Channels

Website http://www.univendi.com
E-mailadres info@univendi.com
Telefoonnummer 036-8487972
KVK 08125799
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Contant bij afhalen algemeen gratis
Rembours (contant) algemeen € 17,90
Vooruitbetalen bij verzenden algemeen € 7,90
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 85 prijzen
Prijsindex 92,0 (8,0% onder gemiddeld)
92,0 (8,0% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Nu ook brievenbuspost voor slechts 1,90 euro. Verstuur geheugenkaartjes, modules en tray processors nu betaalbaar. (Brievenbuspost is max. 15x20x3 cm en op eigen risico)

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
17 Algemeen Beoordeling: goed Beoordeling: goed Beoordeling: goed
11 Verzending Beoordeling: goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: goed
1 Aftersales Beoordeling: geen Beoordeling: geen Beoordeling: goed

Gepost door Art Elixer, zaterdag 14 juni 2008 08:25
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Een prettige winkel, de site is overzichtelijk, tevens eenvoudig, maar alles werkt naar behoren.
De bestelling van de producten is goed verlopen, er kwam echter geen status update, waarna bleek dat de bestelling langer duurde dan verwacht. Maar daarna zijn de toen gemaakte afspraken voor de levertermijn wel gehaald.
Daar ben ik dus zeker tevreden over. En verder: de prijzen zijn laag.

Gepost door Zomb!, vrijdag 13 juni 2008 16:24
Algemeen: Beoordeling: voldoende Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Website overzichtelijk en niet te flashy, makkelijk om producten te vinden. Vraag mij alleen af of de status van producten wel goed bijgehouden wordt. Univendi heeft bijna niets op voorraad en werkt vooral op doorsluis basis. Jij plaatst bestelling, zij gaan bestellen en sturen het na ontvangst door naar jou. Mijn betaling was 2 juni binnen, de voorraad indicatie van proc, geheugen, mobo en koeler was 2-5 dagen. Hieronder overzicht:

30/05/2008 Wacht op orderbevestiging
30/05/2008 Order is bevestigd
02/06/2008 Besteld (betaling is ontvangen)
05/06/2008 Besteld (betaling is ontvangen) Bij Univendi:
1 x Scythe Infinity SCINF-1000
1 x ASUS P5E (Intel X38)

Verwacht 6/9 juni:
1 x OCZ Titanium 2x2048MB
1 x Intel Core 2 Duo E8400
12/06/2008 Bestelling is nu bij Univendi (betaling is ontvangen)
12/06/2008 Bestelling wordt nu verstuurd zie www.tracktrace.nl voor status

Had 10 juni een mailtje gestuurd met de vraag waarom het zolang duurt, kreeg diezelfde middag een telefoontje van een medewerker dat het donderdag binnen zou komen.
Was een probleem om aan het geheugen te komen, kan gebeuren, maar had graag gezien dat ze tijdig een alternatief hadden aangeboden. En 2-5 dagen is een indicatie, maar deze extra service had zeer welkom geweest.
De bestelling is voor de rest prima gegaan want had vrijdag de 13e de bestelling van hun ontvangen.

M.a.w. prima prijzen alleen je geduld kan aardig op de proef worden gesteld.

Emailtje gestuurd met vraag en niet veel later teruggebeld met uitleg, is prima. Afspraak daar gemaakt is ook nagekomen.

Wat betreft de "verwachte levertijd": Als een bestelling langer duurt als 14 dagen, dan wordt er (eenmalig) verstuurd zonder verzendkosten.

Hiermee stellen wij een bovengrens aan het soms onduidelijke begrip "verwachting"

Univendi.com
Gepost door S913, vrijdag 2 mei 2008 17:41
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Donderdagavond in de Pricewatch een erg goedkoop 8GB SanDisk MicroSD kaartje gezien (op voorraad: 2 stuks).
Vrijdagochtend meteen gebeld of ik hem 's middags kon halen: Geen probleem.
Via de website (simpel maar duidelijk) nog wel even een order aangemaakt, snelle orderbevestiging. Net voor ik 's middags zou vertrekken nog een telefoontje ontvangen om te bevestigen dat het kaartje er echt was.
Bij thuiskomst nog even gekeken op de website, de voorraad was geslonken naar 1 (dus de website is up-to-date)

N.v.t.

Hopelijk niet nodig

Gepost door DjCoke, maandag 17 maart 2008 01:50
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik heb twee bestellingen geplaatst in een korte periode (maand) en ben zeer tevreden naar de aflevering van de producten.
Ik heb een MSI 8800GT besteld en een Samsung SpinPoint F1 750GB.
Vorige maand de harde schijf en vorige week de graphische kaart. Voor beide producten waren ze op dat moment een van de goedkoopste en zij hadden de beste beoordeling.

Beide pakketjes waren goed verpakt en snel afgeleverd en gewoon middels TNT. Ik heb zowiezo goeie ervaring met TNT en de handige track & trace website. Bij elke scheet kreeg ik een bestellingsupdate en dat vond ik ook erg plezierig. Wat mij vooral opviel is dat het snel ging. Zowel het verwerken van de betaling als het verzenden van het product. Enige wat ik nog mis is de mogelijkheid te betalen met Ideal.

Aftersales

Ik heb tot nu toe geen problemen met de producten die ik besteld heb, maar als het zo snel gaat als de aflevering dan moet het wel een super aftersales zijn. Maar dit kan ik niet beoordelen.

Gepost door Robbbert, zaterdag 1 maart 2008 11:12

Ik heb hier de Samsung Spinpoint F1 750GB besteld. Website is simpel maar duidelijk. De schijf stond op de website op voorraad tegen een goede prijs. Veel betalingsmethoden zijn er niet, ik heb het vooruitbetaald via overboeking.

Je wordt met statusupdates via email goed op de hoogte gehouden. Ik had op woensdag besteld en donderdag kreeg ik al een telefoontje of ik het product ook op zou kunnen halen, verzendkosten kreeg ik dan terug. De eigenaar ging vrijdag naar zijn oude adres, in dezelfde straat waar ik woon, en zou dan de schijf meenemen. Ik vind dat prima service. Dit scheelt verzendkosten en zul je niet snel bij de grotere webshops tegenkomen.

Minpuntje is wel dat ik het in de eerste instantie 's ochtends zou kunnen ophalen, ik zou daar diezelfde ochtend nog over gebeld worden. Dat is niet gebeurd. Daarna wel een afspraak kunnen maken 's middags op te halen en dat lukte wel.

Gepost door AirtjE, vrijdag 15 februari 2008 22:13

De website is niet meer van deze tijd, maar voldoet nog goed: je kunt zien welke producten er te bestellen zijn en krijgt summiere specificaties erbij, bij het ene product meer dan het ander.

Het is wel jammer dat de voorraad-indicatie ietwat rommelig is, je weet niet echt precies wat je te wachten staat. Een verbeter puntje dus... De prijzen zijn redelijk laag/lager dan ik gewend ben en bovendien ligt het afhaaladres vlakbij (paar minuutjes met de auto) dus voor mij reden genoeg om hiervoor te kiezen.

Heb zelf een product besteld dat op voorraad was. Kreeg netjes een geautomatiseerd mailtje met orderbevestiging, vervolgens verplaatsing naar afhaallocatie, vervolgens dat het klaar ligt, en als laatst een mail met vraag om contact op te nemen voor afhaal afspraak.

Gezien ik 'om de hoek' woon heb ik de bestelling afgehaald. Betrof gewoon een locatie in een woonwijk in Almere. Ik kreeg er nog een en ander aan uitleg bij het product en wat het verschil was met andere vergelijkbare producten.

Aftersales

Geen ervaring mee, hopelijk hoeft dit ook niet

Gepost door shicomm, vrijdag 21 december 2007 13:25

Ik zocht al een tijdje naar een ageia physx kaart.
Vele shops lieten me lelijk in de kou staan ; loze beloftes en niemand die een leverdatum wilde geven.
M'n laatste poging was univendi die na een belletje aangaf de kaart binnen enkele dagen te kunnen leveren.
Eerlijk is eerlijk ; na alle ellende bij andere shops had ik er weinig vertrouwen in.
Groot was dan ook mijn verbazing dat ik na 3 dagen al een mailtje kreeg dat de kaart reeds bij univendi was aangekomen!
Door een verhuizing duurde de verzending een dagje langer dan afgesproken maar Dennis was duidelijk en eerlijk en gaf meteen toe dat die fout bij hun lag , kunnen een hoop shops nog wat van leren!

Hij beloofde dat de kaart de volgende dag alsnog kwam en die belofte kwam hij na want zojuist kwam tnt met het pakketje.
TOP TOP TOP!!
Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Gepost door Fugazy, maandag 26 november 2007 23:54
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

Zondag besteld en betaald. Zondag meteen een orderbevestiging gekregen. Maandag een confirmatie gehad dat de bestelling bij de distributeur lag en dat het geld binnen was. Het moest blijkbaar tot donderdag duren voordat de spullen bij Univendi waren en vrijdag bij mij. Over het algemeen ben ik redelijk tevreden maar het had allemaal iets sneller gekund.

Zeer solide ingepakt, valt niets over te zeggen. Track& trace nummer werd gemailt, dus ook prima.

Gepost door hansdegit, dinsdag 30 oktober 2007 09:56
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: geen

Prima site (afgezien van wat taalfoutjes, maar dat is tegenwoordig de norm in NL). Vooral zeer scherpe prijzen.

Nu ik uiteindelijk mijn spullen in huis heb ben ik wat milder...

Ik heb er geen behoefte aan om een shop tot de grond toe af te branden, maar dit zijn de feiten:
11/10/2007 Wacht op orderbevestiging
11/10/2007 Order is bevestigd
12/10/2007 Besteld bij de distributeur (betaling is ontvangen) => verwacht verzenddatum 16 oktober
18/10/2007 Bestelling is nu bij Univendi (betaling is ontvangen)
19/10/2007 Bestelling wordt nu verstuurd zie ww.tracktrace.nl voor status

Ik heb op de 18e gevraagd naar een status, per omgaande werd medegedeeld dat de spullen bij Univendi waren.
Goed, dan verwacht je dus dat de spullen op de 19e of dan uiterlijk de 20ste binnen zijn. Tussen de 18e en de 23ste heb ik een aantal keer contact gehad met Univendi. Pas dinsdagavond de 23ste was er een status bekend bij track&trace.

Wat schetst mijn verbazing: op het pakket dat ik de 24ste binnen kreeg staat een poststempel van 23 oktober. Ik heb natuurlijk gevraagd naar de versie van Univendi: volgens medewerker komt het regelmatig voor dat een pakket op het postkantoor blijft liggen alvorens het in het verzendproces belandt.

Ik weet niet wat ik daarvan moet denken. Ik heb mijn spullen gewoon binnen, alleen wat later dan ik gehoopt had. Ook dat vind ik geen probleem, alleen het feit dat de spullen op de 18e reeds in Enschede zijn en dat ik ze dan pas op de 24ste binnen heb zonder statusupates....Dat vind ik minder.

Maar medewerker is altijd vriendelijk geweest en komt betrouwbaar over.

Verpakking: top, geleverd zoals besteld, prima factuur.

Aftersales

Ondanks het feit dat medewerker altijd correct en vriendelijk is gebleven, heb ik toch wat moeite met de professionaliteit. Een statusupdate kreeg ik alleen nadat ik er zelf om vroeg. Op mail wordt niet zo goed gereageerd.
Juist omdat medewerker mij meldde dat de verzending -dacht ie (?)- op donderdagavond de 18e reeds naar de post was gegaan, ben ik op het verkeerde been gezet, qua aflevering. Omdat ik al eerder getild ben met internetaankopen, werd ik natuurlijk meteen schichtig. Maar medewerker heeft wel vaker problemen met TNT, zei hij.

Nogmaals; ik twijfel niet aan de intenties van Univendi en ik heb geen behoefte om iemand brodeloos te maken, maar dit moet écht beter. Volgens mij doet -ie erg zijn best, maar soms is alleen dat niet genoeg.
Univendi verhuist naar Almere, wellicht had medewerker wat andere dingen aan zijn hoofd.

Tóch hou ik deze winkel nog steeds op mijn shortlist om spullen te kopen.

Aan lezer:

Na de 18e is inderdaad een situatie ontstaan met TNT. Maar aangezien TNT geen nieuws had, hadden wij dat ook niet. Meneer heeft inderdaad gebeld en is ook elke keer te woord gestaan. Gezien de situatie is een retour van het geld aangeboden. Dit aanbod is afgewezen.

Het probleem heeft zichzelf opgelost en meneer heeft alsnog de spullen.

de Directie
Gepost door Mafia, zaterdag 27 oktober 2007 17:29

Aardige site redelijk overzichtelijk niks mis mee, en ik had een S939 X2 3800 Nodig en zij konden die snel leveren dus ik besloot hem daar maar te bestellen, toen ik heb besteld had kreeg ik netjes een orderbevestiging.

Daarna kreeg ik een mailtje over de levertijd van het product.
Netjes het geld overgemaakt en toen maar wachten.

Het geld was overgemaakt op een dondedag de 18e, en ik verwacht toch wel ze dat het vrijdag of zeker zaterdag binnen zouden krijgen, maar nee ik had het mis. ik heb gewacht tot dinsdag de 22e en ze toen gemailt over en het product van die stond tevens ook nog op 18 Oktober (Dat het product dus dan binnen zou komen) Beetje slordig? toen kreeg ik meteen 10 min later een betaalbevestiging en een bevestiging dat het product binnen was en verstuurd zou worden. nou oke.. blijkbaar moet je dus zelf achter je order aan gaan om hem verstuurd te krijgen. (Daarom raad ik deze winkel dus niet aan voor mensen die geen geduld hebben (Waaronder ikzelf)

De verzending was in princiepe wel aardig behalve dat ik het track & Trace nummer pas kreeg toen het pakketje al binnen was en nog niet eens werkte..
Maargoed ik blij snel de processor in de server gedaan en jeeeej hij doet het.

een dag later word ik gebeld door Univendi: Hey meneer van der Kogel, ja daar spreekt u mee, ik wil u graag vragen of u toevallig een 2e processor heeft binnengekregen en dan zou willen terugsturen, ja natuurlijk maar ik heb nog niks binnen.
Ow dan krijgt u het of zaterdag of maandag binnen dan moet u het gewoon weigeren aan de deur, oke zal ik doen, prettige dag nog.

Oke... naja kan gebeuren maar ik vond het wel tof krijg ik nog een dual core processor waarvoor ik niet betaald heb.

Maargoed de volgende dag (Zaterdag) kwam blijkbaar het andere pakketje en mijn vader nam hem rustig aan ... ja... KLOTE! nu zit ik dus met dat pakje en ik ga echt niet de verzendkosten betalen, ik heb univendi al gemailt en ik hoop dat ze hierop terugreageren..

Gepost door Bukkem, woensdag 24 oktober 2007 14:50
Algemeen: Beoordeling: slecht Verzending: Beoordeling: zeer slecht Aftersales: Beoordeling: geen

De website is overzichtelijk genoeg.
Maar met de informatie wordt onzorgvuldig omgegaan;
er worden produkten op gezet die na bestelling ineens niet leverbaar zijn (zet ze er dan niet op, of zet erbij dat het produkt niet leverbaar is....is dat zou moeilijk???).
Frustrerend voor de klant.

Bereikbaarheid is nogal wisselend. Dit is zo te zien een eenmanszaakje (je krijgt bevestigingsmails van de Directeur...), dus die wisselende bereikbaarheid zal daar wel mee te maken hebben.

Hoe liggen de prijzen? Tja voor het produkt dat ik wilde bestellen in elk geval goed, anders had ik er niet besteld.

Tja de verzending kan ik alleen maar beoordelen als zeer slecht, want ik kon in het keuzemenu niet kiezen uit "Veel beloften maar geen verzending" anders had ik dat gekozen.

Medewerker mailde mij in eerste instantie met de vraag of hij het produkt kon komen langsbrengen "in de loop van zaterdag", waarna daarvoor een afspraak is gemaakt.

Heel de zaterdag zitten wachten, maar GEEN medewerker gezien. Belt ie savonds om half 8 (!!!) dat ie het waarschijnlijk niet meer redt. Dat had ik tegen die tijd ook al geconcludeerd, maar ok. Of het zondag kon. Ja hoor prima!
Ik moest smiddags weg dus afgesproken dat hij tussen 12:00 en 13:00 zou komen.. Je raadt het al, WEER geen medewerker!

Ipv langskomen belt ie weer op, om wéér de afspraak te verzetten, ditmaal belooft hij om 15:30 langs te komen. Akkoord. Om 16:00 nog geen medewerker dus ik ben vertrokken, had een afspraak (die IK WEL nakom). Belt ie weer savonds op (mobiel) dat ik niet thuis was!!
Dan zakt je broek toch af he!!! Ik WAS thuis op de afgesproken tijd, zelfs nog een half uur langer, HIJ komt steeds zijn afspraken niet na.

Affijn ik stel voor gooi het dan door de brievenbus (was een processor dus klein doosje) , dat vond hij een goed idee en dat zou hij dan eventueel doen.
Ik kom savonds laat thuis en verwacht dus de bestelling eindelijk eens binnen te hebben. Maar nee hoor, WEER NIKS!

Dus ik bel hem de dag erop op (maandag dus), beweert hij doodleuk dat hij het diezelfde maandag verstuurd heeft. Dus verwacht je dan dinsdag je spullen, NIETS !! Nu is het woensdag, de postbode is allang geweest in inderdaad GEEN spullen van Univendi.

Spullen op maandag opgestuurd, ......... !, das gewoon gelul dus, dan had het allang, of toch op zijn minst TWEE dagen later wel bezorgd moeten zijn.

En je raad het al: telefonisch NIET bereikbaar, zelfs niet mobiel, dus maar een voicemail ingesproken.

Een Zeer Slechte beoordeling derhalve, op Verzending.
Er is helemaal geen sprake van verzending namelijk.
Geld incasseren lukt bij Univendi WEL prima! Maar leveren ho maar.

Deze medewerker is heel goed in het maken van afspraken, hij komt ze alleen nooit na.
Hij komt niet opdagen, en belt dan om de afspraak te verzetten, die hij vervolgens ook weer niet nakomt.

Ik kies in het vervolg maar een andere winkel als ik iets wil bestellen.

Aftersales

Nog niet met aftersales te maken gehad, de SALES lukt al niet eens, dus ik moet er niet aan denken welk zwart gat je in gaat als je met deze meneer after sales nodig hebt. brrrrrrrr!!!

Deze zaak is inmiddels tot tevredenheid van koper afgewikkeld,

de Directie

Bestelling is inmiddels toch nog geleverd.
Voor de ontstane problemen zijn de verzendkosten kwijtgescholden en terug betaald.
Je kan hier prima wat bestellen. Hou er alleen rekening mee dat men aan het verhuizen is, hier en daar kunnen er wat hikjes optreden in de afhandeling dus.
Na mijn klacht hier ben ik gebeld door de medewerker, die het een en ander uitlegde. Dat is wel weer positief.
Gepost door Dannydeman, vrijdag 12 oktober 2007 14:10
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: voldoende Aftersales: Beoordeling: geen

De eerste indruk is zeker goed. De site ziet er niet speciaal uit, maar is wel doeltreffend. De prijzen zijn zeer goed en het bestellen is niet lastig. Statusupdates via de mail werken ook goed, er zijn in totaal 8 stappen waarvan er voor mij 6 relevant waren.

Ik heb een Intel Core Duo 6750, een Gigaby G33 DSR3 mobo en 2 GB geheugen besteld. Alles met een groene status.

In totaal heeft het twee weken geduurd, dit is natuurlijk erg lang, maar ik kwam erachter dat er boven aan de site met dikke letters stond "WEGENS VERBOUWING 8 DAGEN VERTRAGING" of iets in die richting....

Dus eigenlijk heeft de bestelling een goede week geduurd als je de vebouwing zal wegdenken...Toch vind ik dat ik hiervan op de mail op de hoogte had moeten gebracht, want het is toevallig dat ik het op de site las, anders had ik dit niet geweten. Vandaar voldoende i.p.v. goed...

Aftersales

Kan hier nog niets over zeggen.

Voor klant en iedereen die het betreft:

De genoemde verbouwing was noodzakelijk omdat Univendi binnen 1 maand naar Almere zal verhuizen. De details over deze verhuizing komen binnenkort op de site.

Dankzij de verhuizing:
a) zitten wij dichterbij de klanten, namelijk centraal in Nederland
b) is er meer ruimte beschikbaar: het nieuwe pand is 3x zo groot. Het nieuwe pand wordt ook zo ingericht dat het ideaal is voor de huidige situatie. Dus snellere sortering, snellere afhandeling.
c) gaan de kosten niet bijzonder omhoog en de prijzen blijven dus gewoon laag.
d) Kunnen klanten in Almere en Amsterdam door Univendi zelf worden bezorgd, zonder tussenkomst van TNT (vanaf begin november)

De laatste 2 weken waren niet ideaal, maar op dit moment zijn er geen noemenswaardige werkzaamheden gepland. Uiteindelijk is de nieuwe situatie positief voor de klanten.

de directie.
Gepost door FrankR, vrijdag 14 september 2007 22:38

Website is eenvoudig en doeltreffend. Oude camera was overleden en ik had twee dagen om een nieuwe te kopen i.v.m. vakantieplannen. Mijn oog was gevallen op de zojuist verschenen nieuwe Canon Powershot A720IS. Na telefonisch contact de order geplaatst. Deze werd bevestigd per e-mail. Dat de order gereed lag werd dezelfde dag ook nog bevestigd. Order is correct uitgeleverd en ook dit werd nog bevestigd per e-mail. Daarnaast heb ik voor de camera maar 207,90 euro betaald (laagste prijs op tweakers momenteel 214 euro).

Na telefonisch contact (donderdagmiddag om 3 uur) en de uitleg dat ik de camera binnen 2 dagen nodig had i.v.m. vakantieplannen werd mij gezegd dat ik de camera de volgende dag kon ophalen. Mijn verzoek of ik hem 's ochtends voor mijn werk op kon halen was geen probleem werd gezegd. Ik stond vrijdagochtend om half 8 voor de deur en kreeg netjes mijn camera met geheugenkaart overhandigd.
Ik heb doorgaans goede ervaringen met webshops, maar zo snel had ik nog niet meegemaakt.

Aftersales

Nog geen ervaring. Behalve dan dat ik het op zich wel netjes vindt dat je nog een e-mail ontvangt waarin wordt bevestigd dat de order is afgehandeld.

Gepost door Yezzmaniak, maandag 3 september 2007 02:51

Al enige tijd geleden een processor (AMD Athlon64 X2 6000+) besteld bij een andere shop, en het duurde en duurde maar voor hij binnen kwam, verscheidene malen gebeld, maar zonder succes. Ondertussen stonden alle andere componenten die ik had besteld al bij mij thuis te devalueren..

Toen heb ik Univendi gebeld. Medewerker vertelde me dat hij de betreffende processor de volgende dag (!!!) al kon hebben. Het afhalen was geen probleem ondanks dat het hemelvaartsdag was.

Al meerdere bestellingen gedaan en uitstekende service mogen genieten.

Ik haal over het algemeen mijn bestelde artikelen zelf op (het is 2 minuten fietsen).

Nog niet nodig gehad.

Gepost door dries77, vrijdag 31 augustus 2007 22:21
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: goed

Website is overzichtelijk en duidelijk. Prijzen zijn concurerend en je krijgt een goed overzicht over de algemene wachttijd.

Verzending van Univendi is prima. Had 2 geheugenreepjes en een usb stickje besteld. Zat in grote doos en was goed verpakt. Via de website werd je duidelijk op de hoogte gehouden.
Echter, TNT verkloot het door de tracktrace niet in te scannen en zelf het briefje waarmee het pakketje op te halen valt, 3 dagen later via de post te versturen.

Aftersales

Kreeg binnen een dag antwoord op mijn vraag. Vriendelijk en duidelijk geholpen.

Gepost door Roy, dinsdag 28 augustus 2007 09:35

De website is simpel van opzet, maar goed te navigeren, en de producten die ik zocht had ik dan ook zo gevonden. Ik kwam bij deze winkel terecht omdat ze een Samsung 500gb harde schijf het goedkoopst hadden, en ook nog eens bij mij in de buurt zit (20 kilometer). Ik had voor het bestellen nog een vraag welke ik via de e-mail gesteld had, en ik kreeg hier daar heel snel een reactie op, hetzelfde geldt voor de verdere communicatie: per telefoon en e-mail heel goed te bereiken.
Na het bestellen krijg je een keurige bevestigings e-mail en op de site kun je ook de status bijhouden. Bij elke wijziging wordt er een e-mail gestuurd. Helemaal goed dus.

Ik had gekozen om het product af te komen halen in Enschede, aangezien het voor mij maar 20 kilometer rijden is. Toen de bestelling binnen was, wou ik dan ook een afspraak maken om de bestelling op te komen halen, maar dat was niet nodig. De eigenaar was namelijk 's avonds in de buurt van mijn huis en kwam de bestelling wel even langsbrengen (zonder extra kosten). Helemaal ideaal dus, keurig bij mij thuis afgeleverd, perfecte afhandeling.

Gepost door IvIeT4L_Ilz4T, vrijdag 24 augustus 2007 13:26
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Website ziet er goed en overzichtelijk uit, registreren en bestelling plaatsen is een makkie. Communicatie is goed en van iedere verandering zeer snel per e-mail een mededeling. Prijs is voor Nederlandse begrippen heel laag.

Besteld heb ik de Canon IXUS 950 IS en Samsung 250GB HDD, beide supersnel geleverd voor een hele goede prijs.
Ben zeer tevreden!

Goed verzorgde verpakking en supersnel geleverd, deze was nog voordat het bij track&trace in beeld kwam al geleverd.

Gepost door Fed-Ex, dinsdag 14 augustus 2007 10:22
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

5 onderdelen besteld bij univendi, corsair 800khz geheugen, Scythe cpu koeler, gigabyte p35c-ds3r mobo en een 400gb spinpoint HD. Sommige onderdelen moesten worden besteld dat zou ongeveer een week duren, toen de onderdelen bij univendi binnen waren gelijk een update over de status. Toen kwam helaas het weekend dus kreeg ik de spullen niet meer binnen maar 3 dagen later stond de postbode dan op de stoep met alles. Goed verpakt en ziet er netjes uit, moet nog kijken of alles het doet maar alles zit in de verpakking zonder beschadiging dus ga er vanuit dat het goed moet gaan

Ik werd al een beetje spichtig toen ik alle reviews las hier bij tweakers dat het niet zo goed ging de laatste tijd maar ik heb geen problemen gehad. Beoordeling niet zeer goed omdat het 1 dag sneller had gekund, vrijdags waren de onderdelen allemaal binnen stond op de site dan zou heb in principe zaterdag of maandag binnen kunnen zijn dat was nu dus dinsdag. Dit vind ik zeker niet slecht dus beoordeling goed is hier zeker op zijn plaats!

Gepost door richwish, vrijdag 10 augustus 2007 20:04

Ook ik heb een Abit IP35 Pro moederbord besteld. Dat was op 26/7. Op 6/8 is het moederbord besteld bij de leverancier, lees ik op mijn statuspagina op de website. Mijn verbazing was groot toen ik vandaag per mail het bericht kreeg dat het op 10/8 bij de leverancier is besteld. Wat? Het was toch al besteld?

Univendi schrijft mij:
Door de doorvoering van een nieuw boekingssysteem sinds 1 augustus, is de Abit herbesteld.

Nou, trek je conclusie, volgens mij klopt er iets niet met de datums...slordig...

De bestellingen van Plugitout en U bevatten meerdere artikelen, waaronder een ABIT IP35-Pro. De Abit's worden alleen dan besteld als de gehele order kan worden uitgeleverd. Uw order (en die van "Plugitout") bestond uit zeker 3 artikelen en het eerder bestellen v/d Abit had zodoende geen nut. In uw geval ontbrak immers een koeler, dit is U meerdere malen verteld en U heeft ingestemd te wachten (!).

Alleen wanneer een order compleet is, wordt een bord uitgeleverd. Dat de uitleverdata van U en onderstaande bestellingen dan verschillen is dan heel normaal.

Uw uitspraak dat wij "slordig" zouden zijn is dus nergens op gebaseerd. Integendeel: wij bestellen en leveren uit via een nauwkeurig gecalculeerd schema. Alleen dan zijn onze lage prijzen te handhaven.

Uiteraard maken ook wij wel eens een fout in deze calculatie. Als een vertraging werkelijk onze schuld zou zijn, dan kunt U contact opnemen voor een korting en/of alternatief. Wij zijn redelijk als U dat bent. Bovendien wikkelen ook wij de bestellingen graag snel af.

Verder mag het duidelijk zijn dat wij normaal geen voorraad houden en dat elke bestelling een aantal dagen in beslag kan nemen. Wij maken dus ook geen garantie dat een bestelling 100% zeker binnen een aantal dagen is uitgevoerd. Wel geven wij schattingen.

mvg,
De Directie
Gepost door plugitout, vrijdag 10 augustus 2007 12:53

Naar aanleiding van mijn eigen review over Univendi.
Vrijwel direct na het invoeren ben ik gebeld door iemand van Univendi. Hij wilde toch graag een toelichting geven op het gebeuren en vond mijn opmerking dat ik me besodemieterd voelde niet leuk.
Volgens zijn informatie was niet het Abit moederbord maar het geheugen de oorzaak van de late levering.
Hoewel mij dus eerder telefonisch was gezegd dat het moederbord de oorzaak was blijkt dit niet het geval.
Omdat zijn versie mij overtuigde en het natuurlijk ongelooflijk positief is dat hij me belt zou ik mijn mening daarom willen bijstellen. Het besodemieterd gevoel is weggenomen en ik ben een stuk positiever geworden over Univendi.
Het is dus achteraf gezien een communicatie storing geweest. En deze komen in de beste familes voor toch ?

Powered by True
RSS VNU Media logo