in de doos. Op dit vlak dus geen problemen!
Door de dag vertraging geef ik een goed i.p.v. een zeer goed.
Zou bij een volgende aanschaf zeker weer met dit bedrijf in zee durven gaan.
De afhandeling van de bestelling verliep heel vlot en werd van elke stap op de hoogte gehouden via e-mail.
De zending was goed verpakt. Het apparaat was standaard voorzien van een Engelse oplader, maar bij de zending zat zowel een adapter alsook een originele Nederlandse oplader. Super.
Ik ben zeer tevreden over TelecomLink, duidelijk en overzichtelijke site.
Overzichtelijke online bestelgegevens en ook werd er meteen aangegeven dat de bestelling via ''track & trace'' van PostNL te volgen is.
Ook de prijs van de (iPhone 4S) vond ik redelijk in vergelijking met andere online winkels.
Bestelling na een dag in huis,
Kortom prima.
Overzichtelijke site, ruim aanbod van nieuwere toestellen (veel smartphone's), ook iPhones enzoverder verkrijgbaar!
Keuze gemaakt voor een Blackberry 9780, aangezien mijn voorganger, de 9700, wel eens vernieuwd mocht worden.
Besteld aan een scherpe prijs, betaling via overschrijving. Alle gegevens netjes ontvangen (niet naar de IBAN-gegevens moeten vragen voor een buitenlandse overschrijving).
Kortom: beste prijs, snel kunnen afhandelen en betalen
---
Toestel werkt perfect, geen ervaring met aftersales dus.
Factuur zat bijgeleverd in de doos, alles was ook aanwezig, dus geen problemen ondervonden.
Wel werden alle mails toch snel beantwoord. Zij het de dag zelf of dag erop.
Beller is vast sneller!
Eenmaal betaling bij Youssef ontvangen was (duurde een aantal werkdagen aangezien er vanuit België werd betaald) werd het toestel meteen verzonden.
Track-and-trace werd ook meteen doorgegeven. Vreesde dat ik hem de volgende dag niet zou ontvangen, 's avonds was de track-and-trace nog niet beschikbaar. Maar dit was gelukkig 's morgens wel het gevan, en in de voormiddag het toestel mogen ontvangen.
Toestel was keurig verpakt, niet herkenbaar van buitenaf.
Enige minpuntje was dat factuur bij het toestel zelf zat
ben liever de eerste die de doos opent!
Uitstekende afhandeling. Zeer snel en vriendelijke medewerker.
Alles was volkomen correct! Statusupdates via e-mail zijn eenvoudig te verkrijgen, ook via de KPN website te volgen waar het pakket is. De prijs was het scherpst van alle aanbieders.
Goed verpakt, supersnel!
Aftersales
Per abuis kreeg ik een fout toestel opgestuurd. Het bleek een simlocked exemplaar, terwijl dat niet zo zou moeten zijn. Met 1 telefoontje werd er direct een andere op de post gedaan. De verzending daarvan werd direct per mail bevestigd en de telefonische afhandeling was zeer correct!
Nette website, overzichtelijk en de informatie lijkt ook correct en actueel te zijn. Na registratie en bestelling ook meteen een e-mail ontvangen en kan gelukkig ook met CC betalen (ivm extra garantie).
Bestelling 15:45 geplaatst en alsnog zoals gesteld (voor 16:00 besteld zelfde dag verzenden), kreeg ik een mail met TT nummer. De volgende dag werd het pakketje netjes ingepakt afgeleverd.
Aftersales
Helaas had ik de pech dat het bestelde product achteraf een gebrand t-mobile model was. Dit was niet aan de doos te zien overigens. Telefonisch en email contact gehad en netjes te woord gestaan. Product zou diezelfde dag alsnog opnieuw toegezonden worden (unbranded).
En weer volgens afspraak de volgende dag bezorgd (vandaag dus).
Al met al een enorm goede afterservice! daar kunnen veel winkels wat van leren. Voor mij dus een dikke aanrader!
Ik was op zoek naar de Galaxy Tab 10.1. Eigenlijk het WIFI model, maar toen ik zag dat de WIFI+3G versie bij Telecomlink even duur was als het WIFI model was de keuze snel gemaakt.
Wel even gebeld voor de zekerheid en het bleek een foutje te zijn op de website. Er stond per ongeluk de prijs van het WIFI model, maar als ik hem meteen zou bestellen kreeg ik hem voor die prijs, dat is natuurlijk zeer netjes.
Hierna wat mails met de bestellling en even later dat hij was verzonden met een track&trace code.
Volgende dag in huis, netjes verpakt, geen bijzonderheden.
Aftersales
Ik heb deze review voornamelijk geschreven vanwege de aftersales. Deze was SUPER.
De 1e tab had namelijk twee afwijkingen:
1. hij had heel veel last van backlight bleeding
2. er zat aan de achterkant een uitstekend bobbeltje.
Vanwege deze twee dingen heb ik contact gezocht met de shop en ik mocht hem terugsturen. Helaas was er op dat moment geen voorraad, maar ik mocht de tab houden en hoefde hem pas terug te sturen als ik een nieuwe had gekregen. Natuurlijk op voorwaarde dat ik hem netjes zou behandelen.
Het duurde even, maar ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Zo'n 1,5 week later kreeg ik een nieuwe. Helaas had deze OOK een mankement, namelijk een kapotte pixel (en een beetje bleeding).
Weer contact opgezocht met de verkoper en gevraagd om een derde exemplaar. Ik heb toen beide tab's opgestuurd en toen hij deze de volgende dag binnen had heeft hij die dag een 3e tab gestuurd.
Gelukkig is deze wel 100% goed.
Niet zo'n goed woord over de tab dus met z'n bleeding en kapotte pixels. Ik zie meer verhalen hiervan op forums, maar wel een goed woord over deze shop vanwege de perfect aftersales.
Duidelijke website met goede informatie over de verschillende producten.
Product is netjes en stevig verpakt verstuurd.
Product is netjes op tijd bezorgd, zoals ook staat aangegeven.
Alles gaat makkelijk en snel, de ene dag besteld en betaald, de volgende dag ontving ik al keurig mijn nieuwe iPhone 4S.
Bevestiging van de betaling en verzending netjes op tijd verzonden via mail. Juist hier besteld omdat niet alleen de prijs gunstig was, maar ook omdat ik twee jaar geleden via hen een toestel had gekocht en dat op dezelfde snelle wijze was geleverd.
Volgende dag is mijn bestelling aangetekend verzekerd afgeleverd in een goed en stevig pakket.
Pakket was makkelijk te volgen via tracktrace code.
Levering was boven verwachting snel !!!
Aftersales
Telefonisch contact opgenomen met de contactpersoon van de bedrijf over het activeren van de iphone.
Alles stap voor stap voor mij netjes uitgelegd in een professionele manier. Ze hebben goede kennis in huis en delen deze kennis graag.
Al met al ben ik zeer te spreken over de aftersales van dit bedrijf. Je kunt je spullen gewoon terugsturen binnen 14 dagen (afkoelingsperiode) en je hoeft totaal geen verzendkosten te betalen. Hier kunnen veel winkels nog een voorbeeld aan nemen.
Redelijke overzichtelijke webshop die vooral opviel door de lage prijs en de snelle levertijd. We hadden een Ipad 2 nodig om zakelijke redenen en deze dus hier besteld.
Hoewel het bestellen makkelijk was, mis ik wel een factuur. Ik heb deze niet per mail gekregen en ook ingelogd in hun systeem is deze niet te vinden. Natuurlijk is er het besteloverzicht wat je kan printen, maar een nette factuur is toch wel heel wenselijk.
Toen de Ipad, te laat zoals je hieronder kan lezen, geleverd werd, bleek het een UK exemplaar te zijn. Dit betekent dat de meegeleverde adapter niet in het Nederlandse stopcontact past. Telecomlink leverde wel Engelse verloopstekker mee, maar dat is op zijn zachtst gezegd geen elegante oplossing. Het deel van de Ipad adapter wat de muur in gaat is al niet erg klein, en nu is het wel echt een lomp geheel.
Woensdagmiddag heb ik de Ipad besteld, en deze zou de volgende werkdag geleverd worden. Pas op vrijdagmiddag kreeg ik de mail dat de Ipad werd verstuurd, 2 dagen te laat. Verder is er geen enkele communicatie geweest. Blijkbaar neemt TelecomLink de levertijden niet zo nauw, in dit geval ergelijk omdat de Ipad vrijdag nodig was.
Overzichtelijke website met voldoende informatie over het product dat ik wilde bestellen. HTC simlockvrij besteld. Levertijd zou 1 dag zijn en daar ging ik dan ook vanuit. Alles over de bestelling via de mail bevestigd gekregen.
Tracking code ontvangen voor het pakket. Verder niet gebruikt volgende dag afgeleverd goed ingepakt en omhult met papier. Niets op aan te merken.
Galaxy S Plus besteld, werd de volgende dag al aangeboden, maar toen niet thuis, dus keurig binnen 2 dagen in huis.
De zegel op de verpakking was wel gebroken en daar was een blanco etiket overheen geplakt. De inhoud leek verder goed en de telefoon leek ongebruikt. Wel wat raar, ik weet niet goed wat ik hiervan denken moet.
Het ging om een Pools toestel. Op zich geen probleem (wist dit vantevoren via de shopreviews), Android pakt automatisch de juiste taal en dan merk je er niets van, behalve de Poolse (Samsung?) bloatware, zoals "Play Box" en andere Poolse apps. Deze zijn niet te verwijderen. Minpunt. Ik bekijk nog even op of ik er een custom rom op zet (broodROM), want daarmee vervalt de garantie.
Op tijd en goed ingepakt, met PostNL verzonden.
Geachte klant,
U kunt contact met ons opnemen en dan zullen we voor
een gepaste oplossing zorgen.
Met vriendelijk groet,
Telecomlink
Na overleg zijn we tot een goede oplossing gekomen. Ik ben al met al tevreden over de shop.
Was op zoek naar een telefoon voor mijzelf en voor me
dochter. Ik kwam bij telecomlink uit als scherpst geprijsd voor de Google nexus. Deze zou op voorraad zijn en de volgende
dag geleverd worden. De recencies hier waren over het
algemeen goed icm de prijs heb ik uiteindelijk besloten hier te bestellen. Als alles goed zou gaan dan zou ik het 2e
toestel hier voor mijn dochter bestellen. Dit is ook gebeurd na
ontvangst en mijn tevredenheid over mijn eerste bestelling.
Beide keren bevestiging gekregen dat mijn bestelling verzonden zou zijn.
Bestelling op tijd afgeleverd door koerier zoals op de website aangegeven stond. Toestellen waren stevig verpakt in papier alhoewel ik denk dat het niet helemaal stootbestendig is vandaar een goed.
Aftersales
Telefoon van mijn dochter kreeg ik in het begin niet in het Nederlands ingesteld, omdat hij was opgestart in een vreemde taal voor mij. Ik kon mij niet wegwijs maken in het menu om de taal te veranderen. Ik heb hierover contact opgenomen en ik werd netjes begeleid om het toestel naar het Nederlands in te stellen. Ben absoluut tevreden over de aankoop bij deze winkel.
Ik heb een Samsung I9100 Galaxy S II 16GB besteld. Heb betaald met VISA.
Zeer snelle levering en je wordt m.b.v. mails op de hoogte gehouden.
Eenmaal het pakket thuis bleek het een Frans toestel te zijn. Geen probleem aangezien de taal e.d. gewoon netjes in het Nederlands in te stellen zijn. Had wel op de site gemeld kunnen worden.
Direct verzonden na bestellen. Goed verpakt in een algemeen doosje, zodat niet te zien is dat het een toestel is. Daarin bubbel plastic.
Aftersales
Zoals bijna iedereen weet, geeft samsung je een micro sd kaartje van 16 GB na het invullen van je IMEI nummer op de samsung site. Echter omdat ik een Frans toestel van hun heb gekregen ging dit niet op. Na een mail te hebben verzonden of ik alsnog een 16 GB kaartje krijg, kreeg ik netjes een mail terug dat deze alsnog apart wordt verzonden. Netjes! (had ook wel op de site vermeld kunnen worden als extra service)