Hoofdcategorieën

B 8930 Rekkem
België

Website http://www.komplett.be
E-mailadres
Telefoonnummer 070 350 900 (¤ 0,17 p/m)
KVK 24331836
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Betaalmogelijkheden Creditcard mastercard

Score: 1 0 0 0
Totaal 1 1 0

Gepost door W!m_, zondag 25 maart 2012 14:19
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 3 Aftersales:

Overzichtelijke website, enkel de persoonlijke pagina voelt traag aan vanwege bepaalde scripts die o.a. de facturen en dergelijke genereren enige tijd nodig lijken te hebben.

Gekozen voor de prijs en betrouwbare informatie op de website, waarbij vooral de telling van aanwezige voorraden betrouwbaar is. Antwoord op email binnen de 24u ontvangen.

Stevig verpakte laptop, geen enkele deuk of dergelijke in doos, dus met zorg geleverd. Enkel duurde de levering langer als verwacht. Product was op voorraad in intternetmagazijn, besteld op woensdag, dus ik verwachtte de levering toch wel op vrijdag / zaterdag ( ook op zaterdag leveringen volgens postnl ).

Product werd echter pas geleverd de week erop dinsdag. Ook jammer dat er geen track&trace code werd gestuurd, en dat pas nadat ik zelf vroeg om meer info ze mij een screenshot stuurden van de pagina van postnl waarin stond dat product onderweg was.

Gelukkig stond op deze screenshot ook verstopt in een hoek de login code, waarna ik zelf de levering beter kon opvolgen.

Het zou properder zijn geweest moesten ze mij gewoon die code hebben opgestuurd, ipv een kleine screenshot.

Gepost door _koen, vrijdag 20 januari 2012 17:51
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 2

Ik kocht een laptop via Komplett.be . Alles verliep vlot via de website.

Ik kocht hem via de "Outlet" afdeling, de website meldt "Het product ziet er als nieuw uit, de verpakking is enkel open geweest". Geen probleem, denk ik.

De laptop werd snel geleverd. Ik merk inderdaad dat de verpakking reeds is open geweest en de laptop reeds werd uitgehaald. De laptop ziet er op het eerste zicht wel helemaal ok uit.

Bij het opstarten blijkt echter dat acht toetsen van het toetsenbord (in het midden) niet werken. Er is geen probleem met één of andere numlock die zou aanstaan, dus de laptop is defect.

Snelle levering, goed verpakt

Aftersales

Ik bel meteen naar Komplett.be, daar raadt men mij aan om de laptop meteen terug te sturen. Op mijn vraag wie de verzendkosten betaalt van Belgie naar Nederland, wil de man aan de telefoon niet antwoorden.

Alles is mogelijk natuurlijk, en we moeten het voordeel aan de twijfel geven. Maar het is wel toevallig dat net deze laptop "waarvan de verpakking reeds is open geweest" defect is bij aankomst.

Ik verzend de laptop meteen en stuur nog een mail met de vraag wat ik nu mag verwachten. Tot op vandaag kreeg ik nog geen antwoord.

Ik hoop hier nog een positief einde aan te kunnen breien.

Gepost door Omsk, zaterdag 24 december 2011 08:42
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik heb in het verleden (paar jaar terug) meermaals bestellingen geplaatst die telkens positief zijn verlopen.
Ondertussen is het aanbod van Komplett.be sterk afgeslankt en heb ik ook bij andere shops (voornamelijk Nederlandse webwinkels en Amazon) zaken besteld.
Ditmaal opnieuw voor Komplett.be gekozen omdat de prijs laag was in vergelijking met de andere shops en de verzendkost ook nog relatief beperkt is (¤6,95).
De webshop is overzichtelijk, maar het aanbod is relatief beperkt. De notebooks zijn allemaal met Qwerty-toetsenbord (niet logisch voor een webshop die zich op de Belgische markt richt).
De bestelde voorwerpen waren volgens de site allemaal op voorraad (en dat bleek ook zo te zijn).

Ik heb besteld op vrijdag 16 december, na 15u. Na bestelling kreeg ik geen mail te bevestiging (minpuntje).
Dezelfde avond kreeg ik wel al bevestiging dat het pakketje was verzonden, met trackingnummer.
Op zaterdag 17 december werd het pakje in de late namiddag afgeleverd. Dat is zeer snel!

De verpakking was goed.

Gepost door J.One, vrijdag 25 november 2011 15:01
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik was op zoek naar een nieuwe router, uiteindelijk uitgekomen bij de Linksys E4200. Na wat prijsvergelijkingen (inclusief verzendingskosten) gestrand bij Komplett.be.
Reden tot klagen heb ik niet, maar helemaal positief kan ik toch ook niet zijn.

De pluspunten zijn:

-Scherpe prijzen!
-Duidelijke website.
-Verschillende en goede betalingsmogelijkheden.
-Snelle verzending.

Dus zeker een aanrader, Maar:

-Communicatie kan beter.
Via email is een optie. Je krijgt onmiddellijk na het versturen van je email een bevestiging dat je email goed is ontvangen, gevolgd door: "Wij streven ernaar om binnen vier werkdagen uw e-mail te beantwoorden"
(Maak daar vier uur van en het is oké)

-Via telefoon heb ik geen ervaring.

Conclusie:

Ik ga zeker nog bij Komplett.be kopen. Ik hoop alleen dat ik nooit geen RMA nodig heb. Vier werkdagen wachten (of langer) op antwoord als je met defecte hardware zit is gewoon onaanvaardbaar.

Snel verzonden, goed aangekomen en professioneel verpakt!

Gepost door roeleboel, woensdag 1 december 2010 18:33
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

- overzichtelijke website
- bestelling wordt bevestigd via email

- goed verpakt
- tracking nummer werd pas geleverd nadat het pakket al was aangekomen, vandaar 'goed' ipv 'zeer goed'
- levering binnen de dag (artikel was volgens website dan ook op voorraad)

Gepost door Dennahz, woensdag 31 maart 2010 11:11
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik was op zoek naar een 2GB DDR2 geheugen-kit. Komplett was één van de goedkoopste winkels hier in België.

Alvorens ik de bestelling kon plaatsen, moest ik eerst iets weten betreffende het bestellen met een BTW-nummer. Ik kreeg netjes binnen het half uur een reactie terug, top!

Kreeg ook netjes de orderbevestiging (en factuur, na verzenden) in de mail.

Gisteren besteld, vandaag binnen (TNT-post). Een aanrader dus!

Gepost door K!wi, vrijdag 16 januari 2009 16:16
Algemeen: Score: 2 Verzending: Aftersales:

Ik was al een tijdje bezig met het samenstellen van een nieuwe pc. En na enig speurwerk kon ik alles via komplett het goedkoopst krijgen.

Tevens was het voor mij van belang dat alles voorradig was, omdat ik snel een nieuwe pc nodig heb. En ook dat leek prrima voor elkaar.

28 December vorig jaar besteld, en ja ik weet dat de jaarwisseling er tussen zit en dat er daardoor wellicht wat vertraging kan onstaan maar daar heb ik rekening mee gehouden.

Om de dag kreeg ik bericht dat een van de door mij uitgezochte onderdelen niet aanwezig waren en er gewacht werd op nieuwe leveringen.. En dit bleef maar door gaan tot ergenis aan toe.

Woensdag 14 januari, order geannuleerd en elders besteld.

Ik heb verder geen ervaring met Komplet, maar de website en reviews gaven mij wel het gevoel dat het bedrijf goed in elkaar steekt en hun zaakjes goed voor elkaar hebben.

Alleen erg jammer dat er gewoon geen duidelijkheid gegeven kan worden over de bestelde producten met als gevolg dat ik mijn order heb geannuleerd en elders heb besteld waar de levering binnen 3 dagen na bestelling gewoon wordt afgeleverd.

Over de verzending kan ik geen oordeel geven, want daarop heb ik niet gewacht.

Gepost door timofp, donderdag 11 december 2008 21:02
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik was opzoek naar een 24inch scherm, ter vervanging van mijn 22inch. Ik heb ook een tv van samsung het laatst gekocht, en uit reviews kwam de Samsung T240 goed uit. Normaal koop ik al enkele jaren mijn spullen bij Alternate. Maar voor dit scherm ben ik bij Komplett gegaan, het scherm was hier 30 euro goedkoper.

Ik heb 220 euro betaald en 10 euro voor de verzending.

De site vind ik overzichtelijk, niet zo goed als mijn ervaring met alternate, maar zeker niet slecht.

Ik heb betaald met creditcard, het viel me op dat dit betalingssysteem zeer goed geïntegreerd is in de website van Komplett zelf, goedzo!

Mijn product was op voorraad. Ik kreeg na de bestelling een order bevestiging.

Mijn product is verzonden met TNT van Nederland naar België.

Ik heb zondag avond besteld, maandag kreeg ik mijn Track en Trace nummer en dinsdag namiddag was het pakketje al thuis. Zeer vlot dus

Het pakket was goed verpakt want zat in de doos van samsung en deze was ongeopend.

Nog niet nodig gehad.

Gepost door David19x, dinsdag 15 april 2008 20:41
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 3

Ontzettend overzichtelijke en duidelijke website.
Hier en daar ontbreekt wel een korte uitleg over bep producten.
Ik heb een 2e 8800gtx besteld voor sli. Ze hadden het exacte type dat ik wou en in voorraad.
Besteld, betaal met creditcard en gekozen voor een DHL verzending (+/-¤15) zodat ik mijn pakket de volgende ochtend mag ontvangen.
Je krijgt netjes een mail en track en trace code toegestuurd.

De bestelling is helaas niet de volgende dag toegekomen en dit was volledig te wijten aan DHL.
Het pakje lag een hele dag in het depot in Brussel (track en trace)
De volgende dag mocht ik mijn pakje toch ontvangen.
De grafische kaart zat in een kartonnen doos en voorzien van plastieken luchtzakken. Goed verpakt dus!

Omdat ik bewust meer heb betaald om mijn pakket de volgende dag te laten aankomen (maar niet gebeurd is) heb ik uiteraard een mailtje verzonden naar Komplett.

Aftersales

Dezelfde dag kreeg ik nog een antwoord terug:
Geachte heer, mevrouw,
Het is spijtig te vernemen dat DHL uw pakket nog niet heeft afgeleverd. In vergelijking met het tarief van TNT heeft u EUR 8,75 teveel betaald en zullen wij dit bedrag in een toekomstige order in mindering brengen.
Onze excuses voor het ongemak.

Erg netjes dus, alleen is het zo dat DHL de volledige verzendkosten terugbetaald wanneer zijn pakket niet de volgende dag afgeleverd is.
Ook krijg ik het bedrag alleen terug bij een volgende bestelling wat ook niet helemaal correct is.

Gepost door denPes, maandag 11 februari 2008 19:45
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Goede website. Zeer duidelijk. Niet de allergoedkoopste shop, maar wel zeer betrouwbaar en redelijk. Dit valt ondermeer op door de wijze waarop je je bestellingen nog kunt beinvloeden. Bijvoorbeeld, ik geef een bestellingen door, en 5 minuten later kom ik er achter dat ik iets verkeerd heb besteld, dan kan ik deze nog annuleren (zolang de status nog niet gewijzigd is) en een nieuwe plaatsen. Dit toont vertrouwen in hunzelf en klanten.

Al met al zeer tevreden over hun werkwijze

Valt weinig over te zeggen dan snelle zending, en goed verpakt.

Aftersales

nooit problemen gehad, dus ook geen oordeel.

Gepost door Dnomaid, maandag 26 november 2007 16:03
Algemeen: Score: 2 Verzending: Score: 2 Aftersales: Score: 2

Komplett.be is niets meer dan een vitrinewebsite voor de site in Nederland. Telefonisch contact wordt automatisch doorgeschakeld naar Nederland. Prijzen zijn naar mijn mening schandalig, voor mijn KVM switch betaalde ik doodleuk 25 euro meer dan de prijs in Nederland! Verzending werd apart gerekend dus daar (en ook de 2% meer btw) kan het niet aan liggen. Statusupdates via email krijg je wel, maar daar staat echt geen bruikbare informatie in. Als ik telefonisch contact heb gehad verwacht ik iets meer dan 'ticket aangemaakt'.

Het heeft twee maanden geduurd eer mijn switch uiteindelijk aankwam. Dit heeft misschien niet zozeer met Komplett te maken, wel met TNT Post. Waar Komplett wel faalde was hun gebrekkige contact met TNT, zij konden maar niet achterhalen wat er was misgelopen en pas na mijn 5de telefoontje is er daadwerkelijk actie ondernomen. Toen ik dan eindelijk mijn product afgeleverd kreeg ontbrak een AC Adapter.

Aftersales

Ik heb heel veel telefonisch contact gehad met Komplett, soms hing ik wel 30 minuten te wachten. Ik werd aan de telefoon naar mijn mening niet goed behandeld, elke keer afgewimpeld met het bericht dat ze er mee bezig waren. Dat spelletje heeft zo'n 7 weken geduurd, toen kreeg ik eindelijk een vriendelijke medewerker aan de lijn die onmiddelijk actie ondernam, en toen kwam er toch schot in de zaak. Mijn product werd onvolledig geleverd, maar toen ik belde dat mijn adapter ontbrak lag hij er wel na 3 dagen.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011