« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 29
Website kan iets overzichtelijker. Per abuis ophalen gekozen terwijl thuis afleveren was gewenst.
Tecnische kennis= zeer goed
Statusupdates=zeer goed
Goed bereikbaar via e-mail= zeer goed
goed verpakking
correcte adressering
track & trace beschikbaar
correct product geleverd
Goede overzichtelijke website. Prima technische kennis aan de balie en ook als je belt. Goed gemotiveerde mensen. Bevestiging per email en makkelijke betaling. (Gebruiken mensen in Nederland dan nog wel eens iets anders dan Ideal voor betalingen?) Prijzen zijn van prima niveau.
Aftersales
Prima zonder aanmerkingen. Ze zijn ook heel actief op het Synology forum en dat waardeer ik erg. De goede Al eerder goede ervaring met een nieuwe Synology NAS. Toen de voeding van mijn nog geen twee jaar oude DS209 stuk bleek te zijn heb ik bij hen vandaag een nieuwe besteld en een half uur later opgehaald. Daar aangekomen kon mijn bestelling niet gevonden worden, maar dat was geen probleem want zo een voeding mag niet zo snel stuk gaan. Mede hierom heb ik een gloed nieuwe meegekregen zonder er voor te hoeven betalen. Prima service dus en ze hebben mij echt voor zich gewonnen. Goed bereikbaar beide telefonisch en voor afhalen. raad op dit forum zie ik ook zeker als een aftersales activiteit.
Ben erg tevreden over mobile-harddisk.nl. Ze leveren snel, en de website levert duidelijke informatie.
Aftersales
Prima aftersales. Heb één keer bij een bestelling het verkeerde product gekregen. Alles verliep soepel om het terug te sturen en direct het juiste product te krijgen. Geen extra kosten moeten maken en altijd snel en direct contact met mobile-harddisk.nl.
Duidelijk website, eenvoudig producten te bestellen. Status updates via e-mail ontvangen.
Na het stellen van een technische vraag via e-mail al binnen een aantal minuten antwoord!
Snel verzonden en goed verpakt. Track & trace code om het pakket te volgen.
Keurig ook nog geadviseerd over keuze HDD.
HDD geinstalleerd en ook is de NAS voorzien van de laatste update's door het bedrijf.
Eerder gereed dan verwacht. Toen afgehaald!
Fijne duidelijke website, goede prijzen en snel geleverd.
Eerder al iets hier besteld, destijds hadden ze een goede aftersale wat ze toen netjes hebben opgelost.
Netjes geleverd in een goede verpakking en met een snelle leverancier... Postnl.nl
Nette duidelijke website, telefonisch nog even van te voren contact gehad en duidelijke uitleg gekregen. De DS1511+ van Synology besteld met 3TB schijven van WD.
Daarnaast een UPS van APC, en een paar dagen daarna nog 2 extra schijven 2TB voor back-ups besteld.
Uitstekend geholpen, snelle levering
Alles was uitermate goed verpakt. Daar kan onderweg niks mee mis gaan.
Aftersales
De volgende dag kwam de 1511+ in de sale (50 eur eraf)
Ik kreeg de 50 eur nog netjes terug betaald, toppie!
1 Schijf was niet goed, tijdens formatteren veel bad sectors.
Deze kon ik zonder problemen gratis terugsturen (antwoordnummer) en ik kreeg snel netjes een nieuwe schijf.
Kortom tevreden, doe ik in de toekomst meer zaken mee.
mooie overzichtelijke website en de voorraad indicatie klopt ook bij hun. heb al eerder spullen bij hun besteld.
besteld volgende dag in huis. ze zijn goed telefonisch bereikbaar. je word netjes van je bestelling op de hoogte gehouden.
Aftersales
had een issue met mijn popcorn c300 mijn home cinema set gingen de speakers brommen zo gauw ik stroom zetten op het apparaat. deze meerdere keren omgeruild zelf voor een ander type apparaat. werd nergens moeilijk om gedaan. uitermate goede service van deze winkel.
Ik heb vooraf meerdere keren telefonisch contact gehad en kreeg duidelijke uitleg over de verschillende producten. Hierdoor juiste keuze kunnen maken. Ik was al langer op zoek naar een NAS, maar geen bedrijf kon mij de juiste uitleg geven binnen mijn configuratie. Prijs/kwaliteit zeer goed.
Ik wilde eerst ophalen, maar verzenden bleek goedkoper en sneller!
Aftersales
Ik had nog een kleine vraag achteraf en deze werd naar behoren beantwoord en niet zoals zo vaak gebeurt dat verwezen werd naar een ander product binnen mijn configuratie. Ik zou dit bedrijf aan een ieder willen aanraden. Verder geen ervaring met RMA's.
De website ziet er goed uit, snel gevonden wat ik zocht. Helaas toch de verkeerde versie besteld. Snel even een mail met de vraag of ik mijn bestelling nog kon wijzigen, helaas konden zij alleen het bedrag dat ik al overgemaakt had terugboeken. Ik moest dan opnieuw een bestelling doen met het juiste product. Kost mij iets meer werk, maar het was dan ook mijn eigen fout. Het bedrag had ik zeer snel retour waarna ik een nieuwe bestelling plaatste.
Prima verpakt, geen aanmerkingen verder. Steeds goede updates.
Zeer goede internet shop. Hier stellen ze de klant centraal. Snelle terug koppeling via mail van het bestelde, en altijd snel telefonisch bereikbaar bij problemen of vragen. Hier kan je gerust je spullen bestellen!
Aftersales
Had een probleem met de Media speler, wat achteraf mijn eigen schuld was, maar ik werd hier zeer goed mee geholpen.
Er was ook toegezegd dat mocht het aan de speler liggen deze zonder problemen geruild kon worden voor een ander exemplaar, dat noem ik nog eens service.
Ik had nog een laptopschijf liggen en wilde hiervoor een externe USB 3.0 HDD behuizing kopen. Hier hadden ze het model wat ik wilde voor een nette prijs. Vanwege de goede reviews op Tweakers niet geaarzeld en de bestelling geplaatst.
Het is waar wat ze zeggen: ze zijn echt razendsnel! Op 5 januari rond 16:00 uur besteld en de volgende ochtend kwam de bezorger al aan de deur! Dat maak ik niet vaak mee...
Verder was het artikel zorgvuldig verpakt en kreeg ik constant mailtjes over de voortgang van de bestelling, dus ze zijn echt zéér informatief!
Topper waar ik ongetwijfeld vaker ga bestellen!
Zoals hierboven gemeld werd het pakketje de volgende ochtend al aangeboden. Niks op aan te merken, kunnen andere shops een voorbeeld aan nemen!
Overzichtelijke site waarbij bestellen makkelijk is. Tevens wordt je uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Je bestelling wordt goed verpakt verstuurd zodat het geen beschadigingen onderweg oploopt. Kunnen menig webshop een voorbeeld aan nemen.
Heb hier nu meerdere malen besteld en ben zeer tevreden.
-----
Ik vind het erg netjes dat je een aantal dagen na je bestelling, als je producten binnen zijn, per mail benaderd wordt of alles naar wens is verlopen. Dit geeft aan dat er aandacht wordt besteed aan het gehele bestel proces. Tevens geeft mij dit het gevoel dat er een gedegen organisatie achter zit, die als er wat fout mocht gaan, het zeker gaat oplossen. Wekt vertrouwen.
Netjes volgens afspraak op tijd geleverd. Bestelling was zeer degelijk verpakt, kan menig webshop een voorbeeld aan nemen. Bestelling kon via track&trace van PostNL gevolgd worden.
De shop is lekker helder en overzichtelijk.
Doordat ze een beperkt assortiment hebben is het eenvoudig om het gewenste product te vinden.
Bovendien hebben ze een duidelijke voorraad indicatie en ook nog eens veel producten op voorraad
De verzending was snel, mede omdat het product wat ik had besteld (een Mede8er MED450X2) op voorraad was.
Het product was goed stevig verpakt en natuurlijk ontving ik een Track & Trace code, waarmee ik de status van de verzending kon zien.
Over het algemeen was de communicatie uitstekend.
Aftersales
Hier niets meer dan lof.
Ik had een probleem met de voeding en contact opgenomen met support omdat ik een vervangend exemplaar wilde bestellen. Helaas was bleek dit niet mogelijk.
Ze hebben echter contact opgenomen met de importeur en daarbij een zeer net voorstel gedaan.Bovendien reageerden ze (ondanks de kerst periode) zeer snel.
Kortom DIKKE +++
Overzichteljike website, prima prijzen en duidelijke voorraad indicatie. Voor mij gaf de doorslag "vandaag besteld, morgen in huis" en dat werd ook waar gemaakt.
Zoals beloofd de volgende dag afgeleverd in een uitstekende verpakking.
Website is zeer overzichtelijk en relax om je keuze te kunnen bepalen.
Na je bestelling word je tot het laatste moment up to date gehouden over je bestellen, persoonlijk vind ik dit een Pré!
Ik heb een heel erg goed gevoel overgehouden bij mijn aankoop en kom hier dan ook zeker terug.
Afhandeling van bestelling kunnen vele andere webwinkels een voorbeeld aannemen.
Binnen 24uur thuis bezorgd zeer netjes verpakt niet zo als bij andere webwinkels een pakbon op de orginedoos die dan vaak al beschadigd aan komt.
Je ziet dat er veel zorg word besteed aan het verpakken van het product.
Via Track&Trace kun je de bestelling direct volgen!
Aftersales
Nu maak ik niet veel gebruik van aftersales, maar deze keer heb ik 2x gebeld voor informatie over mijn Thecus 4200Eco NAS.
Maar als en een prijs verloot zou worden van “Tweakers Pricewatch” dan verdient “Mobile Harddisk Solutions” zeker een top 3 status !!!
Echt geweldig, ze nemen alle tijd voor je, en geven zeer praktische tips.
Zeker geen graai cultuur maar ouderwetse service zonder dat er andere dingen aangesmeerd worden.
Ik vind dit waanzinnig anno 2011.
Nogmaals bedankt voor jullie tijd, en geweldige service!
IK had nog niet van deze winkel gehoord toen ik het product ging aanschaffen. Het ging om een 2,5" hdd behuizing.
Mobile-Harddisk.nl stond als goedkoopste in de twekaers pricewatch.
Eerst nog even getwijveld of ik voor ¤5 meer bij een winkel waar ik al eerder had gekocht te halen.
Maar de meerdere reviews van de webwinkel hebben me overgehaald om het product toch hier aan te schaffen
Product was zeer goed verpakt, beter dan de gemiddelde webwinkel.
En het pakketje werd de volgende dag al bezorgd.
Overzichtelijke site met juiste informatie. De leverancier heeft ruim voldoende technische kennis in huis. Je kunt makkelijk shoppen. Je krijgt een bevestiging email toegestuurd. Leverancier is goed bereikbaar via de telefoon en live-chat. De prijzen liggen aan de goede kant van het gemiddelde.
Goed verpakt. Volgens afspraak bij de buren afgeleverd indien er niemand thuis is. Levering is via track-trace te volgen.
Zoals altijd weer keurig en snel.
Je word goed geïnformeerd over de status wat ik ook erg op prijs stel.
Niet de eerste keer dat ik hier wat bestel en zeker ook niet de laatste keer.
Aftersales
Er was helaas wel een probleem met 1 van de HD's. Contact opgenomen via de e-mail en daar werd snel op gereageerd.
Nadat ik wat tips/ideeën had uitgeprobeerd kwamen we tot de conclusie dat hij defect was.
Hij werd keurig opgehaald door TNT en binnen 2 dagen had ik een nieuwe binnen.
Ik was op zoek naar een webwinkel die de Popbox V8 het snelst kon leveren. Op het moment van bestellen waren alle prijzen in de pricewatch ongeveer hetzelfde en deze webwinkel had de meeste positieve reacties in de shopreview, dus zodoende hier uitgekomen. Website is verder overzichtelijk, alleen de voorraadindicatie was me niet helemaal duidelijk (een groen bolletje), maar uitgaande van de pricewatch konden ze binnen 24 uur leveren.
Ik had het product in het begin van de middag besteld en kreeg later op de middag al bevestiging van de verzending en de Track&Trace erachteraan. Zoals was aangegeven heb ik het product de volgende dag al mogen ontvangen.