Hoofdcategorieën

Website http://www.kleinspul.nl
E-mailadres
Telefoonnummer 0343-531993
KVK 30100287
Levert aan particulieren en zakelijke klanten

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 1 0 0

Gepost door Herbiek616, zondag 26 februari 2012 22:46
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Kwam via tweakers.net terecht bij deze webwinkel. Was zo de enige winkel waar ik een verloopstekker van MIni USB naar Micro USB kon vinden en was ook nog relatief dichtbij mijn werk in de buurt. Ik wilde het graag komen afhalen wat volgens de website ook mogelijk was. Heb de stekker besteld (samen met een audio snoer) en betaald via Ideal en dacht even dat ik ergens het bestel proces aan kon geven dat ik het af wilde komen halen. Voor ik het in de gaten had was de betaling via Ideal geregeld en had ik nog steeds niet kunnen aangeven dat ik het wilde afhalen. Ik ontving vrij rap na het bestellen al een mail met een bevesting dat de ik de spullen af kon halen. (rond 22:30! s'avonds!). Ik heb deze email meteen retour gestuurd en uitgelegd dat ik de spullen liever zelf ophaalde. 22:55 had ik al weer antwoord dat dit geen probleem was en dat ik de (via Ideal betaalde) verzendkosten cash retour kreeg of dat het terug gestort kon worden op mijn verzoek.

De volgende dag netjes de spullen kunnen afhalen, dus weet niet hoe het verzenden verloopt. Wel netjes teveel betaalde teruggekregen.

Gepost door Firewall, donderdag 16 februari 2012 10:43
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Website is eenvoudig, maar zeer efficient. Indeling is goed, maar soms (met name kabels en connectoren) niet helemaal duidelijk in welke groep een bepaald product gevonden kan worden. Klein verbeterpuntje.

Na betaling direct melding ontvangen dat product was verzonden incl. Track&Trace code. Pakketje de volgende werkdag afgeleverd. Verpakking was goed en stevig verpakt. Helemaal in orde

Aftersales

Aftersales bij kleinspul.nl; daar kan een doorsnee webwinkel nog eens wat opsteken.

Nadat het de betaling per bank was uitgevoerd, mail ontvangen van shop eigenaar dat er een artikel onterecht op "in voorraad" was ingeboekt. Hierbij werd excuus aangeboden met als alternatief een gelijkwaardig product (21/4W lamp) gratis mee te zenden i.p.v. het bestelde artikel. Kosten hiervan zijn teruggeboekt.

TOP!

Gepost door MRammeloo, dinsdag 22 november 2011 20:54
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Duidelijke overzichtelijke website. Ik had wat cat 6 netwerkspul nodig, en met enkele eenvoudige muisklikken had ik alles bij elkaar. Keurige bevestiging van betaling en verzending. Niets op aan te merken. De prijzen die ik heb vergeleken zijn concurrerend.

Verzending keurig op tijd. Ik had 's avonds laat besteld (16-11) en op de 18e lag het pakje in huis. Verpakking goed: stevig doosje met luchtkussens. Adres: check. Track & trace: check. Juiste producten: check.

Aftersales

Helaas was de netwerkkabeltester DOA. Ik heb hierover een mailtje gestuurd (zaterdagavond 19-11), en zonder verdere vragen heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen, die door de verkoper is getest. Deze is inmiddels binnen, en werkt inderdaad 'as advertised'. De oude mag ik houden... Niets dan lof hiervoor!

Gepost door boerkuh, dinsdag 11 oktober 2011 17:16
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik erg tevreden over deze winkel. Ik had wat kleine netwerk onderdelen nodig en voor een nette prijs waren ze op voorraad. Met een beetje haast de onderdelen besteld om half 5. Zodat ze die dag nog verzonden werden. Nog geen 3 minuten later kreeg ik een mailtje dat ik me huisnummer was vergeten in te vullen wat ook zo was. dus mailtje terug met huisnummer en die dag werd de bestelling verzonden. TOP!

Zoals hierboven weergegeven zeer goed

Aftersales

Een aangeschafte netwerk tester bleek niet te werken. (topkwaliteit was het niet maar daar had ik zelf voor gekozen aangezien ik geen kantoorpand moet voorzien van netwerk kabel).
Dus mailtje verstuurd met de melding dat het product niet werkte. (dat was vrijdag )
Ook weer direct antwoord dat ik de oude mocht weggooien en een nieuwe werd zo snel mogelijk toegezonden.
Zelfs zondag kreeg ik een mailtje dat de nieuwe maandag de deur uit ging en dat de tester door hem zelf was getest zodat deze zeker werkte.

Dinsdag inderdaad de tester ontvangen en doet wat hij moet doen.

Al met al is deze winkel een perfect voorbeeld van een nette webwinkel. Top service

Gepost door Hardware Junk, woensdag 21 september 2011 00:53
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Het heeft een duidelijke website. Ziet er wellicht voor velen wat eenvoudig uit, maar is juist wat ik graag zie bij een webwinkel. Producten zijn eenvoudig en snel te vinden. Bestellingen zijn snel geplaatst. Betalingen zijn makkelijk te voldoen via iDeal zonder bijbetaling (voor zover bij mij bekend). De producten zijn wel wat duurder dan gemiddeld, maar het naar mijn inziens ook waard. Je krijgt er een goede service voor terug. Waar andere webshops lastige producten rustig een paar dagen laten wachten, ligt het via Kleinspul de volgende dag al op de deurmat.

Ik heb er vaker besteld, zelfs een keer langs geweest. Nog nooit een steek laten vallen. Altijd positief en correct.

Producten zijn altijd goed verpakt. Ik laat meestal via briefpost komen. Dit is een zeer fijne service van Kleinspul. Soms heb je iets direct de volgende dag nodig doch niet overdag thuis. Dan ligt het wel op de deurmat, om in de avonduren aan de slag te kunnen.

Via pakketpost ook zeker dik tevreden.

Gepost door nAffie, dinsdag 20 september 2011 23:47
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik ben bij deze shop terecht gekomen omdat ik de combinatie van producten die ik nodig had, volledig kon bestellen.

Ik had wat FTP Cat-6 kabel + toebehoren (connectoren, kapjes, krimptang, UTP kabeltester) en wat audiokabels/pluggen nodig.

De site is simpel, maar duidelijk en kon snel alle benodigde producten vinden. Het assortiment is gigantisch, en van veel producten is ook nog keuze uit verschillende fabrikanten en kwaliteit. Dus je kan budget-kabels/pluggen halen, maar ook wat higher-end spul.

Zoals vermeld op de site, als er voor 17:30 wordt besteld (en betaald) dan gaat het dezelfde dag nog op de post. De volgende dag wachtte er ook een goed ingepakt doosje met mijn bestelling bij het andere afleveradres wat ik heb opgegeven.

Aftersales

Onderweg naar huis heb ik meteen een 9v batterijtje gehaald om thuis m'n UTP kabeltester te kunnen testen.

Deze bleek niet goed te functioneren en heb dit in een mailtje met foto gemeld aan kleinspul.nl

Ik kreeg dezelfde avond (!) nog een mailtje terug waarin stond dat ik de defecte kabeltester kon weggooien en ik een nieuwe toegestuurd krijg. Omdat de door mij gekozen kabeltester niet meer op voorraad is, krijg ik, zonder extra kosten, een duurder exemplaar (ook voor S/FTP) toegestuurd.

Ik kan hier natuurlijk niets anders dan super-tevreden over zijn! Topservice!

Gepost door Cujo74, dinsdag 13 september 2011 23:09
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Eerste keer dat ik hier wat bestel, mede op basis van de goede reviews. Heldere duidelijke site zonder onnodige opsmuk.
Had een sata splitter nodig en deze was hier scherp geprijsd en op voorraad.

Zoals al op de site beloofd wordt er bij betaling via Ideal en voor 17:30 direct dezelfde dag verzonden. Fijn is aangezien het letterlijk klein spul was dat het in een bubbeltjes envelop past en je dus niet op de postbode hoeft te wachten, ook dit wordt netjes aangegeven.

Gepost door NLMarcel194, dinsdag 16 augustus 2011 18:35
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

me eerste keer dat ik hier wat ging bestellen

kwam hem al eerder tegen op tweakers dus gelijk opgeslagen
en had solder nodig dus kon gelijk gaan bestellen

dus gelijk 2 rollen gedaan helaas was er alleen 1 rol aan wezig
kreeg binnen 15min een mailtje met een op lossing wat heel erg nettjes was

ik wou 2 x 0.7mm hebben maar de oplossing ging naar 1x 0.7mm en 1x0.52mm
en het bleef de zelfde prijs helemaal top natuurlijk en hoefde daarom ook niet langer tewachten

alles was netjes verpackt dus niet op aan te merken
en alles was aanwezig wat ik had besteld

Gepost door donny007, dinsdag 5 april 2011 21:52
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Dit was de enige shop in NL die een Micro Sata Male naar full Sata had, de keus was snel gemaakt.

De website wint geen schoonheidsprijs maar doet wat 'ie moet doen, de productkeuze is overzichtelijk en ik had zo gevonden wat ik wilde hebben.

De micro Sata kabel is uiteindelijk gemodificeerd met een andere voedingskabel en verdwenen in dit project: http://ic.tweakimg.net/ext/i/productsurvey/37040/16952.jpg

Zondag besteld, maandag een mailtje dat het verzonden was, dinsdag in de brievenbus, het kabeltje zat verpakt in plastic zakje, dat weer in een bubbelenvelop zat, al met al, prima verzending en verpakking. De kabel doet het prima.

Gepost door FragDonkey, zaterdag 2 april 2011 12:28
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Website ziet er goed en strak uit. Niet meer poespas dan nodig.
Het is mogelijk om producten te bestellen zonder te registreren. Dit vond ik met name handig omdat ik maar 1 kabeltje nodig had.
Algemene indruk vind ik dus zeer goed.

Zoals hierboven al vermeld ging het maar om 1 kabeltje. Ik had de bestelling op vrijdag geplaatst. Direct betaald met iDeal en de bestelling werd 4 uur later al verzonden. Zaterdag lag de bubbelenvelop op mijn deurmat, kan niet sneller dus.

Gepost door Cheatah, dinsdag 26 oktober 2010 16:49
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De shop vind ik er niet erg fantastisch uitzien, echter is dit wel degelijk een zeer goede webshop. Ik heb besteld op zondag, echter was er een probleem met de iDEAL betaling. Ik kreeg keurig een email waarin dit werd uitgelegd, en hoe ik vervolgens de order alsnog kon betalen. De volgende dag heb ik gebeld om een wijziging in de bestelling door te geven, een kleine toevoeging. Dit was geen enkel probleem en alles kon in één keer worden opgestuurd. Ik heb na het telefoontje en de 2e order bevestiging direct het bedrag overgemaakt. Het pakketje kwam de volgende dag aan.

Prima verpakt in een stevige doos. Enige opmerking hierbij, er werd vermeld: "Het past door de brievenbus, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven." Dit bleek niet het geval, maar het was geen probleem omdat ik het pakje naar mijn werk had laten sturen waardoor het gewoon bij de receptie kon worden afgegeven. Ik neem het ze niet kwalijk, het waren immers twee bestellingen waarvan er één wél door een brievenbus zou passen. Overigens kreeg ik een track&trace code, wat altijd erg prettig is.

Gepost door Provinciaaltje, zaterdag 7 augustus 2010 14:41
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Was op zoek naar een Sata verlengkabel met voeding en data om een SSD aan te sluiten in een MSI Wind Box DE220.
Alles afgezocht maar kon deze nergens vinden. Bij Kleinspul echter wel op voorraad en snel leverbaar.

Deze website heeft als 1 van weinige de mogelijkheid om spullen te bestellen zonder eerst een account te hoeven aanmaken.
Betaling met Ideal, meteen een email met de bevestiging en daarna nog een mail met een bedankje voor de bestelling.

Kabel verzonden op 3 augustus en op 4 augustus binnen.
Kabeltje verpakt in originele verpakking in een bubbeltjesenveloppe.
Kreeg ook netjes een mail dat de bestelling verzonden was en dat deze door de brievenbus paste zodat ik niet thuis hoefde te blijven.

N.V.T

Gepost door daan!, donderdag 27 mei 2010 13:40
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Micro sata verloopje gekocht bij deze webshop.
De website is overzichtelijk en goed ingedeeld, zoeksysteem mag wat uitgebreider maar was toereikend.
Het antwoord op emails kwam snel.
Vragen werden goed beantwoord.
Snelle bevestiging van bestelling en betaling.
Prijzen heb ik niet uitgebreid vergeleken.
Het product dat ik kocht was elders veel goedkoper maar ik had haast.
Ik kan deze shop zeker aan iemand anders aanbevelen.

Besteld 26 mei om 17:19, betaald om 17:22 via iDeal. (geen extra kosten)
Binnen een paar minuten was de bevestiging binnen.
27 mei om 13.30 (nu) heb ik het product al binnen en het werkt naar volle tevredenheid.
Het product was zeer goed verpakt in meerdere bubbelenveloppen.

geen ervaring mee.

Gepost door theike, dinsdag 18 mei 2010 13:27
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Via het forum van tweakers kwam ik bij de website van Kleinspul.nl. Zoals een andere review al aangaf is de website best old-school maar wel overzichtelijk. Had een spanningsconnector adapter van IDE naar SATA nodig en nog wat krimpkous.
Bij de krimpkous werd netjes vermeld dat je het aantal meters wat je wil bestellen, in het "hoeveelheid vak" moest opgeven, dus dat was helder.
Om de bestelling af te ronden hoef je je niet te registeren, alleen je adress gevens voor te versturen, duh, en email-adress opgeven, ontvangst-, bevestigings- en "pakket is verzonden"-mail en betalen maar. Ik had via iDeal betaald maar vooruitbetalen is ook mogelijk.
Over de prijzen van de producten geen idee, geen prijzen vergeleken.
De emails van ontvangst van bestelling, bevestigings mail en zooi is verzonden mail kwamen vlotjes achter elkaar.

Zaterdag besteld dinsdag in huis. Maandags de email ontvangen dat het spul op de post is gegaan en zoals beloofd dinsdags in huis.
Verpakt in een nette envelop. Producten onderling ook netjes verpakt in de oorspronkelijke verpakking of bij gebrek daaraan in een seal zakje.

Gepost door John_Glenn, dinsdag 23 maart 2010 17:54
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Was erg blij dat iemand op GoT deze winkel en-passant noemde, want had geen idee waar ik anders had moeten zoeken naar een heel specifiek SATA-verloopkabeltje. En dat ook nog eens voor eerlijke prijzen!

De webwinkel ziet er wat "old school" uit, maar pagina's laden snel, alles is goed te vinden, de producten zijn duidelijk beschreven, en er is iDeal, dus ik ben erg tevreden.

Tot slot kreeg ik een heel vriendelijke (het leek wel persoonlijk geschreven) verzendbevestiging ge-emaild, waarin werd aangegeven wanneer de post aan zou komen, en ook dat ik niet thuis hoefde te blijven omdat het door de brievenbus zou passen.

Uiteindelijk had ik drie dingen besteld (als je zo rondklikt kom je nog eens wat tegen ), en er was zichtbaar moeite gedaan om die toch nog netjes door de brievenbus te laten passen: alles zat in een degelijke bubbelplastic-envelop, en de drie pakjes waren daarin mooi op hun plaats geplakt, opdat de envelop plat zou blijven.

Ook mooi: om drie uur 's middags besteld, volgende dag in huis.

Helemaal goed!

Gepost door Orian, dinsdag 9 februari 2010 12:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Ik was op zoek naar een RGB kabel voor de ps3, omdat een HD-tv buiten mijn budget ligt, en ik toch dan de best mogelijke beeldkwaliteit wilde.

De website was goed en overzichtelijk, met alle eigenschappen van de kabel duidelijk vermeld, net als de algemene voorwaarden.
De website doet wat ouderwets aan, maar is verder zeer goed bruikbaar. Alle informatie staat netjes vermeld, en het totaal bedrag wordt uiteindelijk netjes vermeld.

Vrijdagavond heb ik mijn bestelling gedaan, na sluitingstijd. Ik kon kiezen of ik wilde betalen via internetbankieren (zelf overmaken) of ideal. Ik heb gekozen om het geld zelf over te maken. Dit ging perfect, zondag had ik al een mail binnen dat het geld aangekomen was. Daarin werd ook vermeld dat ik een volgende mail zou krijgen zodra het pakketje op de post was gegaan. Maandag kreeg ik inderdaad deze mail, en vandaag (dinsdag) kwam het pakketje binnen.

Het ging om een RGB kabel voor de PS3, welke in een bubbeltjes envelop zat verpakt. De verpakking was als volgt:
Bubbelenvelop, met hierin het (kartonnen) opgevouwen doosje van de kabel. In de eerste bubbelenvelop zat een tweede, met daarin (los) de kabel. Ik vermoed dat dit is gedaan omdat het pakketje anders te groot voor de brievenbus was, en op deze manier waren de verzendkosten lager. Een prima oplossing zeg ik zelf. Enige puntje van commentaar was dat het kartonnen doosje nogal gekreukt was aan de onderkant, maar daarvoor koop je natuurlijk geen kabel. Verder dan dat, niets dan goeds over de webshop. Enige jammere is dat de kabel minder verschil maakt dan ik had gehoopt, maar dit is de winkel natuurlijk niet aan te rekenen.

Gepost door angbram, dinsdag 26 januari 2010 13:25
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Ik heb een mini-micro usb verloop en een usb oplaadkabel voor verschillende apparaten besteld. Moest wel erg zoeken voor ik het gevonden had en voor ik zeker wist dat ik bestelde wat ik wilde hebben, maar dat komt ook omdat ik de termen niet goed kende. Verder geweldige service. Duidelijk en snel. Ik kreeg per mail een bevestiging van de bestelling, een bevestiging van de betaling en een mailtje dat het verstuurd was en dat het door de brievenbus kon. Dat laatste vind ik erg handig om te weten,.

De eerstvolgende werkdag is het verstuurd en een dag later lag het in de brievenbus.Goed verpakt. Juiste product en heel. Geen track en trace.

Gepost door ordinary-rb, donderdag 21 januari 2010 17:26
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik heb bij klein spul een bestelling geplaatst van 5 euro, letterlijk dus "klein spul". Het ging om twee simpele kabels voor het aansluiten van mijn audio set. De website is simpel maar toch erg duidelijk, geen onzin maar straight to the point. Alle gegevens van het product stonden op de site en het product was dus snel besteld.De kabels had ik snel nodig en klein spul kon ze ruim op tijd leveren. Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail, zo kreeg ik dus ook een mail van de winkel waarin ik op de hoogte werd gesteld van het feit dat de kabels uitverkocht waren. Dit was balen, maar goed. Vervolgens zouden de kabels de volgende dag binnen komen en dan direct verzonden worden. Ik dus alsnog blij en afwachten op het pakketje.

Het pakket kwam 3 dagen later binnen, dit was voor mij in principe ruim op tijd dus ik was dol gelukkig. Er zat keurig een factuur in de envelop met bubbeltjesplastic.

Aftersales

Toen ik de kabels had uitgepakt zagen deze er redelijk verfrummeld uit maar dit is wel vaker het geval na een verzending, geen nood dus. Toen ik de kabels uit de plastic verpakking haalde en ze wilde aansluiten vielen zij half uit elkaar. En er bleek ook een kabel verkeerd om gesoldeerd te zijn(de min pool was de plus pool en andersom).
10 minuten later de winkel gemaild en gevraagd of ik de kabels kosteloos mocht retourneren en een ander type mocht ontvangen aangezien ik dit type niet meer vertrouwde. Zeer kort daarna mailde de winkel terug en er werd uitgelegd dat het waarschijnlijk een combinatie van productiefouten en slordige verzending was geweest. Er werden mij geheel kosteloos twee nieuwe kabels van het andere type aangeboden, en deze zullen binnen enkele dagen bij mij op de mat liggen. Ik vind dit een zeer goede service en daarom verdiend deze winkel een dikke 10!

Gepost door keizerrob1, zaterdag 9 januari 2010 12:41
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

site helder, lage prijzen, even gebeld over verwachte afleverdatum, gezien de feestweek, snel en correct te woord gestaan.

volgende dag (31-12!) binnen

Aftersales

er bleek een voedingstester niet goed (fabrieksfout). Eén mailtje naar Kleinspul en twee dagen later had ik al een nieuwe (nu 100% OK) in huis, dus nog voordat de kapotte was teruggezonden en/of gecontroleerd. Daarvoor was een reeds gefrankeerde verpakking al bijgeleverd voor retourzending. Na jarenlange ervaringen, waarbij je eerst eeuwig moet bellen, mailen, onder RMA-nummer retourzenden, dik frankeren in originele verpakkingen, gezeur over garantie, onderzoek, eerst retour importeur en/of fabrioek, enfin weken ergernis (en tijdrovend ook; we hebben veel apparatuur/IT, dus er is nog wel eens wat), is dit een heel positieve ervaring.

Gewoon op goed vertrouwen over en weer.

Ik ben echt heel aangenaam verrast en zal ook hier bestellen, als ze toevallig eens wat duurder blijken te zijn.

Gepost door kleefding, dinsdag 17 november 2009 19:16
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Maandagmorgen een 2tal statieven besteld voor weinig, meteen maar via IDeal betaald ondanks dat er geen recente review is van deze winkel. (voor 25 euro kun je de gok wel wagen.)

alles was op voorraad en zou het eind van de dag worden opgestuurd.

De website is een beetje simpel voor het oog maar goed te gebruiken.

vandaag, 17-11-09 stond aan het eind van de middag de postbode voor de deur met het pakje.

Topsnelheid

snel en netjes geleverd

Aan het eind van de dag een email gekregen met een track and trace nummer.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011